185028w4185028w1185028w10185028w11185028w2185028w3185028w5185028w6185028w8185028w9

Få spesialvinduer til ditt renoveringsprosjekt

En gylden balanse mellom håndarbeidserfaring og moderne maskiner er hemmeligheten bak kvaliteten på Solbakk Tres produkter. Vinduer og dører med både standard- og spesialmål gir ditt prosjekt et unikt uttrykk.

Daglig leder hos Solbakk Tre, Frank Einar Vilhelmsen har 12 års erfaring innen trevirkebedriften. Eldstemann har over 40 års erfaring. Beiarnbedriftens styrke ligger hos de ansattes særegne øye for kvalitet med lange tradisjoner for håndarbeid innen trevirke.


– Selv om veldig mye blir gjort på en maskin, så har de som utfører den jobben, en spesiell innsikt i hva som egentlig skjer mellom at du får inn en planke og til at den går ut som en dør eller et vindu, sier daglig leder Vilhelmsen.


Dører og vinduer er kjerneprodukter i bedriften - både innvendig og utvendige dører og fleste typer vinduer.

Beiarn er fra gammelt av kjent som en bygd med solide og tidløse produkter med trevirke i sentrum. I 2013 bygget bedriften ut og investerte i moderne maskiner som møter både bedriftens og kundens krav til kvalitet og presisjon. 


185028w9


Solbakk Tre samarbeider med norske leverandører og gjennom tett kvalitetssikring gjennom hele prosessen blir materialer som ikke holder standard luket ut.


– Vi får ofte kunder som kommer igjen hos oss – det tar vi som et tegn på at vi leverer godt arbeid med solid kvalitet, sier daglig leder.

Solbakk Tre stikker seg også ut blant andre trevirkebedrifter ved at de kan ta bestillinger på de fleste vinduer og dører med spesialmål. Vilhelmsen forteller at kunder gjerne kommer med ønsker om eldre modeller av vinduer til renoveringsprosjekter.


– Da lager vi vinduer med litt spesielle mål. Det er ofte ved renovering av hus som er riktig gamle – før det ble skikkelig standard på vinduene.


Husmorvindu i gammel stil med flere lag går ofte igjen hos bedriften.


– Når noen overtar gamle Nordlandshus er det gjerne satt opp nye husmorvindu på syttitallet. Da vil de gjerne gå tilbake til opprinnelig stil og da er det den typ av vindu som kommer på banen igjen. Vi ser en del av det, sier daglig leder. 


Ute i gangen står et gammelt dobbeltvindu som en kunde gjerne vil ha kopiert.


– Vi kan gjerne gjøre det når vi har kapasitet – det er jo et rent håndarbeid som er lite maskinelt behandlet, sier han.

– Vi produserer vinduer på samme måte som alle andre, men vi er mer tilpasningsdyktige på størrelser, slik at fordelene er på skreddersøm og i stor grad leveringstid, sier Vilhelmsen. 


Daglig leder forteller at produktene i høy grad leveres etter kunders behov og ønske. Han oppfordrer også kunder til å sende tegninger eller bilder av vinduer for å få råd og veiledning.


185028w10


– Om du er usikker på hvilke vinduer du har på et gammelt bygg, kan du sende et bilde og vi kan hjelpe til med å identifisere. Vi gir også forskjellige anbefalinger ut i fra ulike prisnivå, sier han.

Beiarnbedriftens største kunde er Saltdalshytta AS som de leverer dører for.


– Jeg kan på sparket si at vi har levert til dem siden i hvertfall åttitallet, sier daglig leder. 


Saltdalshytta er Norges største hytteleverandør med over 6000 leverte hytter.  


Beiarnbedriften er en betydelig bedrift i kommunen med knapt over 1000 innbyggere. Bedriftens kunder strekker seg gjerne rundt de omliggende kommunene inkludert Bodø, Fauske og Saltdal. Akkurat nå har Solbakk Tre kampanje på vinduer med 40 prosent rabatt med fri direkte levering til kunders adresse innenfor de nevnte kommunene i tillegg til Beiarn, Meløy, Gildeskål og Sørfold.


– Alle våre produkter er laget fra bunnen med spesielt utvalgte råvarer, sier Vilhelmsen.


Daglig leder forteller at de er på utkikk etter samarbeidspartnere som er ute etter leverandører av kvalitetsdører- og vinduer.


– Vi vil gjerne komme i kontakt med for eksempel byggevareleverandører som kan sende bestillingene sine videre til oss og som vi kan samarbeide med. Vi er i startgropen med dette og ønsker å utvide oss på det området, sier han.


Fabrikken og produksjonen er dimensjonert til en økning på femti prosent, og Vilhelmsen spår en gradvis økning de neste fem år.


– Vi er i en prosess hvor vi peiler oss ut en kurs hvor veien skal gå videre. Det er spennende tider og vi ser frem til hva som skjer, smiler han.


185028w5


Les mer...

2018-11-19 13.00

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv