183070kk183070dss183070d183070183070øøø183070ød183070fff183070ld183070ødddd

Vær sikker på ditt valg av ytterdør

Tundøren AS fyller 75 år, og har produsert ytterdører til hele det norske markedet fra 1968, og er en av landets ledende ytterdørleverandører.

Dører er et viktig element som bidrar til å sette preg på hjemmets utseende. Ikke bare har den et estetisk preg, men materiale og funksjon er det også viktig å vite noe om for å velge den rette døren til din bolig.

– En dør er ikke bare en dør, og det skal folk tenke litt over, sier Bjørn Terje og Reidar Røed, tredje generasjon som driver familiebedriften.

De forsikrer imidlertid om at kunder som har behov for dører ikke trenger å tilegne seg kunnskapen selv for å velge riktig produkt. Hos Tundøren AS har de levert dører til den norske befolkningen i over 40 år, og kan alt det er å vite om det riktige valget for nettopp deg.

– Kunder er kanskje ikke klar over at en eikedør kan sprekke siden det er et organisk materiale, men ved riktig installasjon og vedlikehold er den et godt valg. Et annet alternativ er en dørplate i kunstfiberstoffblanding som gir en helt annen overflate og uttrykk, forteller Røed.


183070øøø


Tundøren er en av Maxbos eldste samarbeidspartnere, og leverer også dører til blant annet Bygger’n, Byggeriet, Montér og XL Bygg med flere.

– Fordelen med våre dører er at de er veldig gode, og vi får utrolig gode tilbakemeldinger, sier Reidar Røed.

Bestefaren ved samme navn etablerte bedriften i 1943. Den gang het den Reidar A. Røed og produserte medisinskap, butikkinnredninger og trapper. Gjennom generasjonene har bedriften skiftet takt til å produsere 800 kiosker for Diplom-Is, til de begynte å produsere ytterdører fra 1968. I 2009 ble egen produksjon lagt ned og maskinene solgt, og i dag sitter de på flere generasjoners erfaring som de bruker godt når de handler fra utlandet. Kvalitet er Tundøren AS’ største verdi.

Røed råder kunder til å tenke over funksjon og hvor mye en ytterdør må tåle når de skal handle hos dem.

– Selv om det billigste kan virke som det enkleste, så er det ikke bestandig det beste. Hos oss får du utrolig bra varer til en fornuftig pris, smiler han.


183070ød

Les mer...

2018-06-18 14.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv