184015ds184015md184015184015b184015d184015lj184015m

Man kommer langt med sunne verdier

Entreprenørfirmaet Kaare Mortensen AS, er tuftet på sunne og gode verdier. Med et målrettet fokus på HMS, ydmykhet og lang erfaring, seiler de i medvind.

Kaare Mortensen AS er forankret i Larvik, med hele Vestfold foran sine føtter. Da de startet i 1990 som et familieforetak, var starten tung på grunn av en bransje i nedgang. Det balanserte de ved å skape solide nøkkelverdier: tillit, respekt og entusiasme. 


Ingfrid Svendsen er daglig leder i Kaare Mortensen. Hun forklarer at nøkkelen til en innbringende drift er samspill, kunnskap og erfaring.


 – Vi er gode på å samspille med byggherren, og vi er løsningsorienterte. Det får vi veldig mange gode tilbakemeldinger på.


De rundt 40 ansatte blir godt ivaretatt av Larviksbedriften. Fokuset ligger alltid på at alle som jobber i Kaare Mortensen skal føle eierskap og tilhørighet til bedriften, og de legger alltid vekt på god helse blant sine ansatte. Med slagordet «Aldri uten grunn» utfører bedriften de fleste typer anleggsarbeid hos kunder som trenger det. 


184015m


– Vi er selvsagt opptatt av at folk trives og at de liker å gå på jobb. Så vi gjør så godt vi kan med sosiale happenings gjennom året, der vi har aktiviteter og leker på jobben”, smiler Svendsen.


Kaare Mortensen utfører små som store oppdrag, og de legger like mye vekt på privatpersoner som offentlige aktører. De gjør alt av grunnarbeid under bakkenivå, og de har vært med på store prosjekter som vann- og avløpsrenovasjoner for kommunen og Vegvesenet.


–  Det er stor aktivitet i Vestfold! Vi har veldig mye å gjøre fremover, ordrereserven vår er egentlig veldig bra frem til godt over vinteren. Men det er jo bedre å ha det sånn enn å være på den andre siden og ha for lite å gjøre, for vi har jo vært der også, sier Svendsen ydmykt.

– Det som er bra med å jobbe i Vestfold er at vi har Maskinentreprenørenes forbund, som er fellesparaplyen eller bransjeorganisasjonen vår. Da kan man snakke sammen, leie utstyr av hverandre og hjelpe hverandre, legger hun til.

Som en Miljøfyrtårnsertifisert bedrift er det ekstra viktig for entreprenørfirmaet at HMS-rutiner blir fulgt og kontinuerlig utbedret. Det er Svendsen ekstra stolt over.


– HMS er jo alltid viktig i alle bransjer, og i alle fall i vår bransje med stort utstyr og tunge maskiner. Det har vi kontinuerlig fokus på, for det er veldig viktig.


184015md

Les mer...

2018-08-06 10:00

195013w5

Slik skaper Bevola en tryggere hverdagstrafikk

Artikkel – Tid er penger. Og på grunn av den innsikten ønsker vi å levere trygge, raske og komplette løsninger for oppbygging av lastebiler og hengere, sier salgsleder Per Egil Holm i Bevola.
bitcoin-article-img-2

Hvor kjøper jeg bitcoin i Norge?

Artikkel I dag snakkes det om Bitcoin på nyhetene nesten hver dag og det har med at kursen på Bitcoin beveger seg noe voldsomt. Både opp og ned. På grunn av dette er det også veldig mange som vil lære seg hvordan...

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv