– Spennende med private prosjekt

HR Snekkerlag i Åsgårdstrand er drevne i å sette opp elementhus gjennom samarbeid med utbyggere – nå tar de ivrig sats inn på privatmarkedet for å utvide kunnskapen.

– Det er så spennende å holde på med private prosjekter, du føler virkelig at du får brukt kompetansen, sier eier og daglig leder Anders Sæterlid.

HR Snekkerlag med beliggenhet i Horten ble startet i 2015. Siden oppstart har Sæterlid gjennom kontakter og samarbeidspartnere i firmaet hatt prosjekter med utbyggere i området og satt opp 14 elementhus. Sammensetting av elementer, takjobber, innsetting av dører og vinduer og noe renovering for kommunen har vært arbeidet, og nå retter snekkerlaget satsningen mot det private markedet.


181026åaaa


– Vi skal få opprettet en nettside og kjøre en liten kampanje for å komme oss inn på privatmarkedet, forteller Sæterlid om planene for nyåret.

– Da skal vi satse litt på omkledning av bygg, takjobber, indre rehabiliteringsprosjekt og større bygg, sier tømreren.

Han legger til at de holder på med kurs for våtromssertifikater for å kunne tilby full pakkeløsning til sine kunder.

Ingen slurv og rot
Snekkerfirmaet hadde ved oppstart seks mann i staben og er nå tre fulltidsansatte. Daglig leder har selv ti års erfaring innen tømrerfaget, og har tidligere jobbet for Robin Christensen Snekkerservice før han fant ut at han ville starte for seg selv. Sæterlid forteller at de etter en utskiftning i HR Snekkerlag AS siden oppstart, står med en gjeng ivrige ansatte som alle er med på å dra lasset i samme retning.


181026åodssss


– Etter utskiftningen ble det veldig mye bedre. Alle er ivrige, alle vil rydde etter seg og ta de fem minuttene ekstra på slutten av dagen for å være med å dra lasset, sier Sæterlid.

­– Jeg vil at vi skal fremstå som profesjonelle og kvalitetsbevisste, kommer til avtalt tid, gjør det som vi blir bedt om og kanskje litt ekstra, og alltid ha et godt rykte på oss. At vi ikke slurver og at det ikke er rotete på byggeplassen og sånt – det har jeg vært opptatt av.

Nye utfordringer
HR Snekkerlag tar oppdrag fra Sandefjord til Holmestrand, og Sæterlid forteller at de ivrer etter å ta fatt på nye oppdrag.


181026åpdsäå


– Vi har vært heldige og har kommet innenfor mange store utbyggere – det er derfor vi har så mye nybygg. Nå skal det bli gøy med litt nye utfordringer og da lærer man litt mer hele veien, sier Sæterlid.

Les mer...

2018-01-15 16.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv