185064w4185064w1185064w6185064w3185064w7185064w5185064w2185064w8

Individuell og resultatorientert hudpleieveiledning på nett

Hudpleieren Line-Therese Røstad driver nettbutikk og salong, og tilbyr noe så sjelden som en kostnadsfri og helt uforpliktende hudkonsultasjon over nett.

Forskjellige hudtyper krever forskjellig behandling. Det er for eksempel ikke lett å vite hvilke produkter du bør bruke for fet hud – og ikke minst at du i tillegg må passe på å tilføre fukt til en fet hud for å unngå ytterligere urenheter. Det finnes kvalitetsprodukter å få kjøpt på nett, men uten en veiledning i jungelen av forskjellige produkter, kan man ende opp med feil produkter til sin hudtype og ikke få det resultatet man ønsker.


Fiin Hudpleie ligger sentralt i Moss, eies og drives av Line-Therese Røstad. Hun tok over hudpleiesalongen i 2013, ikke lenge etter hun ble uteksaminert fra Hudpleieakademiet. 


– Men etter ett år ble jeg veldig syk, gikk igjennom masse operasjoner og var sykemeldt i nesten ett år, forteller Røstad åpenhjertig.


Det var slik nettbutikken ble til. I begynnelsen var det uvisst hvilken utvei sykdommen hennes ville få, og Røstad hadde lyst til å ha flere ben å stå på i tilfelle hun ikke kunne gjøre behandlinger på heltid– samtidig som hun ville holde på med akkurat det hun hadde utdannet seg til for ikke så veldig lenge siden. Valget falt på salg av hudpleieprodukter og konsultasjon gjennom nettsiden til Fiin Hudpleie.  


– Det er på en måte en hudpleiesalong på nett, der jeg gir råd og veiledning via mail. Siden vi jobber med såpass aktive produkter, er det viktig å få veiledning på valg av produkter slik at kunden får det resultatet som er ønskelig, sier Røstad.


185064w7


Produkter som er tilpasset din hud

Er du i tvil om hvilke produkter du bør velge for akkurat din hud, tar du bare et bilde av huden din og skriver noen linjer om din hudsituasjon. I løpet av 48 timer, får du et konkret og utfyllende svar tilbake på hvilken hudtype du har og hva den behøver for å fungere godt og se bra ut.


– Det er absolutt ikke noe jeg gjør på tre minutter. Jeg setter meg godt inn i hver og ens problemområde, og det er helt gratis og uforpliktende!


– Det er viktig å få de produktene som passer hver og en sin hud, ikke minst med Exuviance, som er en veldig aktiv serie og som jeg jobber mye med, fastslår hun.


Exuviance er en avansert hudpleieserie som så dagens lys takket være en innovativ, vitenskapelig teknikk. 


Hudpleieserien består blant annet av peelingen «Triple Microdermabrasion» og den nye ansiktsmasken «Detox Mud Treatment», som du finner på nettbutikken - og ikke minst i salongen. Ansiktsmasken inneholder aktivt kull, som bidrar til å trekke urenheter ut fra huden og beskytter mot forurensninger og ytre påvirkninger, mens ansiktspolishen bidrar til økt cellefornyelse gjennom den trippelvirkende effekten. 


185064w3


Vil satse på økologisk

I tillegg til salg av produkter, behandler Røstad sine kunder i salongen med de samme produktene. Hun tilbyr flere forskjellige behandlinger, som igjen utgår fra hvilken hudtype og eventuelle problem du har med huden din. 


– De fleste kundene mine i salongen, kommer hit for anti age-behandlinger med syrepeel-behandlingen fra Exuviance ,og jeg har kunder fra tidlig 20-årene og opp til 60-70-årsalderen som hovedsakelig kommer fra Moss og omegn. Noen få er menn, men det skulle gjerne vært mange flere, smiler hun. 


I tillegg til Exuviance, fører Fiin Hudpleiedet relativt ukjente, økologiske merket Suki, fra USA. Røstad har stor tro på at Suki blir mer utbredt i tiden som kommer, der mange er ekstra bevisste på miljø og skadelige stoffer. 


– Jeg ønsker å bygge ut den økologiske biten og jobbe inn flere merker etter hvert, men helt frem til nå har hovedfokuset vært å bygge opp nettbutikken, sier Røstad. 


Både òg

I dag er det to og et halvt år siden hun lanserte nettbutikken, og hudpleieren legger ikke skjul på at det var mye mer jobb enn hun så for seg. For å få synlighet på nett så trengs det mye markedsføring,og der har hun leid inn hjelp til Google- og Facebook annonsering.


–  Ønsket mitt fremover er at jeg skal ha mulighet til å ansette en person som kan avlaste meg i salongen, slik at jeg kan bruke mer tid på nettbutikken.


– Jeg tror ikke butikker og salonger vil forsvinne, men jeg tror det beste er om man kan ha begge deler og være på begge steder. Kunder vil gjerne fortsatt ha muligheten til å komme inn til en salong og få personlig veiledning, samtidig som mange vil handle i fred og ro hjemme i sofaen.


En klassisk ansiktsbehandling med fruktsyrer som renser huden og øker cellefornyelsen; såkalt syrepeelbehandling, er den behandlingen hun utfører mest i salongen. I tillegg tilbyr Røstad behandlinger som «microneedling», ansiktsbehandling med elektrisk apparat, hårfjerning og farging og forming av både vipper og bryn.


– Det gjør godt for huden, men det gjør også godt for stress og for å roe ned! Mange kommer hit bare for å kose seg og få en fritime, sier hudpleieren med et smil. 


185064w1

Les mer...

2018-12-05 10:45

mobileoslo3

Satser alt på Opels nye stjerne

Artikkel Da Opel lanserte Mokka-e, ble den møtt med full nedstengning i Norge. Når det nå går mot lysere tider, er Mobile Oslo utålmodige med å få Opels nye stjerne ut på veiene!
ghl4

Det ukjente grepet som øker verdien på boligen din

Artikkel En vakker velstelt hage og gårdsplass, har mye å si når du skal selge boligen din. – Du får et helt annet førsteinntrykk, og eiendomsverdien stiger, mener Roar Kjendalen i GHL Hage & Landskap.

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv