193010w1193010w3193010w2193010w4

Har du planer om å bygge ny bolig?

– Å bygge bolig er en investering kunden kanskje bare gjør en gang i livet, og det er viktig at det er en god og trygg prosess for dem. SB Eiendomsutvikling i Sarpsborg vet akkurat hvordan du skal få realisert din boligdrøm.

Morgan Bjerk og Anders Spydevold utgjør SB Eiendomsutvikling under BoligPartner som dekker Sarpsborg, Halden og Aremark. Begge har lang ledererfaring fra byggevarebransjen, og da de tok over agenturet for BoligPartner 1. januar 2018 var mottagelsen svært god. De har også, helt nylig, blitt forhandlere for distriktene Fredrikstad og Hvaler. I tillegg selger de hytter, fra Drøbak og helt ned til svenskegrensen, så det er mye som skjer i firmaet med base i Sarpsborg.


– Vi er to lokalkjente østfoldinger med stort nettverk fra både byggebransjen og boligmarkedet som gjør oss skreddersydd til å hjelpe kunder å komme i mål med boligdrømmen, sier Bjerk.SB Eiendomsutvikling er behjelpelig for kunder som vil bygge på egne tomter og tilbyr også hjelp til å finne egne tomter å bygge på. 


– Vi tenker også å jobbe mer med egenutvikling og skaffe oss tomter som vi selger med klausul for å bygge med oss, sier Spydevold.


– Konseptet er bygget opp på at en kunde har lyst til å bygge hus, og så finner de en bolig de har lyst på. Katalogene våre er mest for å få ideer – kunden har alle muligheter til å gjøre endringer i planleggingsfasen som større eller mindre inndeling. Kunden har mye frihet med husene til BoligPartner, sier Bjerk. 


BoligPartner tilbyr funkis, tradisjonelle og herskapelige hus. Byggemetoden er tradisjonell ved at byggematerialet kommer på byggeplassen – ikke elementer eller hele vegger, men ferdigkappet materiale. 


– Det gjør det raskt å reise på byggeplassen, men kunden har allikevel mulighet til å gjøre endringer mer enn bare å skifte farge, understreker Spydevold. 


Bjerk legger til at de kan levere alt fra ferdig byggesett til fiks nøkkelferdig bolig med sløyfe på. 


– Det er slik markedet er i dag – kunden vil gjerne i større grad være involvert i prosessen, og vi tilrettelegger i all grad der kunden vil gjøre en jobb selv. Vi vil at prosessen skal være trygg og god.


Bjerk og Spydevold er på utkikk etter selger, prosjektleder og etter hvert et helt snekkerlag for å enda enklere kunne styre prosjektene selv. 


– Vi sitter på mye kontakter. Vi er spesielt behjelpelig med kontakt med kommunen og vet hvordan vi skal dra ting videre og få raske svar. Med et større team kan vi drive prosjekter enda effektivere, sier Spydevold. 


Begge oppfordrer kunder til å ta kontakt for en uforpliktet prat for å dele ideer, og gjør seg gjerne tilgjengelige også i helger om nødvendig, i kontorlokalet i Kirkegata 36. 


– Mange er gjerne usikre på hvordan de skal begynne. Der er vi behjelpelig og det starter med en prat. Vi ønsker alle velkommen til å snakke ideer, smiler Bjerk.

Les mer...

2019-05-25 14:00

195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
201017w1

Her får du kortreist mat «slik mor pleide å lage den»

Artikkel I 24 år har Gregorius Selskapsmat servert Telemark god, hjemmelaget tradisjonsmat. Med fokus på kortreiste ingredienser har den tilhørende kafeen gjester som er innom hver dag for å få seg en middag «slik...

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv