181043iy181043øksd181043åpoda181043pia181043å181043ou181043opi181043juty181043li181043olju181043dss181043

Ta steget opp til drømmetrappa

Med hjelp fra Trappemakeren AS får du en norskprodusert, flott trapp som er tilpasset og skreddersydd for ditt hjem og dine behov.

En pålitelig leverandør som produserer egne produkter på egen fabrikk i Norge. En bedrift med mange års erfaring som vet at kvalitet og kundene alltid må komme først. Det betyr rask levering av trapper laget etter skreddersøm. Er det rart at Trappemakeren AS i løpet av sine fem leveår har blitt et hett navn i sin bransje?


181043pia


– De siste årene har det blitt mer fokus på interiør og gjerne mer eksklusive materialer ved valg av trapper. Trappa har blitt en viktigere del av interiøret i boligen, forteller daglig leder Cato Johnsen.


Trygghet og troverdighet

Han driver firmaet sammen med sine brødre Thure og Arild, og den samme trioen står også bak håndverksbedriften På Millimetern AS. Trappemakeren AS er registrert i Oslo hvor de har eget showroom, mens produksjonen foregår i Sør-Aurdal. 


– Med 20 års erfaring fra bransjen vet vi nøyaktig hva som er viktig ved valg av trappeløsning. I tillegg er det viktig å skape trygghet og troverdighet overfor kundene. Det er alltid utfordringer rundt koordinering og logistikk, men vi har god erfaring med dette og jobber for å tilstrebe kundetilfredshet og møte deres krav og forventninger. I denne virksomheten er hele prosessen fra A til Å spennende. Å få en avtale og kunne ferdigstille produktet ute hos kunden er en givende prosess. 


Etter mål

Mange produsenter reklamerer med at de tilbyr skreddersøm, men hos Trappemakeren AS er dette langt mer enn tomme ord. Her leveres alle trapper etter mål, og kundene velger selv materialer, tresorter, overflate-kombinasjoner og rekkverk. Med egne møbelsnekkere i staben kan firmaet gjøre de fleste tilpasninger både på trappa du har bestilt og hjemme hos deg.


181043iy


Det betyr at du kan få alt fra en enkel standardtrapp til en spesialtilpasset trapp helt etter dine særegne ønsker. Videre kan de også tilby skreddersøm av kjøkken og garderobe.


Mange fortrinn

– Vi har bygd oss opp til å bli en kjent aktør innen et nisjemarked. Jeg er stolt av at bedriften har vokst så mye som vi har gjort, på såpass kort tid. Som en produksjonsbedrift må man ha ordre for å holde hjulene i gang, sier Cato.


Nettopp det at de tilbyr skreddersøm, fleksibilitet i produksjonsprosessen og rask leveringstid er noen av fortrinnene deres. I 2017 ble det produsert mellom 250-300 trapper ved fabrikken i Sør-Aurdal. Det at det er egenproduserte norske trapper peker Cato på som enda et fortrinn de har i markedet. Bak produktene ligger det god, norsk kvalitet og masse erfaring.


181043åpoda


I tillegg kan de også gjøre endringer i trappehull og andre bygningsmessige arbeid, siden de har tilgang på alle håndverksgrupper i håndverkerfirmaet «På Millimetern», som de også driver.


Landets raskeste?

Målet til Trappemakeren AS er å ha markedets raskeste leveringstid fra forespørsel til trappa er ferdig montert. I motsetning til standard leveringstid i bransjen som er på 6-8 uker, kan de normalt levere mye kjappere – igjen takket være muligheten til å drive fleksibel produksjon i egen fabrikk.

– For å holde oss oppdatert er vi alltid i dialog med interiørarkitekter, utbyggere og andre som påvirker trender, former og materialer. Glass kombinert med tre har blitt mer og mer populært, og en videreutvikling av dette virker sannsynlig. Ønsket vårt for fremtiden er å vokse gradvis og få maksimal kapasitetsutnyttelse. 


181043li


Til slutt sier Cato at det alltid lønner seg å planlegge grundig og være ute i god tid, uansett om man skal bytte trapp, kjøpe en ny trapp eller få utført prosjektering av en trapp. 


Drømmetrappa i sikte!

Det er mye som skal planlegges. Derfor kommer Trappemakeren AS gjerne på gratis befaring for å høre dine ønsker om trappetype og detaljer. De tar også mål som tegnes inn på 3D-tegninger slik at du kan være trygg på at du får et korrekt pristilbud.


Er du lei av å måtte forholde deg til et utall håndverkere? Som kunde hos Trappemakeren AS forholder du deg til én person som følger opp ditt prosjekt. Og med egne møbelsnekkere for hånden har de alle muligheter til å gjøre unike tilpasninger helt etter dine ønsker. Alt for at du skal få din drømmetrapp!


Husk at hvis du er ute etter inspirasjon og gode ideer, er du hjertelig velkommen til Trappemakerens showroom. I Ole Deviksvei 38 i hovedstaden kan du selv se på mulige løsninger og alternativer for din neste trapp.

Les mer...

2018-01-23 12.15

mspa.no2

Boblebadkongen på Kolbotn

Artikkel Mspa.no er Norges største leverandør av utendørs boblebad og spabad. Bedriften har over 75 000 aktive kunder. Dette er suksesshistorien om hvordan «boblebadkongen» på Kolbotn gjorde rimelige spa- og boblebad...
biliafollobmw5

Derfor er BMW iX en «game changer»

Artikkel BMWs banebrytende iX-modeller, er en «game changer» i bilbransjen. Hos Bilia Follo BMW, forteller man alt om den elektriske bilen, som får alle som prøver den til å glise stort.

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  Arkiv