jaktogfriluft8jaktogfriluft2jaktogfriluft4jaktogfriluft5jaktogfriluft1jaktogfriluft6jaktogfriluft3jaktogfriluft7jaktogfriluft9

Her finner du alt til høstjakta

Et besøk hos Jakt & Friluft er en hyggelig opplevelse for alle som er glad i friluftsliv. Og i den velassorterte butikken finner du i tillegg alt du trenger for en vellykket høstjakt.

De to butikkene til Jakt & Friluft i Arendal og Gjøvik, har en medarbeiderstab på til sammen 40 jaktglade friluftsentusiaster, og i begge butikkene, børsemakerverksteder med stor kompetanse. Butikkene er fullspekket med utstyr og tilbehør som gjør jakta til en lek. Den velassorterte nettbutikken er intet unntak, der jegeren enkelt kan klikke hjem sine varer tidsnok til jaktsesongen.  



– Vi var tidlig ute med nettbutikk, men butikkene våre står veldig sterkt, siden det ofte handler om skreddersøm. Vi har børsemakere som justerer og tilpasser, og det er ikke så lett å få til på nettbutikken, forteller Thomas Venemyr, som er ansvarlig for nettbutikken.  


En familiebedrift
Det var Venemyr-familien som startet Jakt & Friluft for snaue 30 år siden, og Thomas kan fortelle at han er tredje generasjon i familiebedriften. 


De fleste produktene i Jakt & Frilufts sortiment, er testet og «godkjent» av Jakt & Frilufts medarbeidere. Her står nemlig produktkunnskapen i fokus. 


– Alle som jobber her må ha interesse for faget, presiserer Thomas, som forsikrer at kompetanse, skreddersøm og service er det de scorer aller best på.  



Daglig leder Linda Korsfur, sier seg helt enig: 


– Jakt & Friluft har en lang historie, og har opparbeidet seg et godt merkenavn både ved å drive butikk, men også ved å være aktiv i skytter- og jaktmiljøet. Veldig mange av våre ansatte er Norges beste skyttere, som har vært norgesmestere innen forskjellige grener og er veldig aktive innen jakt og skyting, understreker Linda. 


Spennende produkter for den moderne jegeren 
Det er jegere som er målgruppen til Jakt & Friluft, men de har også et stort sortiment innen tur og fiske – ja, alt du kan tenke deg å trenge før du legger ut på en fisketur eller langtur i skog og mark. 



– Her får jegeren alt han trenger fra a til å, smiler Linda. 


Tore Harry Halvorsen jobber som selger i én av Jakt & Frilufts butikker, og røper at de har mange spennende produkter for dem som vil komplettere med mer jaktutstyr eller oppgradere med det aller nyeste. 


– Det er viktig å velge riktig utstyr i forhold til kundens behov. Crispi Titan for eksempel, som er vår bestselgende jaktstøvel, er som å gå i en ferdig inngått sko som føles like lette på foten som joggesko. Men siden Titanmodellen er lett så er den mindre stabil, så om du skal bære tungt, bør du gå over til én av de andre modellene som gir mer støtte, foreslår Tore Harry. 



En erfaren jeger vet å ha en jaktradio av god kvalitet, og ifølge Tore Harry finnes det en radiotype som overgår alle.  


– Digital jaktradio er det nye, og det anbefales at hele jaktlaget bytter til digitalt. Da er det enten krystallklart eller helt stille, du får en lengre rekkevidde og hører bedre hva folk sier. Det gir en mye bedre jaktopplevelse, mener Tore Harry, som selv er en erfaren jeger.  


– Vi har også det meste innen jaktklær, og så har vi de nye viltkameraene som viser live. Det er en stor fordel om du har et stort terreng!  


Fokus på god kundeservice 
Det er ikke rart å forstå at butikken blir hyppig besøkt av folk fra hele landet. Sammen med Finn.no og nettbutikken, dekker Jakt & Friluft hele landet med sitt brede sortiment.  


– Vi importerer mye varer selv fra Europa og USA. Det er varer som vi selger eksklusivt, og som gir oss et bredere sortiment. Vi kan skaffe det meste og har det meste på markedet i vår kategori, sier Thomas.  


De siste årene har fokuset på kundeservice blitt enda større, og i dag er Jakt & Friluft kjente for å være raske til å levere. De får gode tilbakemeldinger fra kundene på dette området. 



– Siden vi har børsemakere på huset, tre i Arendal og én på Gjøvik, så det er en stor fordel! I dag kan du ikke bare plukke våpen fra en vegg og levere; du må tilpasse med en kikkert, montasje, lyddemper og justerbar kolbe. Det kan du få gjort på dagen hos oss, og det er det veldig få av våre konkurrenter som kan tilby. De aller fleste har mange ukers ventetid på slike jobber, mens her trenger du ikke vente lengre enn en time, og så er det klart, fastslår Thomas med et smil. 

Les mer...

2021-09-16 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • JAKT & FRILUFT AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Instagram
    • Telefon:
      37 06 07 00 (Arendal), 61 18 89 80 (Gjøvik)
    • Adresse:
      Arendal: Bryggeriveien 4, 4848 ARENDAL
      Gjøvik: Welhavensgate 1, 2821 GJØVIK
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv