pwc1pwc2pwc6pwc5pwc4pwc3

Østfolds ledende revisjonsfirma satser stort på CFO Solutions

Med CFO Solutions, tilbyr PwC Østfold hele kompetansespekteret sitt innen regnskap, revisjon og rådgivning.   – Man har hele tiden en trygghet i at det er et team som leverer, fastslår Eddie Olsen, nyansatt i CFO Solutions ved PwC-kontoret i Østfold.

PricewaterhouseCoopers (PwC), er et ledende kompetansehus som har virksomhet over hele verden. Bare her i Norge har PwC hele 28 kontorer, og kompetansehuset har en lang tradisjon nasjonalt. I 1998 startet PwC opp i Østfold; en stor avdeling som betjener hele Østfold og som har kontor i Sarpsborg og i Askim.


– Vi har vårt utspring i noe som het AS Revisjon som lå i Fredrikstad frem til 1998. Etter det slo vi oss sammen med et revisjonskontor i Sarpsborg (Coopers & Lybrand) og etablerte oss på Rolvsøy, der vi var fra 1998 til 2011, forteller Linda Arvesen, kontorleder i PwC Østfold.Bygger for fremtiden
I 2011 flyttet de inn i sine nåværende lokaler i Kalnesveien 5, rett ved siden av E6. Siden den gang har de vokst gradvis.


– I dag er vi 45 ansatte, med seks til på vei inn i 2023, sier Jon Feldt Hansen, direktør i PwC Østfold.


Jon forteller videre at de ofte rekrutterer sine medarbeidere rett fra skolen, da de har stor tro på å bygge opp organisasjonen og selv få lov til å foredle talentene som kommer inn.


– Vi mener at vi er ganske gode på akkurat det, og det er fint for miljøet her at det hele tiden kommer inn nye generasjoner som tar med seg andre fokusområder og kunnskap. Mange av de som begynner her er for eksempel mye mer opptatt av bærekraft nå enn tidligere. Selv om PwC er en sterk merkevare, så skal vi likevel bygge for fremtiden, og da trenger vi nye impulser og mangfold, poengterer Jon.


PwC Østfold jobber etter ledeordene «bry oss», «opptre med integritet», «utgjøre en forskjell», «utfordre og tenke nytt», og «jobbe sammen». Linda Arvesen understreker at de har det gøy på jobb og at tilfredsheten blant de ansatte og deres kunder er høy.– Vi som har vært her lenge, prøver å gjøre neste person ti prosent bedre enn vi selv er. Det er målet vårt. Menneskene er vår viktigste ressurs, og det er alfa og omega å utvikle mennesker og sørge for at de har det bra, påpeker Jon.


Tilbyr hele kompetansespekteret
Med den skreddersydde rådgivningstjenesten CFO Solutions, starter PwC Østfold en spennende reise, med et attraktivt konsept som bruker medarbeidernes spisskompetanse på en helt ny måte.


– Det er ekstremt spennende! Så langt har alle ansatte på Østfoldkontoret erfaring som revisor, og gjennom dette yrket får man svært god og variert kompetanse, som kan benyttes inn i økonomiavdelinger. Men når man er revisor har man begrensninger på hva vi kan hjelpe bedrifter med. Dette styres av uavhengighetsreglene. Vi ser at det er ekstremt mye vi kunne ha hjulpet mange bedrifter med, og vi har mye kompetanse som vi ikke får brukt, forklarer Jon om bakgrunnen til oppstarten av CFO Solutions.


CFO Solutions er en tjeneste som tilbyr hele kompetansespekteret til PwC Østfold – til firmaer som trenger det. Trenger du en økonomileder- eller ressurs for en periode, løpende hjelp til å få utført oppgaver, forbedre prosesser og få tilført kompetanse? Da kan PwC Østfolds konsulenter hjelpe til.– Det er ofte veldig mye å gjøre i en økonomiavdeling og mye jobb på et begrenset antall mennesker. Det er ting som kommer inn fra høyre og venstre hele tiden, og tanken med CFO Solutions er at vi raskt kan steppe inn, støtte og bistå på et kompetent nivå, forklarer Linda.


– CFO Solutions i Østfold er under oppbygging. Vi har to dedikerte ressurser nå, Eddie Olsen er på vei inn, og planen er å ansette enda flere. Det er et stort behov for denne type kompetanse i næringslivet, men det er viktig å ansette de rette menneskene, som treffer oss på personlig kjemi og har den rette kompetansen, og her er mangfold i kompetanse viktig. Siste tilskudd på stammen er altså Eddie, som hadde kvalifikasjonene som PwC Østfold var ute etter, fortsetter hun.


Eddie Olsen har 14 års erfaring som CFO i ulike type selskap; både tjenesteytende og produksjon.


– Det skal bli spennende å se selskapene mer utenfra, og jeg gleder meg til å komme inn i dette kompetansemiljøet, konstaterer Eddie med et smil.


En perfekt sparringspartner
CFO Solutions-konseptet er bygget slik at om en kunde vil ha hjelp med noe, så får de hjelp av en person som har akkurat den kompetansen de trenger. Andre ganger er det kanskje en rolle man skal fylle, som to personer samarbeider om.– Man har hele tiden en trygghet i at det er et team som leverer – det er litt av konseptet, fremholder Eddie.


Med CFO Solutions får de ansatte i PwC Østfold brukt sin spisskompetanse for å hjelpe kunder på en helt ny måte. Dette baner vei for en ny og spennende fremtid for det fremoverlente kompetansehuset i Østfold.


– Litt av målet er å dekke et behov, men det ideelle er om vi klarer å tilføre bedriftene noe som gjør at de kan utvikle seg. Rett og slett en sparringspartner man kan bruke ved behov, avslutter Jon med et smil.

Les mer...

2023-01-01 11.45

nighteye1

Norskprodusert brannalarm gjør det trygt å lade mobilen mens man sover

Artikkel NightEye er en ny og revolusjonerende alarm som kobles direkte på ladeadapter. Den universelle løsningen gjør at man kan sove godt – selv om man lader mobil og nettbrett på natten.
dollarstore4

Har de laveste prisene på varer som folk trenger

Artikkel Butikkjeden Dollarstore AS, vokser i en rasende fart. Allerede i 2023 skal 14 butikker bli til 50, når lavprisfesten fortsetter i resten av Norge med lave priser på varer som folk trenger.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv