agnror1agnror2agnror3agnror4agnror5agnror6

Denne rørleggeren utfører ordentlig arbeid til avtalt tid

AGN Rør drives av rørleggermesteren Arne Gunnar Noreng, som alltid leverer god kvalitet og utfører ordentlig arbeid til avtalt tid.

Arne Gunnar Noreng startet AGN Rør i 2011 og har før den tid jobbet som rørlegger i flere firmaer etter at han ble utdannet rørlegger i 1997. Egentlig hadde Arne Gunnar utdannet seg til slakter noen år tidligere, men måtte brått gi seg da han utviklet eksem under lærlingtiden.


– Jeg pratet med en yrkesveileder som anbefalte omskolering, så da hadde jeg et ønske om å bli snekker, men det anbefalte hun ikke. Men hun anbefalte rørlegger, så da ble jeg det! Jeg har alltid likt å jobbe med hendene, så jeg har ikke angret på det etterpå, forteller han muntert om karrierevalget.Alt innen rør
AGN Rør er forankret i Vestre Gausdal, og er medlem av rørleggerkjeden VVS Eksperten. AGN Rør tar på seg alt innenfor rør, og siden Arne Gunnar er utdannet rørleggermester, er han også kvalifisert til å ta prosjekteringsansvar på nybygg.


– Vi tar bad, rehabilitering, nybygg og hytter, og vann og avløp både utvendig og innvendig. Vi utfører også gassinstallasjoner – både industrielt og for privatmarkedet, utdyper Arne Gunnar.


I tillegg innehar rørleggermesteren maskinførerbevis, og kan derfor utføre mindre graveoppdrag med gravemaskin.


Men til tross for en stabil og god oppdragsmengde, består AGN Rør per dags dato kun av han selv. Det hender derimot at han leier inn folk på større oppdrag der han ikke strekker til, og med to sønner som er utdannet rørleggere, ligger forholdene godt til rette med fremtidige ansettelser i rørleggerbedriften.– Det var trygt og godt for dem å gå inn i et fag de kjenner, de har jo vært med meg på jobb siden de var små. Sønnene mine jobber i dag ved et annet rørleggerfirma, men de har mulighet til å komme inn i firmaet om de ønsker, sier Arne Gunnar med et smil.


Selv om AGN Rør har en fyldig ordrebok med arbeid fremover, tror Arne Gunnar at vi må belage oss på en liten nedgang i markedet på grunn av stigende rente og krig.


– Det er viktig å holde nede kostnadene på utgiftssiden, og ellers bare ta det som det kommer. Man må ha kontroll på kostnadene når det begynner å bli nedgangstider, og bare følge med og tilpasse seg. Det er lett når man er så liten som jeg er, sier Arne Gunnar med glimt i øyet.


Punktlig og pålitelig
Ved å alltid levere ordentlig og nøyaktig utført arbeid til avtalt tid, har AGN Rør skapt seg et respektert navn i nedslagsfeltet Øyer, Tretten, Fåvang, Gausdal, Lillehammer og nordre del av Ringsaker.– Jeg har veldig lite reklamasjoner og får gode tilbakemeldinger på at jeg gjør ordentlig arbeid til avtalt tid, og at jeg leverer kvalitet. Og det er viktig å møte opp når man har lovet at man skal komme, understreker den punktlige og pålitelige rørleggeren.


Arne Gunnar mener at det er bedre å ha nok oppdrag i nærområdene istedenfor å kjøre langt, men på større oppdrag innen gassinstallasjoner hender det likevel at han reiser helt inn til Oslo.


Oppdatert på det nyeste
Det grønne skiftet er et hett tema nå om dagen siden det påvirker de aller fleste bransjer i en eller annen grad. Rørleggerbransjen er intet unntak, og Arne Gunnar liker å holde seg oppdatert på det nyeste innen miljø.– Jeg prøver å følge opp, for havner man bakpå er det mye vanskeligere å hente seg inn igjen. Det nyeste nå er vannbesparende batteri og varmepumpe istedenfor oljekjeler, og på utslippsiden kjører vi med renseanlegg for å oppnå nullutslipp på kloakken. Man må følge med i timen, konstaterer han.


Avslutningsvis slår Arne Gunnar et slag for vannbåren varme som vår tids nye og langt mer miljøvennlige varmekilde.


– Jeg mener at alle som driver med rehabilitering eller bygger nytt, bør tenke vannbåren varme. Det finnes ingen fyringsmåte der man har mulighet til å velge så mange forskjellige energikilder som å bruke vann! Du kan også legge et teppe over uten at det påvirker noe; du har varme over hele fjøla, avslutter Arne Gunnar.

Les mer...

2022-06-01 09.30

kolly1

Viktig leverandør bidrar til økt verdiskaping i storhusholdningsmarkedet

Artikkel Kolly AS leverer mat, drikke og non-food til godt over 2000 leveringssteder i hele landet. På kort tid har Kolly klart å bli en viktig bidragsyter til å utjevne prisforskjellene i storhusholdningsmarkedet...
mobelmeglerne1

– Sortimentet vårt er helt ekstremt

Artikkel Rimeligere og mer bærekraftig: Miljøfyrtårn-bedriften MøbelMeglerne AS, har et stort utvalg av brukte kontormøbler. – Vi har hele spekteret, og møblene ser ut som nye, forteller daglig leder og medeier...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • AGN RØR AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   957 87 998
  • Adresse:
   Bårdslistugguvegen 162, 2653 VESTRE GAUSDAL
  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv