201012w2201012w4201012w3201012w1

Tar storkjøkkenindustrien med storm

Totalpac AS startet som en hobbybedrift, men etter å ha femdoblet omsetningen sin i 2019, er de nå på god vei til å bli et kjent og pålitelig merkenavn innen storkjøkkenindustri.

Oktay Kay Yeser tok utdannelsen sin i Sverige, der han ble født og oppvokst. Han kom til Norge i 1997, med et militærtjenesteopphold og arbeidserfaring fra restaurantbransjen i bagasjen. I 2002 startet han Totalpac – mest som en hobbybedrift innen emballasjeimport. Det Oktay ikke visste var at hans lange erfaring med produkter og maskiner til storkjøkken, skulle gi en overraskende høy avkastning noen år senere. 


– Jeg følte at det ikke fantes en god nok leverandør i distriktet - som jeg trengte den gang, så da tenkte jeg at: «da tar jeg heller og starter det selv», sier daglig leder og eier Oktay, med et smil. 


I nesten 16 år drev han bedriften ved siden av restaurantdrift, men da våren kom i 2018, bestemte han seg for å satse for fullt med maskiner til storkjøkken og ta Totalpac til nye høyder.


Ekspansiv utvikling

– Etter det har vi ekspandert mye og investert en del, og per i dag har vi en kundebase på nesten 5000 kunder. I tillegg får vi nye kunder hele tiden, forteller en tydelig stolt Oktay. 


Totalpac har mange bein å stå på, og driver blant annet med direkteimport med flere agenturer i Norge. I tillegg tilbyr de service og vedlikehold innen prosjektering og bygg, innen ventilasjon-, kjøl-, frys-og varmeanlegg. 



– Vi tar hele prosessen! Vi er entreprenører og samarbeider med mange andre bedrifter, forsikrer han.


Dekker alle behov

De har inngått flere gode samarbeid på verdensbasis, og samarbeider med et knippe fabrikker rundt om i verden. De bruker hovedsakelig europeiske deler, og jobber med utenlandske fabrikker i eksempelvis Holland, Hellas, England, Tyrkia og Tyskland. 


Kundegruppen til Totalpac omfatter hele landet, og strekker seg fra Nord-Norge til Ålesund.


– Vi har et stort sortiment og klarer å dekke alle behov som finnes. Vi er konkurransedyktige både på kvalitet og pris, sier Oktay, som betoner at han er opptatt av skikkelig kundebehandling.


For en liten bedrift som Totalpac, er det nemlig ingen problem å hverken kjenne igjen kundene eller gi dem en god kundeoppfølging.


– Vi jobber med kvalitet, og er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd og få det han vil ha. I en liten bedrift får du en helt annen dialog med kunder, de er så lojale og blir nesten som venner, sier Oktay ydmykt. 


Åpner nytt lokale
Salgsåret 2019 var det beste for Totalpac noensinne. Den femdoblede omsetningen viser hvordan Oktays mangeårige erfaring med storkjøkken og maskiner, kombinert med fullt fokus på en fulltidsbedrift, har bidratt til den stadig økende kundebasen.


– Det er en veldig fin utvikling for oss. I 2020 får vi et nytt lokale sentralt i Larvik. Lokalet er 600 kvadratmeter stort, der vi skal ha et stort showroom med de fleste av våre produkter, som kundene kan komme for å teste, se og ta på og få opplæring i. 



Oktay har jobbet med maskiner og storkjøkkenindustri siden starten på 90-tallet, og har opparbeidet seg stor erfaring innen maskiner og ny teknologi. Han utdyper:


– Det er viktig å ikke selge noe som er for stort eller for dyrt for kunden. Noen ganger klarer man seg kanskje med noe som er rimeligere.


Åpne for samarbeid

Samarbeidet med andre storkjøkkenleverandører, betyr mye for Oktay og Totalpac. Bedrifter som ellers kunne ha vært konkurrenter, har isteden blitt samarbeidspartnere. Det sier litt om Oktays innstilling i et sterkt konkurranseutsatt marked. 


– De handler hos oss og vi handler hos dem. Vi får solgt våre produkter gjennom andre leverandører, og vi hjelper dem med å selge deres produkter. Vi er veldig åpne for å samarbeide med folk. Men det er viktig for oss at de tenker som oss og er ute etter det samme, avslutter Oktay.

Les mer...

2020-01-31 21.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv