2023Ford_TheNewAll-ElectricFordExplorer_Norway_03-LOWrohneselmerroa4rohneselmerroa2rohneselmerroa1rohneselmerroanytt

– Da står man først i køen når den lanseres

Var du én av de som likte Ford Mustang Mach-e med den lange rekkevidden, de tøffe linjene og de tekniske finessene? Da kommer du til å elske Fords nye helelektriske Explorer! – Selv om Mustangen var langt fremme teknisk, vil Explorer ta det enda et skritt lengre, røper plassjef Harald Ensrud om den store nyheten og snakkisen hos RøhneSelmer Røa.

Da vi besøkte RøhneSelmer Røa i 2021, var Ford Mustang Mach-e fortsatt en rykende fersk nyhet – som dessuten solgte som varmt hvetebrød. Året etter ble derimot et stille år på nybilfronten, som var preget av leveringsforsinkelser fra bilfabrikkene, men nå i 2023 kan plassjef Harald Ensrud og servicemarkedssjef Erik Dyrlie heldigvis konstatere at Ford og RøhneSelmer Røa går mot en ny «all time high» med Mustang Mach-e i spissen.– Det er like fascinerende hver gang man ser det store antallet Mustanger som er i området her, og det er utrolig gøy at man passerer 4-5 Mustanger hver dag på vei til jobb, sier Harald muntert.


– Det er like spennende også for oss på servicesiden, skyter Erik inn. Vi begynner å se resultatet av det som skjedde for to år siden. Nå møter vi kunder som har kjøpt en Mustang Mach-e og som enten kommer hit på førstegangsservice eller som leverer bilen sin til oss for vedlikehold og garantiforhold, forteller servicemarkedssjefen videre.


Nye og gamle kunder
Nye kunder som har kjøpt Ford for aller første gang, er en relativt ny kundegruppe for RøhneSelmer Røa. De har i tillegg gleden av å ha mange gode, gamle kunder som har vært faste kunder siden den gang de het Røa Autoco, og som fortsatt ringer og lurer på om de har kommet til Røa Autoco.– Mange av våre nye kunder har tidligere hatt Audi og Mercedes, og da sier det seg selv at vi må yte service på et utrolig høyt nivå. Vi på servicesiden ser også at ting har blitt litt dyrere, og vi merker at folk er mer forsiktige med hvordan de velger å bruke pengene sine. Samtidig ser vi at de som har eldre biler er mer villige til å reparere og beholde bilen sin, enn å bruke masse penger på en ny bil, forteller Erik.


Med flere spennende nyheter på lanseringsplanen, går Ford et utrolig spennende år i møte. Bare i løpet av 2023-24 skal tre nye personbiler lanseres; blant annet den nye helelektriske Ford Explorer. Det blir en romslig bil som størrelsesmessig ligner mer på Kuga enn Explorer, men både Harald og Erik understreker at det er positivt at Ford bruker Explorer-navnet.


– Explorer blir en familiepreget bil i en tøff størrelse, med et kult design som skiller seg ut. Man kjenner igjen noen av elementene, og det er tydelig at det er noe Mustang i den. I tillegg har den mange tekniske elementer, og det er en bil som tar enda ett steg i forhold til teknologi. Selv om Mustangen var langt fremme teknisk, vil Explorer ta det enda et skritt lengre, røper Harald.Først i køen
Med artige finesser som bevegelig skjermer og et «hemmelig» oppbevaringsrom bak konsollen, er det mange som gleder seg til lanseringen av den nye helelektriske Explorer. Den kan allerede forhåndsbestilles på hjemmesiden til RøhneSelmer Røa, og selv om noen detaljer som pris og rekkevidde i skrivende stund ikke er helt klart enda, har den spennende nyheten allerede resultert i en rekke forhåndsbestillinger her på Røa.


– Vi har fått inn et bra antall forhåndsbestillinger, og da står man først i køen når den lanseres. Det blir fantastisk moro når den kommer, sier en tydelig spent Erik med et smil.


Til tross for Fords mange nye lanseringer, troner Mustang Mach-e fortsatt aller høyest på salgstoppen. Den spreke legenden i elektrisk drakt har nemlig alt nordmenn etterspør – og litt til. Den sterke amerikaneren har virkelig trollbundet nordmenn med firehjulstrekk, lang rekkevidde og takboks.– Det er en komplett familiebil som med sine 610 kilometer (wltp), er ledende på rekkevidde. Vi har merket veldig at fastrentekampanjen på 0,25 prosent sammen med en serviceavtale på fem år og rask levering, gjør at folk ringer inn og bestiller bil. Mange har til og med sett på den tidligere og vært i tenkeboksen en stund, men nå tikker det inn bestillinger på Mach-e daglig! Det er kjempegøy, smiler Harald.


Lys fremtid for Ford
Det er ingen tvil om at Ford er på offensiven når det gjelder lansering av nye elbiler, og til og med på nyttekjøretøy ligger Ford langt framme og har klart å ta en stor markedsandel. Til høsten går det mot lansering av både Ranger Raptor (diesel), Transit Custom og E-Courier i en perfekt yrkesbilstørrelse.


– Ford kommer med flere nye elektriske nyttekjøretøy, og vi har så smått begynt å få inn E-Transit. Nå er det også blitt bekreftet at den elektriske pickupen F-150 Lightning vil bli lansert, og det er det mange som har sett frem til lenge! Ford har jo legendestatus når det gjelder pickuper, sier Erik og smiler.


– Både jeg og Harald sitter her og ser konturene av fremtiden – som i utgangspunktet ser veldig lys ut. Det kommer så mange spennende nye biler fra Ford, og med det området vi ligger i her på Røa, er potensialet utrolig høyt, fastslår Erik avslutningsvis.

Les mer...

2023-06-01 17.40

reliable3

Rask levering av trygge sprinklersystem fra anerkjent leverandør

Artikkel Fra New York til Norge: Reliables sprinklerprodukter har banet vei for en tryggere tilværelse for nordmenn siden 1973.
aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv