myrlandauto2myrlandauto1myrlandauto3myrlandauto4

Denne ideelle familiebilen er ukjent for de fleste

Firehjulstrekkeren Suzuki ACROSS, er en ypperlig familiebil som fortsatt er ukjent for mange. Nå prøver Myrland Auto å få så mange som mulig til å prøve den. – Veldig mange blir overrasket.

Suzuki har lenge hatt rykte på seg for å være et bilmerke som appellerer til godt voksne. Importøren og forhandlerne av Suzuki, ønsker at også de yngre skal få øynene opp for bilmerket, etter å ha prøvd nye Suzuki ACROSS.


Øyvind Myrland, daglig leder i Suzuki- og Isuzu-forhandleren Myrland Auto i Bamble, håper nå å tiltrekke seg flere yngre kjøpere med Suzukis nye familiebil; ACROSS.



– Folk burde prøve den! Veldig mange blir overrasket over både kjørekomforten og framkommeligheten til denne nye modellen fra Suzuki, forteller Øyvind.


Imponerer stort
Suzuki ACROSS, henvender seg til småbarnsfamilier og de som har behov for en litt større bil. Det er faktisk Suzukis aller første ladbare hybrid, som de endatil utviklet i samarbeid med Toyota. Firehjulstrekkeren ACROSS, imponerer stort med sitt gjerrige drivstofforbruk og romslige plass – med god nok plass til både bagasje og passasjerer.


– Den har 306 hester. Likevel er den kraftfulle bilen svært sparsommelig når det gjelder drivstofforbruk, enten du kjører den på strøm eller drivstoff. ACROSS er nemlig markedsledende med sine 75 kilometers rekkevidde på strøm og under halvliteren i drivstofforbruk på mila, smiler Øyvind.


Suzuki ACROSS har alt av tenkbart sikkerhetsutstyr, så det er en bil det skal være trygt å ferdes rundt i.


– Firehjulstrekk er genialt!
Øyvind hyller firehjulstrekk, og den fremkommeligheten det gir, og forteller at det er en bevisst tankegang fra Suzukis side å kun ta inn firehjulstrekkere for salg i Norge.



– Det er noe vi setter veldig stor pris på, spesielt siden utvalget av bilmodeller med høy bakkeklaring, som tilbyr både firehjulstrekk og hybridteknologi, er forholdsvis lite i Norge. Det at alle bilmodellene fra Suzuki blir levert med firehjulstrekk, gir kundene en trygghet dersom de må kjøre under vanskelige forhold, sier han og presiserer hva han liker aller best med en bil som trekker på alle fire:


– Det er lettkjørte biler, og framkommeligheten er enorm. Firehjulstrekk er genialt! Har du først hatt det en gang, så vil du ikke ha noe annet! Her kan du bare kjøre pent og pyntelig opp de bratteste bakker. Firehjulstrekk er verdt å prøve, fastslår han med et smil, og oppfordrer alle med tohjulstrekk til å prøve.


Myrland Auto er nybilforhandler på Suzuki og Isuzu, og servicepunkt for Fiat. De er med i bobilenes servicekjede og verkstedkjeden Mekonomen.


God kontakt med kundene
Med en god lokal forankring, har Myrland Auto holdt stand i Bamble kommune helt siden 1945. For rundt fem år siden, tok Øyvind over driften av den lokale bilforhandleren som hans bestefar startet.



– Jeg mener vi er veldig gode på personlig service. Vi har kunder som har handlet bil her i snart 30 år, som har kjøpt mange biler hos oss oppgjennom årene. Og de bor ikke engang i nærheten, men velger likevel oss.


Den ekstra gode servicen og den vennskapelige tonen med kundene - i en liten og lokal bedrift, tror Øyvind betyr mye når man skal velge bilforhandler. 


– Vi føler vi har god kontakt med våre kunder. Kundene våre vet hvem vi er alle sammen og de setter pris på den ekstra servicen vi prøver å gi, sier Øyvind og presiserer at verkstedkundene ofte blir tilbudt lånebil i tillegg til at de er behjelpelige med å frakte både kunder og biler til sitt verksted.


– Vi er ikke store, men lykkelige som passe store, smiler han.

Les mer...

2021-04-01 09.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv