mobileskøyen4mobileskøyen1mobileskøyen2mobileskøyen5mobileskøyen3mobileskøyen6

Nissan Leaf 2021: Tidenes mest solgte elbil skuffer ikke!

Norges mest solgte elbil gjennom tidene gjenoppstår, og 2021-modellen av Nissan Leaf skuffer ikke. – Kjøper du en Leaf, vet du hva du får, konstaterer Even Thorstensen, daglig leder i Mobile Skøyen.

Nissan Leaf har vært en uovertruffen bestselger siden den kom i 2011, og interessen har heller ikke kjølnet med tiden. Snarere har merkevaren Leaf blitt styrket ved at mange som har kjøpt en Leaf, opplever den som et trygt og driftssikkert bilvalg. 


– På verdensbasis har Nissan Leaf de mest fornøyde Nissan-kunder, fordi den er meget driftssikker, forteller salgssjef Jon Inge Havreberg. 



Tidenes mest solgte elbil
Én av grunnene til at Mobile startet avdelingen her på Skøyen som eneforhandler for Nissan i 2019, var faktisk nettopp på grunn av Leaf, forteller daglig leder Even Thorstensen.  


– Det har ikke vært noen Nissan-forhandlere her på Oslo vest, og Nissan Leaf er jo Norges mest solgte elbil gjennom tidene. Det gjør at det er et behov for både salg og ettermarkedstjenester, som vi mener var et udekket område her på Oslo Vest, forklarer Even.  


Videre betegner Even, Nissan-forhandlerens beliggenhet som én av Norges beste – helt inntil E18, med synlig profilering og god tilkomst.  


Jon fremholder at Mobile Skøyen er en såkalt concept store, med et noe annerledes konsept enn andre forhandlere. For hva er vel mer unikt for en bilforhandler enn å tilby kundene is og brus, gratis bilvask i forbindelse med service, og utvidede åpningstider?  



– Våre åpningstider er fra mandag til torsdag 07-19, og vi har en nøkkelautomat der du kan hente og levere bilen din når som helst. Vi vasker alle biler etter service og tilbyr is og brus til kunder. Vi forsøker å gi litt ekstra og har et fokus på å være en liten, hyggelig og koselig butikk. Fordelen med at det er såpass lite som det er, er at alle blir sett og tatt godt imot, sier Jon med et varmt smil.  


Kjøper seg trygghet med Leaf
Jon og Even sier seg fornøyde med brukt- og nybilsalget under fjorårets Koronaår. Etter en skuffende nedstengning i vinter, er gleden nå stor over og endelig kunne ønske kundene velkommen inn til butikken, der spennende nyheter står oppstilt på rekke og rad – deriblant den nye Leafen.  


– Leaf fikk en facelift i 2018 med ny modell, og nå i 2021 med en mindre oppdatering. I sin klasse er det én av de desidert mest solgte elbilene også i år, og det er mange som kjøper seg trygghet; Det får de ved at Nissan innehar en unik kunnskap gjennom 10 års utvikling og produksjon av elektriske biler... Kjøper du en Leaf, vet du hva du får, fastslår Jon.  



Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor vi nordmenn er så glade i den romslige familiebilen. Leaf har mange fine kvaliteter som den gjennomsnittlige nordmannen vet å sette stor pris på, blant annet et stort bagasjerom, mulighet for takboks og forvarming – og det til en svært gunstig pris. Sammenlagt bidrar det til at bilen oppfyller mange av kravene som vi nordmenn har til en solid familiebil. 

  

Av nye biler er den futuristiske, men noe forsinkede, Nissan Ariya endelig på vei inn til Mobile Skøyen, med salgsstart 9. september.  


– Nissan er kjent for sitt særegne design, og Ariya blir svært moderne, men får et veldig spiselig design med noen futuristiske linjer, kan Even fortelle.   


Ny designretning for Nissan
I litt nærmere fremtid, allerede i sommer, kommer i tillegg en ny Qashqai. Her blir det meste helt nytt, der alt fra design til drivlinjer er blitt endret på fra forrige modell. 


– Den bruker en spennende teknologi som heter e-power. Det er en annen type hybrid som ikke er plug-in, men som har en elmotor som driver hjulene og en bensinmotor som fungerer som  generator for den elektriske motoren. Den skal oppleves og kjøres som en elbil, understreker Jon.  


Han mener at Qashqai viser en ny designretning for Nissan, som neste år vil lansere storebroren X-Trail – som tilsynelatende har samme linjer som sin lillebror.  


– På lykter og interiør, så tror jeg Qashqai er den første nye retningsviseren på Nissans nye bildesign. Det er veldig mye spennende som kommer nå, så vi er spente på fremtiden, fastslår Jon og Even.  




Les mer...

2021-07-01 11.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv