182039182039i182039p182039pd182039pgopja182039å182039åa

Der kjøkkendrømmen blir oppfylt

Huseby er en av få produsenter i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger. Tuftet på norsk håndverk og tradisjon gir kjøkkenspesialisten 30 års garanti på Signatur-kjøkkenet.

Håndverkstradisjoner som stammer tilbake over 40 år er underlaget til en av Norges største kjøkkenprodusenter. A. Huseby og Sønn startet i 1945 med tremøbler til Tandberg radiofabrikk, senere produsent av spisestuer og skapmøbler i samarbeid med Ekornes, og har siden 1974 drevet med produktutvikling og kjøkkenproduksjon.

– Det står gjerne skrevet i boligannonsene når det er et Huseby-kjøkken. Det er et kvalitetsstempel, sier senterleder Kari Huseby Simonsen i Huseby Kjøkkensenter AS Våle.

– Vi produserer og leverer våre egne kjøkken, og det er viktig å legge vekt på at vi er et kortreist kvalitetskjøkken for de som bor i Vestfold, sier hun.

182039pgopja


Huseby har et stort produktutvalg delt mellom to kjøkkenserier – håndverkserien med trefinerte skrog og heltre bøkeskoffer Signatur, og den enklere og litt rimeligere Agil med hvite melaminskrog og stålskuffer.

– Vi har produkter på en veldig stor prisskala og et veldig stort modellutvalg og typer, så det skal mye til for at kundene ikke finner noe hos oss, sier Simonsen.

Kunder går igjennom en behovsanalyse ved første besøk i kjøkkensenteret i Våle, som er Norges største Huseby-forhandler.

– Vi må vite om det er nybygg eller rehabilitering, hva de liker, stilarter, behov, ønsker, også spør vi om budsjett for å ha litt å jobbe imot, sier Simonsen og sier at Huseby også tilbyr hjemmebesøk hos kunder for å hjelpe med romløsning.

– Alle vi seks som jobber her, veileder til kundens beste for å få en god løsning og at kunden skal bli fornøyd. Vi vil ikke bare legge på og putte inn for at det skal bli dyrest mulig, da er det jo stor sjanse for at kunden ikke kommer tilbake.

 – Vi er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd og lytte til kunden, det er en viktig ting i denne prosessen her, sier hun.

Huseby Kjøkken har titt og ofte kampanjer, annonsering og aktiviteter som inkluderer de populære kjøkkenmessene.

– Da pleier det å være mye folk, til tider stinn brakke på de dagene som vi legger litt ekstra i, sier senterlederen.


En fremoverlent holdning er viktig for å holde liv i bedriften forteller Simonsen.

– Det er viktig å holde liv i en hjørnestensbedrift i bygda og opprettholde arbeidsplasser og bidra til det. Jeg håper at kundene faktisk reflekterer over at vi er en produsent og leverandør i Vestfold, selv om vi ligger midt på bondelandet, ler hun.

182039å

Les mer...

2018-04-11 10:15

201017w1

Her får du kortreist mat «slik mor pleide å lage den»

Artikkel I 24 år har Gregorius Selskapsmat servert Telemark god, hjemmelaget tradisjonsmat. Med fokus på kortreiste ingredienser har den tilhørende kafeen gjester som er innom hver dag for å få seg en middag «slik...
201007w3

Folk reiser fra fjern og nær for å få behandling på Salong Bellezza

Artikkel Skjønnhetssalongen Bellezza, har satt sammen en meny tilpasset det salongeier Anita er aller best på. – Det er viktig for meg å være god på de behandlingene jeg har, forteller hun.

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

    IKEA forener verden

    Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv