192022w6192022w5192022w4192022w3192022w2

Dra til sjøs med The Tall Ships Races

Årets store nyhet er at tre av de 72 skutene åpner dørene for publikum når The Tall Ships Races går av stabelen i Fredrikstad. Slik sikrer du deg billetter til den uforglemmelige seilasen.

17 nasjoner og 72 båter; Fredrikstad har igjen fått æren av å være vertskapsby for tredje gang når den tradisjonsrike årlige seilasen The Tall Ships Races går av stabelen den 11.- 14. juli. Helt nytt for i år er derimot at tre av skutene for første gang inviterer publikum inn på en herlig opplevelse på utseilingen fra Fredrikstad til Hvaler.


– Det er et magisk seilas der man får lov til å bli med skutene på utseilingen den 14. juli fra Gamlebyen i Fredrikstad til Hvaler. Det er nytt at vi har fått lov til å gjøre dette, og plassene er begrenset. Vi satser på 150 plasser, men det kan bli flere, forteller Maya Nielsen, daglig leder i Visit Fredrikstad Hvaler til Bransjemagasinet.


Ved 12-tiden kaster skutene loss fra kaia i Gamlebyen, og legger deretter ut på et seilas som vil vare i rundt en time. Etterpå vil det gå busser tilbake til Fredrikstad, som selvsagt er inkludert i seilasens billettpris.  


I Gamlebyen vil flere av skutene fra The Tall Ships Races være åpne for publikumsbesøk mens de ligger til kai, og det vil dessuten være mulig for bedrifter å leie en skute under arrangementet denne dagen.


Arrangementet som starter torsdag 11. juli og avsluttes søndag 14. juli, byr på masse liv, spennende aktiviteter og mye moro for både store og små skuelystne. The Tall Ships Races er en unik mulighet til å oppleve Fredrikstad under en helt spesiell tid på året – enten du er turist i egen by, kommer fra nabobyen eller kanskje reiser langveis fra.


Velkommen til en uforglemmelig seilas!Alle bilder i reportasjen er tatt av Walter Schøffthaler.

Les mer...

2019-05-10 11.15

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
ilder3

Omdefinerer teknologi med nyskapende teknologiløsninger

Artikkel Ilder AS i Bergen er en teknologibedrift som utvikler digitale løsninger for nasjonale og internasjonale selskaper. Med et åpent sinn for ukonvensjonelle løsninger og nye bruksområder, jobber Ilder tett...

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv