smartsupply2smartsupply1smartsupply6smartsupply5smartsupply4smartsupply3smartsupply7smartsupply8smartsupply9smartsupply10

«One stop shop» for Retail bransjen: Smart Supply imponerer med gjennomtenkte løsninger

Totalleverandøren Smart Supply AS, jobber proaktivt med å tilby en totalpakke for retailbransjen – og presenterer smarte og miljøvennlige løsninger innen butikkinnredning, rekvisita og emballasje.

Gründerbedriften Smart Supply AS, ble startet i 2007 av en liten gjeng med erfaring fra dagligvarehandelen og retail. Eier og produktsjef Frode Bremnes, oppfant i sin tid brødposer og en spesiell kost til brødskjæremaskiner da han jobbet som butikksjef i Meny for en god del år siden; en ettertraktet oppfinnelse som på mange måter ble startskuddet for Smart Supply.– Jeg valgte å satse mer på dette, og sammen med investorer og partnere startet vi Smart Supply AS. Siden den gang har vi bygget firmaet stein for stein med systemer og leverandører, for å kunne tilby våre produkter og tjenester til flest mulig – både nasjonalt og internasjonalt. Nå er vi i en vekstfase som er ganske kraftig, og det er veldig gøy, forteller Frode.


– Vi leverer en komplett butikk
 I dag består Smart Supply av 15 ansatte, og for tiden søker selskapet etter flere medarbeidere innen salg, og man er fast bestemt på at man skal flerdoble omsetningen de kommende årene.


Smart Supply har i løpet av årene gått fra å ha ganske få produkter til å kunne tilby en innholdsrik produktkatalog med flere tusen produkter. Til denne veksten har selskapet også nettopp bygget et nytt stort lager.I 2019 kom Kjetil Hesmyr inn som ny daglig leder for å styrke Smart Supply med større fokus på butikkinnredning.


– Jeg har lang erfaring fra retail, og hadde blant annet jobbet som salgsdirektør i Nille, utdyper Kjetil.


– Da vi fikk agenturet fra Modern Expo, som er en stor butikkinnredningsprodusent i Ukraina, satset vi for fullt først da Kjetil kom inn. Med sin utfyllende kunnskap og erfaring innen retail, har Kjetil hjulpet oss å bygge selskapet videre, legger Frode til.


I tillegg til butikkrekvisita og emballasje, var det viktig for det ekspansive selskapet å også kunne tilby butikkinnredning for å kunne bli en såkalt «one stop shop» for retailbransjen. Kundelisten har blitt lang og siden man begynte å tilby en helhetlig butikkinnredningstjeneste for retail, har kunder som for eksempel Dollarstore, PetXL, og Plantehallen valgt å la Smart Supply ta seg av det meste i forbindelse med butikketableringer.– Alle de kjente dagligvarekjedene i Norge har stått på kundelista siden oppstarten i 2007. Dette er meget krevende kunder som ikke gir ved dørene, og som har strenge krav til sine leverandører. Vi er ganske stolte over relasjonen og samarbeidsforholdet vi har med disse store kjedene, sier Kjetil.


– Vi leverer en komplett butikk, understreker Frode. Vi tegner butikken slik vi har avtalt med kjeden i forhold til konsept. Når butikklokalet er klart kommer vi inn med våre montører og bygger opp innredning, kassadisker, setter på plass handlevogner, fyller på bæreposer og gjør butikken helt klar - bortsett fra det som skal selges, utdyper han videre.Jobber proaktivt
For en kjede er det utrolig bekvemt når Smart Supply tar seg av absolutt alt. Smart Supply gjør sitt ytterste for å få tak i produkter som bæreposer og innredning, til en svært konkurransedyktig pris. Dette har man oppnådd ved å handle direkte fra nær 100 ulike produsenter rundt omkring i verden.


Smart Supply bidrar også med på å utvikle nye produkter fra idé til ferdig produkt er levert til kunde.


– Det gjør at vi kan levere en utrolig bra totalpakke for en kunde som ønsker en komplett butikk, fastslår Frode. Kundene våre sparer tid og penger i flere ledd, fra administrasjon, konseptutvikling, ordrehåndtering, drift og frakt/logistikk.


– Det var faktisk én av grunnene til at jeg begynte å jobbe her, skyter Kjetil inn. Jeg har selv sittet på den andre siden av bordet for å forhandle med mange forskjellige leverandører, og det var både tidskrevende og stressende. Det var «one stop shop»-begrepet for retail som lokket meg til Smart Supply – for det er utrolig deilig for en kunde å bare ha én å forholde seg til, sier han videre.Det ligger tydelig i ryggmargen til Smart Supply å jobbe proaktivt, og Kjetil understreker at de ikke bare ønsker å være en leverandør – men en samarbeidspartner. Ofte jobber de konseptuelt med egne ansatte som tegner innredningen, og en rød tråd i Smart Supply er at alle som jobber der har en «passion» for retail.


– Skal man være med å jobbe proaktivt og tenke hva vi kan tilføre kunden for å sørge for at de selger flere varer – da trenger man å ha «passion» for retail for å forstå hva det handler om, poengterer Kjetil.


I tillegg til å avlaste kjedene ved å tilby alt på ett sted, ligger Smart Supply helt i forkant når det gjelder bærekraft.


– Bærekraft kan ofte være noe så enkelt som å bytte ut plastposer med papirposer, og vi har vært med på å redusere flere tusen tonn plast på plastposer til dagligvarehandelen ved å analysere hva som er mest miljøvennlig og å tilby vår løsning, forklarer Frode.


En smartere løsning
Smart Supply har tre bein å stå på; rekvisita/emballasje, butikkutstyr og innredning. Den brede produktporteføljen inkluderer også pakkebokser, som er et ikke helt ukjent fenomen for netthandelen. Kjetil forteller at de også satser stort på lagerbransjen hvor de kan tilby de samme, smarte tjenestene som de tilbyr til retail. Med gode verdier ligger fremtiden godt til rette for den innovative butikkinnredningsleverandøren i Askim.


– Vi oppfører oss ordentlig og selger bare det kunden virkelig trenger. Smart Supply leverer smarte produkter og løsninger som gir en effektiv, salgsfremmende og lønnsom drift for våre kunder innen retail og lager. For oss handler det rett og slett om å ha forståelse for hvordan ting fungerer praktisk i retail- og lagerbransjen, avslutter Frode og Kjetil.Les mer...

2023-10-01 15.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv