Selger kjøleprodukter med 30 års

KH Kjøleprodukter AS har over 30 års erfaring innen kjølebransjen, og var en av de første i Tønsberg til å tilby varmepumper. - Vi selger det kunden vil ha.

Kjell Hamer har hatt en hånd i alt fra lampeskjermer, stativer, maleranlegg og produkter til kjølerom. I 1997 startet han KH Kjøleprodukter AS og satset på kjølerom og varmepumper, og han har ikke sett seg tilbake.

– Så kom denne varmepumpa som ingen forstod så veldig mye av, det var jo helt gresk for mange på slutten av 80-tallet, ler Hamer.

Daglig leder i firmaet skjønte at her kom en bransje som var verdt å hoppe på, og KH Kjøleprodukter spesialiserer seg nå på Panasonic varmepumper som har vunnet flere Best i Test i 2016, og Hamer forteller at de har veldig lite reklamasjon.

– Men det er klart du har en 4-5 merker som er omtrent like gode, det er ikke til å komme fra, og vi selger det kunden vil ha, sier han.

Ved siden av varmepumper er hovedsatsingen til KH Kjøleprodukter naturligvis akkurat det; kjøleprodukter. De forhandler både Norcool og Thermocool kjølerom, og driver en del service både lokalt i området, men strekker seg også til Oslo for både salg og service.

– Vi er stadig vekk inne i Oslo og driver service og bytter termostater og sånt, det er i grunn morsomt, sier Hamer.


181048oo


Hamer selv har over 30 års erfaring innen kjølebransjen og produksjon av kjøleprodukter, og de satser nå på kjøleprodukter til privatkunder.

–  Kjølerom er tyngre enn kjøleskap, men når folk først har fått det så går de ikke tilbake, sier Hamer.

Som en nysatsing i firmaet etter at Hamer går av med mulig pensjon i år, vil de samarbeide med andre bedrifter som driver med varmepumpeinstallering og som ikke er interessert i service.

– Så lenge folk kjøper varmepumper, så blir det service, sier Hamer.

HK Kjøleprodukter vil da kunne tilby å utføre servicen for samarbeidende bedrifter, forteller Hamar.

­– Jeg må vel innse at jeg begynner å bli gammel nok til å pensjonere meg selv om jeg syns det er morsomt å holde på, sier han.


– Jeg har glemt å stoppe, jeg skulle vært pensjonert for seks år siden, ler Hamer.

Les mer...

2018-01-25 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • KH’s Kjøleprodukter
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    33 33 30 83
  • Adresse:
    Smidsrødveien 45, 3121 Nøtterøy
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv