Her kan du levere inn gamle mobiltelefoner og få penger tilbake

Grønnmobil.no tilbyr en generøs panteordning for mobiltelefoner vi ikke bruker lenger. – Vi tilbyr alle som har en mobiltelefon, med eller uten defekter, å pante den hos oss og få cash.

Bare i Norge ligger sju millioner mobiltelefoner og støver ned i skuffer og skap. Tenk det! Gamle, defekte eller fullt fungerende – likevel selges det 2,5 millioner nye mobiltelefoner årlig. De fleste innser nok hvordan dette påvirker miljøet vårt i negativ retning.

 

For drøyt seks år siden skapte gründeren Jan Otto Bjørkum systemet til Grønnmobil.no, men det er faktisk først nå i disse tider at folk endelig har skjønt det. Nå er Grønnmobil.no den ledende og mest erfarne aktøren innenfor gjenvinning av mobiltelefoner og nettbrett, takket være både kjøpere og selgere av brukte telefoner og nettbrett.


– Jeg ville lage et system for å håndtere brukte enheter. Vi bytter ofte og det kommer nye mobiler hele tiden. Folk har gode telefoner, men det kan likevel være noe feil på dem som gjør at de blir liggende i en skuff, forteller Bjørkum om ideen bak det hele.


Når de brukte telefonene og nettbrettene kommer inn til Grønnmobil.nos hovedkvarter i Sandefjord, ruster de opp og fikser det som må fikses. Videre legges de ut for salg via hovedkanalen Grønnmobil.no eller outlet-butikken.


– Alle priser som står på nett er når den er i orden. Så trekker vi fra om det er noen defekter, det er alt fra 0-1500 kroner for en defekt telefon. En iPhone 7 har en høy verdi enda, så det er et spenn der, forklarer gründeren.


– Telefonene er ferdigtestet og selges med tre måneders garanti. Mange som kjøper på Finn blir ofte lurt. Vi har stort sett priser som konkurrerer ganske greit med Finn, i tillegg er det tryggere å kjøpe av oss! Også får du cash av oss til å bruke til hva du vil, smiler han.


For du er ikke nødt til å kjøpe en telefon hos Grønnmobil.no etter at du har pantet inn din gamle. Til forskjell fra andre aktører, som kun tilbyr rabatt på neste kjøp.


Det er et forholdsvis enkelt konsept: Vi er unike fordi vi betaler cash. Og vi betaler bedre.


Kommuner og bedrifter som er opptatt av miljø og økonomi, er en viktig målgruppe for Grønnmobil.no. De kan levere 50 iPhone-er i løpet av én uke, og de selger allerede til 50 kommuner som har fått øynene opp for å kjøpe brukt. 


Utgiftene en bedrift har ved å kjøpe brukte mobiltelefoner kontra nye til sine ansatte, blir halvert, og miljøbesparingene er trolig enda større.


Hvis folk har defekte enheter, så er poenget å forlenge levetiden til det produktet. Det er et miljøaspekt i seg selv. Vi leverer inn kanskje 10.000 telefoner hvert år til smelting, som er søppelavfall, sier Bjørkum engasjert.

Ved å registrere deg på Grønnmobil.no kan du enkelt forvandle dine gamle mobiltelefoner til penger, og du gjør miljøet en stor tjeneste.

Les mer...

2018-06-20 09.45

dotduozink5

Miljøvennlig overflatebehandling skaper stål som lever i det uendelige

Artikkel DOT DuoZink AS, har 40 års erfaring innen varmforzinking og industriell overflatebehandling. Den miljøbevisste zink-aktøren var blant de første i verden som kunne tilby miljøvennlig rustbeskyttelse med...
Frontline1

Enestående kundesupport fra programleverandør med ekspertise på Adobe

Artikkel Frontline er programvareleverandøren som distribuerer Adobes softwareprodukter til forhandlere. Med en personlig kundesupport som sikrer forhandlerne et godt produkt mot sine sluttkunder, har Frontline...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv