wilhelmsenny4wilhelmsenny1wilhelmsenny2wilhelmsenny3wilhelmsenny5wilhelmsenny6wilhelmsenny10wilhelmsenny9wilhelmsenny8wilhelmsenny7

Automatisert overnattingskonsept tilbyr gjestene sine noe helt unikt

Når du trenger å bo på hotell, er leilighetshotellet Wilhelmsen House i Tønsberg, som et hjem nummer to! – Vi er en foretrukken leverandør av overnattingstjenester for mange bedrifter og private siden vi har kjøkken på rommene, sier daglig leder Anette Aale.

Det automatiserte overnattingskonseptet til leilighetshotellet Wilhelmsen House i Tønsberg, kunne ikke passet bedre enn under koronatiden, og man kan på en måte si at de var forut for sin tid. For Wilhelmsen House har pandemien gjort underverker for besøkstallene, og i perioder har det koselige hotellet i Tønsberg sentrum vært helt fullbooket.


– Entreprenørene sluttet jo ikke å jobbe selv om koronaen kom – de fikk heller mer å gjøre, og da var det viktig for de som eide disse entreprenørselskapene å innlosjere sine ansatte på et trygt sted. Hos oss har du personlig kode inn til rommet, og du har eget bad og kjøkken på rommet slik at du kan lage egen frokost, middag og kveldsmat. Man kan faktisk være lukket inne på rommet fra du kommer hjem fra jobb til du drar på jobb igjen, forteller Anette Aale, daglig leder i Wilhelmsen House.Få hoteller har rom med kjøkken
Den store etterspørselen etter rommene med kjøkken, gjorde at Wilhelmsen House nå har oppgradert flere rom med kjøkken, for å kunne tilby rom til enda flere.


– Det er veldig høy etterspørsel, og vi er også et attraktivt alternativ for de som skal selge hus og trenger en mellomstasjon før overtakelse av nytt. Det er ikke så mange andre som har dette tilbudet, smiler Anette.Å leie rom på Wilhelmsen House går både raskt og enkelt for seg, og er ikke minst svært koronavennlig. Bestilling og betaling foregår nemlig på nett, du møter ingen i resepsjonen og kan gå rett til rommet ditt når bookingen er fullført. Slik har Wilhelmsen House’ konsept vært helt siden oppstarten, men kom helt til sin rett først i 2020.


– Vi startet i 2015, og har siden den gang utviklet et konsept som har vist seg å være veldig koronatilpasset. Det er vi veldig glade for.


Mange vil nok si at det er ganske unikt med et slikt konsept, men Wilhelmsen House har nå gått enda lengre for å imponere sine gjester:


– Vi har satset på hage, og jeg vil påstå at vi har Vestfolds fineste hotellhage! I år fikk vi også skjenkebevilling, og baren er åpen hver dag fra lunsj til klokken 18 på kvelden. Det er veldig populært med after work, som skal være et rolig og hyggelig sted for folk å møtes etter jobb, der man kan sitte i hagen eller peisestua med tapastallerken eller rekesmørbrød, og noe godt i glasset, frister Anette.Åpent for alle
Med storskjerm, høyttaler og egen café, kan Wilhelmsen House også stille hele hagen til disposisjon for dem som ønsker å ha en sommerfest.


– Vi har også topp muligheter for konferanse; det er helt genialt, for her kan man sitte og ha styremøte og få lunsj, kaffe og alt man ønsker levert inn, forteller Anette.Wilhelmsen House’ grønne oase i bakgården, blir for mange et godt tiltrengt pusterom fra det støyende bylivet. Anette kan fortelle at hagen og caféen er åpen for alle – uansett om man er gjest ved hotellet eller ikke. Det er det mange av Tønsbergs innbyggere som setter stor pris på.


– I fjor fikk vi en telefonsamtale fra en eldre mann som ringte og sa: «For et fantastisk sted dere har! Endelig kan vi i Tønsberg gjøre noe om sommeren. Hos dere kan vi sitte i fred og ro, nyte et glass vin og slippe støyet fra brygga.» Det er jo ikke plass til hele Tønsbergs befolkning på brygga om sommeren, og da kan de komme inn hit til nabolagshagen, fastslår Anette med et stort smil.Scorer høyt på service
Caféen til Wilhelmsen House har et godt og variert utvalg av lunsjretter, kaker og drikker, og er kjent for sin gode kaffe som tilberedes av baristaer med en utrolig lidenskap for god kaffe. Her kan gjestene også møte på konditoren Aleksander Boutenko, som lager kaféens spesialitetskaker, og et team med serviceinnstilte og hyggelige ansatte.– Hos et automatisert overnattingskonsept uten resepsjon, er det de i kaféen som gjestene våre møter. Vi får ofte en høy rating på betjening selv om vi egentlig er ubetjent, men kaféen vår gjør at vi får en høy rating siden de som står der er så serviceinnstilte. De kjenner konseptet godt og kan også hjelpe overnattingsgjestene, utdyper Anette.


I underetasjen har hotellets gjester dessuten tilgang til eget vaskeri, der beboerne kan vaske klærne sine, i tillegg til andre fasiliteter som treningsrom og frisørsalong.


– Wilhelmsen House er som et hjem nummer to. Litt som hjemme når du bor borte. Fantastisk hage, nydelig lobby som kan brukes på kveldstid, samt en underetasje der man kan vaske klær og trene. Her er det mange tilbakevendende gjester og svært gode tilbakemeldinger på at vi har bygget et utrolig bra konsept, avslutter Anette med et fornøyd smil.


Les mer...

2022-08-15 14.30

kolly1

Viktig leverandør bidrar til økt verdiskaping i storhusholdningsmarkedet

Artikkel Kolly AS leverer mat, drikke og non-food til godt over 2000 leveringssteder i hele landet. På kort tid har Kolly klart å bli en viktig bidragsyter til å utjevne prisforskjellene i storhusholdningsmarkedet...
ektrideskole1

Ridning styrker kjernemuskulaturen, bedrer balansen og lindrer smerter

Artikkel EKT Rideskole og Husdyrpark på Ekeberg i Oslo, tilbyr terapi på hesteryggen – basert på en helhetlig kunnskap om mennesker og hest. – Terapiridning er en enestående treningsform for mennesker med nedsatt...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv