172054172054-6172054-Foto_Mats_Duan172054-1172054-5

Dette visste du ikke om Sarpsborg

Skal du klare å henge med på alt som skjer i Sarpsborg, har du litt av en jobb! isarpsborg er med på å planlegge og gjennomføre arrangementer i Østfold-byen. Her finnes det noe for ab-solutt alle, hele året.

- Jeg vil nesten påstå at Sarpsborg er den byen i Norge som har mest arrangementer satt i system. Det er mye på grunn av isarpsborg som organiserer arrangementene, sier Marit Bjørnland, daglig leder i byselskapet.


iSarpsborg startet opp høsten 2014, og er en sammenslåing av tidligere Visit Sarpsborg, Sarpsborg sentrumsforening og Sarpsborg 2016. Byen er landets tredje eldste, og feiret sitt tusen-årsjubileum i fjor.


172054-1


Målsetningen til isarpsborg er å få flere til å både bosette seg i og besøke Sarpsborg. De jobber mye med aktiviteter og arrangementer. Gjennom Sarpsborg-appen er kalenderen tilgjengelig for alle som vil følge med på det som skjer.


- Å skape et levende sentrum er noe av det viktigste vi gjør. Vi jobber tett med næringsforeningen og kommunen for å få flere nyetableringer og bosteder i sentrum, og vi jobber i forhold til reiseliv for å øke antall besøkende til byen.


Det burde ikke være vanskelig å lokke folk til den gamle industribyen ved Glomma. Nylig la de bak seg Festuka, en tradisjon i juni med både konserter, byvandringer og Glengfestivalen. Ellers i sommer blir det Olsokfestival i Landeparken, før NRKs Sommertoget kommer på besøk den 19. august, samtidig som det tradisjonsrike Sarpsborgmarken går av stabelen. 


172054-5


- Den første helgen i september er det Sarpsborg-festivalen. Det er den største festivalen her i byen, og arrangeres for tredje året på rad. 


Og er du blant dem som allerede har begynt å tenke på nissen, skal du legge turen innom Sarpsborg i desember. Da arrangeres Julebyen, et flott julemarked med salgsboder og utstillere i Kulåsparken.

Les mer...

2017-05-30 14.45

reliable3

Rask levering av trygge sprinklersystem fra anerkjent leverandør

Artikkel Fra New York til Norge: Reliables sprinklerprodukter har banet vei for en tryggere tilværelse for nordmenn siden 1973.
dotduozink5

Miljøvennlig overflatebehandling skaper stål som lever i det uendelige

Artikkel DOT DuoZink AS, har 40 års erfaring innen varmforzinking og industriell overflatebehandling. Den miljøbevisste zink-aktøren var blant de første i verden som kunne tilby miljøvennlig rustbeskyttelse med...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv