xlbyggkrsand7xlbyggkrsand1xlbyggkrsand2xlbyggkrsand3xlbyggkrsand4xlbyggkrsand5xlbyggkrsand9xlbyggkrsand8xlbyggkrsand6

Byggevare til proffkunden: XL-BYGG Kristiansand har alt du trenger!

I det nye, moderne og gigantiske bygget til XL-BYGG Kristiansand i Sørlandsparken, finner du som proffkunde alt du trenger for å bygge et komplett hus!

Det er en stolt og blid avdelingsleder som viser oss rundt i det moderne bygget til XL-BYGG Kristiansand som han var med på å etablere, utforme og tegne i 2018. Den store byggevareforretningen i Sørlandsparken, kan med all rett kalles proffkundens drøm, med alt under ett tak.  – Totalt har vi 4 000 kvadratmeter under tak og nå er vi i gang igjen med en ny utvidelse, forteller avdelingsleder Stig Andersen. 


– Vårt satsningsområde er på proffen. Det gjenspeiles i våre åpningstider; vi åpner 06:30 og stenger 16 hele uka, og har stengt på lørdag. 


Har alt du trenger
Stig presiserer at selv om XL-BYGG Kristiansand er en butikk for proffkunden, er de likevel en butikk for alle kunder – private som proff, store som små.

  

– Vi skal være proff-retta, og vi skal ha fagkunnskap. Alle som jobber her, har kunnskap til byggevare og en lang fartstid innenfor det. Så vi skal være proffens hjelpende hånd, forsikrer han med et varmt smil. Hos XL-BYGG Kristiansand kan du få komplettpakker innenfor byggevare. De har alt fra verktøy til interiør med alt du trenger for å bygge et komplett hus eller hytte! 


– Vi har et fantastisk showroom på rundt 500 kvadratmeter, der det stilles ut alt fra ovner til parkett, laminat, veggpanel, gulver, vinduer, dører, trapper og alt av kledning. Så byggmesteren kan få kunden inn her så vi kan vise dem rundt og de kan kjenne og ta på produktene, sier Stig. Byggevare er slettes ikke noe ukjent for Stig. Han er utdannet tømrer og sitter med stor erfaring etter 25-30 år i bransjen. I teamet på XL-BYGG Kristiansand, har han et helt lag med 12 dyktige ansatte som han skryter mye av. Og selv om han er avdelingsleder, er Stig kjent som en ydmyk person som begynte på gulvet og jobbet seg oppover.  


– Jeg er heldig som får lov til å være «trener» for dette laget, smiler han og fortsetter: 


– All honnør til de ansatte for at de er fleksible, at de tar imot kundene på en hyggelig måte og for fagkunnskapen de har.  


Store på forskaling 
XL-BYGG er en Miljøfyrtårn-bedrift, og var den første bedriften i Mestergruppen som fikk en miljøsertifisering. 


– Det var noe vi brant veldig for! Der må vi bare inn, for skal vi være med videre må vi følge de kravene som finnes, understreker Stig. 

 

Stig forteller at de i disse dager satser stort på forskaling, til stor glede for byggevareforretningens kunder. 


– Det er noe jeg har tatt med meg fra tidligere og har jobbet med før. Vi har fått med oss to kjempedyktige medarbeidere innen dette faget, som igjen gjør at jeg er sikker på at vi lykkes med dette. XL-BYGG Kristiansand får stadig hyggelige tilbakemeldinger fra proffkundene. Stig røper at hemmeligheten bak suksessen, ligger i å sette tydelige, realistiske mål med en langsiktig tankegang når det gjelder å ha en sunn vekst.  


– Jeg terper en del på oppfølging av kunder og jeg er veldig opptatt av ærlighet ovenfor kunden; det er viktig å være tydelig med kunden allerede fra starten i forhold til pris, avslutter Stig.  

Les mer...

2021-10-01 11.45

aretreindustrier8

Er med på å redusere risikoen og øke lønnsomheten i byggeprosjekter

Artikkel ARE Treindustrier er både en underleverandør og kompetansepartner for sine kunder. De ønsker å bli involvert tidlig nok i byggeprosjektet, for et best mulig resultat. – Med ganske små grep, kan vi optimalisere...
røroshytta8

Holder den norske hyttetradisjonen i live

Artikkel Røroshytta AS er Norges ledende laftehytteprodusent, med lange tradisjoner og høy kvalitet på sine hytter. Gjennom Røroshytta Innlandet AS, bygger de skreddersydde og tradisjonsrike hytter i tømmer, som...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv