wilhelmsenny4wilhelmsenny1wilhelmsenny2wilhelmsenny3wilhelmsenny5wilhelmsenny6wilhelmsenny10wilhelmsenny9wilhelmsenny8wilhelmsenny7

Automatisert overnattingskonsept tilbyr gjestene sine noe helt unikt

Når du trenger å bo på hotell, er leilighetshotellet Wilhelmsen House i Tønsberg, som et hjem nummer to! – Vi er en foretrukken leverandør av overnattingstjenester for mange bedrifter og private siden vi har kjøkken på rommene, sier daglig leder Anette Aale.

Det automatiserte overnattingskonseptet til leilighetshotellet Wilhelmsen House i Tønsberg, kunne ikke passet bedre enn under koronatiden, og man kan på en måte si at de var forut for sin tid. For Wilhelmsen House har pandemien gjort underverker for besøkstallene, og i perioder har det koselige hotellet i Tønsberg sentrum vært helt fullbooket.


– Entreprenørene sluttet jo ikke å jobbe selv om koronaen kom – de fikk heller mer å gjøre, og da var det viktig for de som eide disse entreprenørselskapene å innlosjere sine ansatte på et trygt sted. Hos oss har du personlig kode inn til rommet, og du har eget bad og kjøkken på rommet slik at du kan lage egen frokost, middag og kveldsmat. Man kan faktisk være lukket inne på rommet fra du kommer hjem fra jobb til du drar på jobb igjen, forteller Anette Aale, daglig leder i Wilhelmsen House.Få hoteller har rom med kjøkken
Den store etterspørselen etter rommene med kjøkken, gjorde at Wilhelmsen House nå har oppgradert flere rom med kjøkken, for å kunne tilby rom til enda flere.


– Det er veldig høy etterspørsel, og vi er også et attraktivt alternativ for de som skal selge hus og trenger en mellomstasjon før overtakelse av nytt. Det er ikke så mange andre som har dette tilbudet, smiler Anette.Å leie rom på Wilhelmsen House går både raskt og enkelt for seg, og er ikke minst svært koronavennlig. Bestilling og betaling foregår nemlig på nett, du møter ingen i resepsjonen og kan gå rett til rommet ditt når bookingen er fullført. Slik har Wilhelmsen House’ konsept vært helt siden oppstarten, men kom helt til sin rett først i 2020.


– Vi startet i 2015, og har siden den gang utviklet et konsept som har vist seg å være veldig koronatilpasset. Det er vi veldig glade for.


Mange vil nok si at det er ganske unikt med et slikt konsept, men Wilhelmsen House har nå gått enda lengre for å imponere sine gjester:


– Vi har satset på hage, og jeg vil påstå at vi har Vestfolds fineste hotellhage! I år fikk vi også skjenkebevilling, og baren er åpen hver dag fra lunsj til klokken 18 på kvelden. Det er veldig populært med after work, som skal være et rolig og hyggelig sted for folk å møtes etter jobb, der man kan sitte i hagen eller peisestua med tapastallerken eller rekesmørbrød, og noe godt i glasset, frister Anette.Åpent for alle
Med storskjerm, høyttaler og egen café, kan Wilhelmsen House også stille hele hagen til disposisjon for dem som ønsker å ha en sommerfest.


– Vi har også topp muligheter for konferanse; det er helt genialt, for her kan man sitte og ha styremøte og få lunsj, kaffe og alt man ønsker levert inn, forteller Anette.Wilhelmsen House’ grønne oase i bakgården, blir for mange et godt tiltrengt pusterom fra det støyende bylivet. Anette kan fortelle at hagen og caféen er åpen for alle – uansett om man er gjest ved hotellet eller ikke. Det er det mange av Tønsbergs innbyggere som setter stor pris på.


– I fjor fikk vi en telefonsamtale fra en eldre mann som ringte og sa: «For et fantastisk sted dere har! Endelig kan vi i Tønsberg gjøre noe om sommeren. Hos dere kan vi sitte i fred og ro, nyte et glass vin og slippe støyet fra brygga.» Det er jo ikke plass til hele Tønsbergs befolkning på brygga om sommeren, og da kan de komme inn hit til nabolagshagen, fastslår Anette med et stort smil.Scorer høyt på service
Caféen til Wilhelmsen House har et godt og variert utvalg av lunsjretter, kaker og drikker, og er kjent for sin gode kaffe som tilberedes av baristaer med en utrolig lidenskap for god kaffe. Her kan gjestene også møte på konditoren Aleksander Boutenko, som lager kaféens spesialitetskaker, og et team med serviceinnstilte og hyggelige ansatte.– Hos et automatisert overnattingskonsept uten resepsjon, er det de i kaféen som gjestene våre møter. Vi får ofte en høy rating på betjening selv om vi egentlig er ubetjent, men kaféen vår gjør at vi får en høy rating siden de som står der er så serviceinnstilte. De kjenner konseptet godt og kan også hjelpe overnattingsgjestene, utdyper Anette.


I underetasjen har hotellets gjester dessuten tilgang til eget vaskeri, der beboerne kan vaske klærne sine, i tillegg til andre fasiliteter som treningsrom og frisørsalong.


– Wilhelmsen House er som et hjem nummer to. Litt som hjemme når du bor borte. Fantastisk hage, nydelig lobby som kan brukes på kveldstid, samt en underetasje der man kan vaske klær og trene. Her er det mange tilbakevendende gjester og svært gode tilbakemeldinger på at vi har bygget et utrolig bra konsept, avslutter Anette med et fornøyd smil.


Les mer...

2022-08-15 14.30

mobilegjovik9

Mobile Gjøvik: Ekstra store forventninger til BYD og Nissan Ariya

Artikkel – Vi har ekstra store forventninger til våre to nylanseringer, BYD og Ariya, og interessen blant våre kunder er upåklagelig, sier en oppglødd daglig leder Sjur Hermanrud ved Mobile Gjøvik.
aretreindustrier8

Er med på å redusere risikoen og øke lønnsomheten i byggeprosjekter

Artikkel ARE Treindustrier er både en underleverandør og kompetansepartner for sine kunder. De ønsker å bli involvert tidlig nok i byggeprosjektet, for et best mulig resultat. – Med ganske små grep, kan vi optimalisere...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv