finstad1finstad5finstad4finstad2

Her får du de billigste bruktbilene med den beste bruktbil-garantien!

Hos Finstad Bil i Sandefjord, kan du gjøre et kupp på bruktbiler og endatil føle deg helt trygg i etterkant. – Kundene har kjempegod garanti, som dekker det meste på bil, forsikrer daglig leder Asgeir Finstad.

Asgeir Finstad får ofte høre at han driver en veldig folkelig bruktbilbutikk. Han understreker at han er seg selv, og liker å slå av en hyggelig bilprat med kundene som er innom.


– Det hjelper å være oppriktig bilinteressert! Jeg har jo byttet bil mange ganger og hatt fryktelig mange biler selv, sier han og smiler.


Finstad Bil i Sandefjord, ble startet av bilentusiasten Asgeir i 2013. Han begynte forsiktig hjemme i garasjen med en bil og penger som han lånte fra sine foreldre. Det som først startet som en hobbyvirksomhet, utviklet seg til å bli en grei business, og Asgeir - som tidligere jobbet med IT, utdannet seg til bilselger ved Bilakademiet i Oslo.


Stor variasjon

Asgeir forteller at de har stor variasjon på merkene de selger. 



– Vi får mange biler fra nybilforhandlere som ikke selger bilene sine selv av diverse årsaker, og da blir det selvfølgelig veldig blandet. Vi får inn alt mellom himmel og jord! 


– Jeg syns det er veldig gøy å holde på med dette. Man sitter jo med mye kunnskap etter alle disse årene med så mange forskjellige biler, konkluderer Asgeir.


Trygg garantiordning

I dag selger Finstad Bil bruktbiler til hele Norge. 


– Etter Korona har vi merket at det er blitt mer frakt ut, og da har vi gode fraktpriser og avtaler på det. Det er bra å kunne vise til en tilstandsrapport og at de får gode garantier. 


Mange kunder som handler bruktbil hos Asgeir på Finstad Bil, synes det føles ekstra trygt med en garanti i ryggen. Slike garantiordninger er nemlig langt ifra en selvfølge hos andre bruktbilforhandlere.



– Det er ikke alle som tenker så mye over det når de er her, men når vi går gjennom kontrakten, så går det opp et lys for dem hva de egentlig får. Og så har vi stort sett gode priser på biler; vi er blant landets billigste på alt som står her. Og da får du i tillegg en test på bilen og en garanti som er god, understreker Asgeir med et smil. 


Selger Norges første lovlige el-moped

I tillegg til bruktbiler, har Finstad Bil i nyere tid også blitt forhandler for el-mopeder. Asgeir tente på idéen av flere grunner: 


– Alt blir jo mer og mer elektrifisert. Det har ikke vært så veldig mye av elektriske mopeder her ute enda, så det var litt tilfeldig. Importøren var innom oss og lurte på om vi ville bli forhandler for deres mopeder her i Sandefjord, og den første modellen de viste oss så spennende ut, forteller han.


Asgeir syntes dessuten at el-mopedene passet godt inn i sortimentet blant bruktbilene, spesielt ettersom flere av de unge el-moped-kundene etter hvert skal ut og se seg om etter en bil.



Thunder by City Wheels, er den første el-mopeden i Norge som er registrerbar og fullt lovlig i trafikk. Mopedene henvender seg til alle fra 16 år, og krever mopedlapp klasse A, eller førerkort klasse B. Den går fra 0 til 45 kilometer i timen på noen få sekunder, har et trygt og moderne bremsesystem og er dessuten svært kraftfull i oppoverbakker. 


– I dag har vi to modeller: en «normal» scooter, typisk sånn som jentene liker, og så har vi en tøff retrotype som guttene liker – den er utrolig kul! 


Han poengterer at retrodesignet er spesielt utmerkende ved el-mopedene, også klart det faktum at de er veldig stillegående. I tillegg er det et soleklart miljøvennlig alternativ til de fossildrevne mopedene.


– Vi merker jo at ungdommen er veldig miljøbevisste. Det er for så vidt et veldig godt argument, sier han avslutningsvis.

Les mer...

2021-03-02 15.45

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv