191002w1191002w4191002w1191002w2191002w3

Matlaging er mer enn å bare stå på et kjøkken

Det er en fryd å være her i KA Selskap & Catering AS sine lokaler i Stockfleths gate 22 i Sandefjord og høre Izabella og Kenneth Lipski fortelle om sin store lidenskap for mat – på hver sin side av (spise-) bordet.

KA Selskap & Catering AS i Sandefjord sentrum, består av Kitchen Addiction Catering og Stockflethsgate Selskapslokaler. Paret har svært ulike bakgrunner, som i kombinasjon med hverandre skulle vise seg å kunne bli en oppskrift på suksess.


– Jeg er utdannet finsnekker, innenfor logistikk, og nesten ferdig som maskiningeniør, så dette her er veldig nytt for meg. Logistikkbakgrunnen min kommer veldig godt med. Og som finsnekker er jeg veldig nøye på detaljer, smiler Kenneth og sier ‘’det ligger i detaljene, både ved maten og alt rundt’’.


Da de fikk en uvanlig stor forespørsel som inkluderte et selskap på 200 personer, fant Kenneth frem målestokken for å måle å planlegge om det kunne la seg gjøre. Det meste går med litt planlegging, sier han muntert.


«Matlaging er ikke bare å stå på et kjøkken, time etter time, servere tallerken etter tallerken, for så å motta sin lønn». 

Sitatet ovenfor er et utdrag fra KA Selskap & Catering AS sin visjon, og beskriver godt hva de står for og hva som er viktig for dem i deres arbeidshverdag. Visjonen og konseptet kan leses i sin helhet på deres hjemmeside. 


Mens Kenneth er en selvutnevnt kvalitetsbevisst «mattester», er det Izabella som står for kvaliteten rundt maten som de leverer sine gjester. Hun har jobbet på kjøkken i over 20 år, der hun har fått ganske bred erfaring innfor de aller fleste typer kjøkken, alt fra de internasjonale, til de mer lokale.


191002w1


- Det beste jeg vet er å sitte ned med familie og venner, nyte god mat og drikke, og virkelig kose meg. Med den jobben jeg har, så får jeg være med på å gi denne opplevelsen til så mange andre. Dette er den store drivkrafta og lidenskapen min, sier hun hjertevarmt. 


Alt hun lager er fra bunnen, og hun liker å benytte seg av lokalt og kortreist. 


- Jeg utnytter hele dyret, og koker selvsagt kraft av beina og avkapp, noe som resulterer i noen fantastiske smaker. 

Allsidigheten i kokkeyrket gjør at hun kan skreddersy og sette sammen menyer etter ulike behov og ønsker – ingenting er umulig. Derfor kan de tilby alt innenfor catering og selskapsvirksomhet. 


– Det hjelper jo ikke at maten er kjempegod, om servicen er dårlig - man må jo ha hele pakka, sier en smilende Izabella. 


Izabella og Kenneth legger ikke skjul på at det blir masse jobb og lange dager, men har en utrolig drivkraft bak det de gjør. Driver man for seg selv, er det bare å brette opp ermet og lære seg det en ikke kan fra før. Noe Kenneth virkelig har fått erfart, da han plutselig måtte bli bl.a. webdesigner og regnskapsfører, i tillegg til bartender og servitør.    

 

KA Selskap & Catering AS har allerede mye å gjøre i året som kommer, men har stor kapasitet, og de ønsker at flere skal få den gode opplevelsen rundt mat som de brenner for. De leverer til hele Vestfold.


Neste skritt er å få seg en cateringbil og en matvogn, slik at den helhetlige pakkeløsninger de tilbyr for sine gjester, blir enda mer helhetlig. Det mangler ikke på planer og ambisjoner med andre ord. 


191002w4

Les mer...

2019-01-04 11:15

202002w3

Slik får du en enklere byggeprosess

Artikkel Totalentreprenøren Grødem Bygg, tar seg av kontakten med underleverandører – for en enklere og mer ryddig byggeprosess for kunden.
201027w2

Visuelle og audiovisuelle tjenester utført med perfeksjon

Artikkel FotoPhono AS, har lang erfaring med bildeproduksjon og Audiovisuelle løsninger, og sitter på kompetansen som kan ta akkurat din idé til nye høyder!

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv