Matopplevelser i Gamlebyen

I vidunderlige omgivelser i Gamlebyen i Fredrikstad, ligger Majoren. Egentlig heter det Restaurant Major-Stuen her, men på folkemunne er dette Majoren. Her tilbys gjestene en helt spesiell matopplevelse og atmosfære i unike lokaler.

– Jeg tror vi er den eneste restauranten på Østlandet som har et eget viltkjøkken, og her tilbereder vi alt vilt som vi jakter selv. Ellers liker vi å fortelle gjestene hva de har på asjetten, og vi både sylter, graver og røyker selv. Målet er å få tak i råvarer fra Østfold som bøndene produserer etter årstidene, forteller daglig leder Markus Nagele.

  Han er oppvokst i hotell- og restaurantbransjen i Østerrike. Nå er han godt i gang med planleggingen av 25-årsjubileet til Majoren – som ble etablert i 1990. Restauranten er i dag delt opp i Stuen med plass til 70 personer, Kroa med plass til 40, og Framheim-rommet med plass til 14.
  – Konseptet vårt er først og fremst å være en folkelig restaurant hvor man skal kunne få en god middag, en smårett eller Dagens til fornuftige priser. Men vi kan også lage til spesielle tre-, fire- og femrettere når vi får inn forhåndsbestilling.

Temamåneder gjennom året byr på fisk- og viltbuffet i januar, skrei om våren, fersk makrell om sommeren og oktoberfestmat om høsten. Restauranten tilbyr også catering til arrangementer og selskaper.
  – Det er ikke bare maten, servicen og lokalene som skal være på topp. Vi skal også gi gjestene en egen opplevelse. Det er da de kommer igjen, understreker Nagele.

Les mer...

2014-09-16 11.17

lascentrum3

Kompetansehus for sveis utmerker seg

Artikkel Møt Lascentrum Norge – en liten, men høyt kompetent grossist som importerer og selger sveiseutstyr og sveisetilsett til sine forhandlere over hele Norge. Takket være en stab med stor fagkompetanse kan...
altheis4

Spesialheiser til Vestlandet: Eksklusiv leverandør av kvalitetsheiser fra Mitsubishi

Artikkel Alt Heis AS, er tuftet på lang erfaring i heismontørfaget. Heisselskapet moderniserer gamle heiser og installerer nye heiser på Vestlandet. Nå introduserer man Mitsubishi-heiser for aller første gangen.
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv