123fasade3123fasade1123fasade2123fasade4123fasade5123fasade9123fasade8123fasade7123fasade6123fasade10123fasade11123fasade12123fasade13

Velrenommert fasadeaktør i Haugesund lanserer ny tjeneste

123 Fasade AS i Haugesund, har en lang tradisjon innen fasadetjenester til industri- og privatkunder. Nå satser de stort på bærekraftig energi med solcellepaneler fra leverandøren Solcellekraft.

Haugesundbedriften 123 Fasade, holder til i et stort og fint bygg på Kvalamarka 1; et bygg som på mange måter gjenspeiler firmaets egne tjenester.


– Jeg kjøpte dette bygget for fem år siden, og da så det ikke så fint ut, så vi re-fuget og malte det – slik som vi gjør ute hos våre kunder, smiler Otto Hantho, daglig leder i 123 Fasade.Har flere faste kunder
Siden oppstarten i 2014, har de i hovedsak drevet med rengjøring, impregnering, fuging og re-fuging, maling og fasadevask av ulike bygg som borettslag, bygårder, industribygg, forretningsbygg og private boliger i Stavanger-regionen.


– Rengjøring, høytrykk, og alt som har med det å gjøre er vi spesielt gode på siden vi har drevet med det i mange år. Det vi har spisset oss inn på de siste årene er rengjøring av store betong- og stålbygg samt impregnering eller maling av disse byggene både innvendig og utvendig, fuging og re-fuging av betongbygg er også blitt en spesialitet for oss, sier Otto.


– Vi har også faste oppdrag for leverandører til oljeindustrien, dette går i hovedsak ut på rengjøring av containere, stålrør og andre stålkonstruksjoner med høytrykk og ultrahøytrykk (UHT) opp til 3000 bars trykk, forteller Otto.Stort løft med Solkraft
I tillegg til de mange fasadetjenestene kan 123 Fasade presentere et «nytt», spennende og fremtidsrettet område som de nå satser stort på – nemlig solcellepaneler. Dette er en satsing som Otto har jobbet for lenge, og selv om de i mange år har drevet med montering av solceller for privat- og industrikunder, fikk solcelledelen et solid løft etter at de nylig inngikk en forhandleravtale med aktøren Solcellekraft.


– Solcellekraft er et stort og seriøst firma med lang fartstid, og etter at vi ble en autorisert partner har vi fått en ny funksjon på nettsiden vår www.123fasade.no der man kan gå inn og beregne solceller selv ut ifra adressen sin og få et prisoverslag. Det er veldig enkelt, og man får et ganske bra estimat, fastslår Otto.


123 Fasade monterer solcelleanleggene fra Solcellekraft, og har knyttet til seg samarbeidende elektriker som står for selve tilkoblingen. Det overordnede fokuset til det velrenommerte fasadefirmaet er nemlig at kundene skal føle seg helt trygge på at jobben de utfører skal bli gjort skikkelig.– Så lenge vi utfører skikkelig arbeid til avtalt tid og avtalt pris så er det den beste markedsføringen for oss. Vi har flere store kunder som er veldig fornøyde med jobbene vi utfører, noe som har medført at de benytter seg av våre tjenester igjen og igjen, sier Otto, og understreker at det er viktig å velge riktig leverandør.


Å velge riktig er derimot ikke alltid helt lett, så derfor oppfordrer Otto til at man innhenter referanser og søker opp et firma på Google før man bestiller tjenester, for å være på den sikre siden. Selv er 123 Fasade registrert i StartBANK; et soleklart bevis på et firma med god likviditet.


– Det er store verdier for folk når man skal vedlikeholde og utføre reparasjoner, og det er mange som har blitt lurt av en god selger, understreker Otto, og maner til forsiktighet før man inngår en avtale.


Kjernevirksomheten til 123 Fasade består av rengjøring, høytrykk, impregnering og maling for industrien. Og siden solceller også trenger rengjøring, prøver de i skrivende stund ut et nytt rengjøringsprodukt som ikke bare holder solcelleanlegget rent og fint, mens som også øker effekten av anlegget.


Viktig med vedlikehold
123 Fasade merker at bevisstheten rundt fasadevask og vedlikehold har tatt seg opp igjen etter en litt stille periode under pandemien, da mange valgte å utsette slike ting. Otto tror at mange nå har skjønt at det fort kan bli dyrt å vente for lenge med viktige vedlikeholdsarbeider, og 123 Fasade ser en generell økning i utvendig og innvendig vedlikehold.
– Vi utfører vedlikehold og rengjøring på alle typer fasader med teknikker som vi selv har utarbeidet, og innvendig er vi veldig gode på rengjøring av betong, elementer og sprøytemaling samt re-fuging av elementbygg, forklarer han.


Tilbakemeldingene fra kundene går ofte på at de er en seriøs aktør som utfører avtalt oppdrag til avtalt tid, og de har fått mye skryt av sine største kunder for at de er behjelpelige med å finne andre faggrupper dersom det trengs.


– Er det ting vi ikke gjør selv, så har vi gode samarbeidspartnere innen forskjellige faggrupper. Vi er alltid behjelpelige med å finne gode løsninger til våre kunder, understreker Otto med et smil.Les mer...

2023-03-14 12.15

reliable3

Rask levering av trygge sprinklersystem fra anerkjent leverandør

Artikkel Fra New York til Norge: Reliables sprinklerprodukter har banet vei for en tryggere tilværelse for nordmenn siden 1973.
dotduozink5

Miljøvennlig overflatebehandling skaper stål som lever i det uendelige

Artikkel DOT DuoZink AS, har 40 års erfaring innen varmforzinking og industriell overflatebehandling. Den miljøbevisste zink-aktøren var blant de første i verden som kunne tilby miljøvennlig rustbeskyttelse med...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv