røroshytta8røroshytta1røroshytta2røroshytta3røroshytta4røroshytta7røroshytta6røroshytta5

Holder den norske hyttetradisjonen i live

Røroshytta AS er Norges ledende laftehytteprodusent, med lange tradisjoner og høy kvalitet på sine hytter. Gjennom Røroshytta Innlandet AS, bygger de skreddersydde og tradisjonsrike hytter i tømmer, som holder den norske hyttetradisjonen i live.

Røroshytta har vært synonymt med lange tradisjoner og høy kvalitet siden Røroshytta ble stiftet på 60-tallet. Med et navn som mange forbinder med den norske naturopplevelsen, fjell og vakkert vinterlandskap, har Røroshytta bygget solide tømmerhytter som er bygget for å stå i flere generasjoner.– Alle som bor i Norge har hørt om Røros, og mange har vært der og har et forhold til det. For våre kunder ønsker vi å skape en reise til hyttedrømmen som skal være hyggelig hele veien. Det vil i løpet av høsten bli ferdigstilt et par flotte visningshytter her på Røros. Til disse vil vi ta en del av våre gode kunder, slik at de kan «prøvebo» en Røroshytte, for å oppleve hyttas kvaliteter, kulturen og tradisjonen i området. Det vil også være muligheten for å se sin hytte bli produsert i våre produksjonslokaler på Røros, forklarer Tommy Evenrud, daglig leder i Røroshytta Innlandet AS.Skaper gode kundeforhold
Ved å skape det lille ekstra rundt kundens egne opplevelse, er Røroshyttas overordnede mål å løfte Røros-navnet til nye høyder, og fortsatt befeste tronen som Norges ledende laftehytteprodusent.


Tidligere solgte Røroshytta byggesett til entreprenører over hele landet, men i dag er intensjonen å bygge opp et solid forhandlernettverk som skal stå for salg og oppføring av hyttene. Mens Røroshytta skal produsere hyttene på Røros, og jobbe med produksjon, videreutvikling og merkevarebygging, reiser forhandlerne ut til kundene og skaper gode kundeopplevelser.

Hittil er det fire forhandlere under Røroshytta AS’ paraply, men Røroshytta Innlandet AS er den forhandleren som har vært med fra start av i utvikling av forhandlernettverk.


– Vi startet selskapet Røroshytta Innlandet AS vinter/vår 2022, og har ansvaret for områdene fra Trysil i øst til Beitostølen i vest. Det er et veldig spennende område for oss å jobbe i, poengterer Tommy entusiastisk.


Fordelene med tømmer
Hyttene til Røroshytta består i dag av 20 standardmodeller i tømmer, som alle kan tilpasses og skreddersys i henhold til kundenes ønsker. Ifølge Tommy, finnes det flere store fordeler ved å velge en tømmerhytte som er bygget med en gammel byggeskikk, fremfor andre materialer og mer moderne byggemåter.– Tømmer er bærekraftig og skaper et veldig godt inneklima. Bygget «puster», det blir ingen kondensproblemer og det har lang levetid. Ser man på gamle bygninger i Norge i dag, så er det faktisk tømmerhusene som fortsatt står, og det er jo en grunn til det, sier Tommy med et underfundig smil.


Med produksjonssted på Røros, har Røroshytta fått et godt kvalitetsstempel som en ekte norsk hytteprodusent – der kvalitet, tradisjon, trygghet og lokale håndverkere står i fokus.


– Man kan faktisk møte snekkeren som har satt opp akkurat din hytte på den lokale butikken, og det tror jeg gjør noe med tryggheten i prosessen for mange, konstaterer Tommy.

Les mer...

2022-10-01 13.30

emap3

Ny nettbutikk: Prisvinnende kartselskap leverer detaljerte og eksklusive kart til ditt behov

Artikkel Kartselskapet eMap, var med på å revolusjonere kartografien på 90-tallet. Nå har de startet nettbutikken Finekart.no, og satser for fullt på salg av veggkart og kartbøker.
isobygg1

Fremtidens isolering har endret byggeplassen for godt

Artikkel Blåseisolering har de siste årene revolusjonert både byggeplasser og næringsbygg, og har en rekke fordeler kontra tradisjonell isolering. I tillegg til å være svært miljøvennlig, er blåseisolering både...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv