174043dsd174043ds174043eå174043sda

Tannlege, healer og coach

Bjørg Neverdal på Rong utenfor Bergen, har uten tvil valgt en spesiell yrkeskombinasjon: Tannlege, healer og coach.

Hun jobber per i dag fire dager i uken som privatpraktiserende tannlege på Rong i Øygarden. Som tannlege var hun ferdig utdannet allerede i 1976, men etter å ha blitt klar over healingevnene sine i 1996, er én dag i uka nå satt av til healing, coaching og kursing, da med kontorlokaler i Damsgårdsveien 75, Bergen.


Bjørg viser oss inn på healingrommet hvor en behagelig Stressless-stol tilbyr et avbrekk i hverdagen.


174043ds


– Mennesket består ikke bare av den fysiske, men også av en emosjonell, en mental og ikke minst en spirituell «kropp». Sammen danner disse det vi kjenner som auraen. For at et menneske skal være friskt og glad, må alle disse fire kroppene være i balanse. Under healingseanser overføres energi/livskraft, som så benyttes av klientens «indre lege». Jeg har hatt klienter med ryggprolaps, meniskskader, senebetennelser og mye annet, som har kunnet fortelle om hvordan plagene har minsket eller blitt borte.


For godt og vel tyve år siden merket Bjørg kraftig «vind» rundt og varme i den ene hånden, og noen dager senere ble hun oppringt av en mann som også er healer. Han hadde lagt merke til henne og fortalte da at han kunne se energifeltet, auraen, rundt henne. Bjørg tok inn mer energi enn hun selv trengte, sa han, og ville at hun skulle bruke den energien til å hjelpe andre.


174043


– Jeg dro hjem til ham, og han lærte meg hvordan jeg skulle nyttiggjøre meg evnene. Etterhvert gjennomførte jeg flere seriøse kurs, deriblant et fra det største healerforbundet i England, NFSH, som har obligatorisk utdanning for å få fullstendig medlemskap i forbundet.


Etter at en person som står Bjørg nær for fem år siden fikk diagnosen MS, begynte hun å interessere seg for autoimmune sykdommer. På nettet «snublet» Bjørg raskt over arbeidet til Dr. Terry Wahls fra Iowa, USA; legen som selv har vært sengeliggende med MS i flere år og gjennom endring av kosthold og livsstil nå fungerer som frisk igjen. Terry Wahls er dessuten en internasjonalt anerkjent forsker på feltet autoimmun sykdom, og hun brenner for å spre en global helseepidemi basert på kosthold og livsstil.


174043sda


– Jeg har selv en datter som er utdannet lege. Hun er som jeg, sterkt interessert i å hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv med å løse kroppslige utfordringer og ta ansvar for egen helse. I sommer dro vi sammen til Iowa i USA og tok kurset til Dr. Terry Wahls, der hun selv utdanner veiledere i anvendelse av «The Wahls Protocol». Vi ble da begge sertifiserte som «The Wahls Protocol Health Professionals», med kunnskaper jeg nå sterkt ønsker å formidle videre til både syke og friske, forteller Bjørg.


– Fremover vil jeg, i tillegg til healing, også kunne tilby coaching og kurs for mennesker som ønsker å gjøre en egeninnsats for helsen sin - for å være med på å spre en helseepidemi også i Norge.

Les mer...

2017-12-04 12.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv