røroshytta8røroshytta1røroshytta2røroshytta3røroshytta4røroshytta7røroshytta6røroshytta5

Holder den norske hyttetradisjonen i live

Røroshytta AS er Norges ledende laftehytteprodusent, med lange tradisjoner og høy kvalitet på sine hytter. Gjennom Røroshytta Innlandet AS, bygger de skreddersydde og tradisjonsrike hytter i tømmer, som holder den norske hyttetradisjonen i live.

Røroshytta har vært synonymt med lange tradisjoner og høy kvalitet siden Røroshytta ble stiftet på 60-tallet. Med et navn som mange forbinder med den norske naturopplevelsen, fjell og vakkert vinterlandskap, har Røroshytta bygget solide tømmerhytter som er bygget for å stå i flere generasjoner.– Alle som bor i Norge har hørt om Røros, og mange har vært der og har et forhold til det. For våre kunder ønsker vi å skape en reise til hyttedrømmen som skal være hyggelig hele veien. Det vil i løpet av høsten bli ferdigstilt et par flotte visningshytter her på Røros. Til disse vil vi ta en del av våre gode kunder, slik at de kan «prøvebo» en Røroshytte, for å oppleve hyttas kvaliteter, kulturen og tradisjonen i området. Det vil også være muligheten for å se sin hytte bli produsert i våre produksjonslokaler på Røros, forklarer Tommy Evenrud, daglig leder i Røroshytta Innlandet AS.Skaper gode kundeforhold
Ved å skape det lille ekstra rundt kundens egne opplevelse, er Røroshyttas overordnede mål å løfte Røros-navnet til nye høyder, og fortsatt befeste tronen som Norges ledende laftehytteprodusent.


Tidligere solgte Røroshytta byggesett til entreprenører over hele landet, men i dag er intensjonen å bygge opp et solid forhandlernettverk som skal stå for salg og oppføring av hyttene. Mens Røroshytta skal produsere hyttene på Røros, og jobbe med produksjon, videreutvikling og merkevarebygging, reiser forhandlerne ut til kundene og skaper gode kundeopplevelser.

Hittil er det fire forhandlere under Røroshytta AS’ paraply, men Røroshytta Innlandet AS er den forhandleren som har vært med fra start av i utvikling av forhandlernettverk.


– Vi startet selskapet Røroshytta Innlandet AS vinter/vår 2022, og har ansvaret for områdene fra Trysil i øst til Beitostølen i vest. Det er et veldig spennende område for oss å jobbe i, poengterer Tommy entusiastisk.


Fordelene med tømmer
Hyttene til Røroshytta består i dag av 20 standardmodeller i tømmer, som alle kan tilpasses og skreddersys i henhold til kundenes ønsker. Ifølge Tommy, finnes det flere store fordeler ved å velge en tømmerhytte som er bygget med en gammel byggeskikk, fremfor andre materialer og mer moderne byggemåter.– Tømmer er bærekraftig og skaper et veldig godt inneklima. Bygget «puster», det blir ingen kondensproblemer og det har lang levetid. Ser man på gamle bygninger i Norge i dag, så er det faktisk tømmerhusene som fortsatt står, og det er jo en grunn til det, sier Tommy med et underfundig smil.


Med produksjonssted på Røros, har Røroshytta fått et godt kvalitetsstempel som en ekte norsk hytteprodusent – der kvalitet, tradisjon, trygghet og lokale håndverkere står i fokus.


– Man kan faktisk møte snekkeren som har satt opp akkurat din hytte på den lokale butikken, og det tror jeg gjør noe med tryggheten i prosessen for mange, konstaterer Tommy.

Les mer...

2022-10-01 13.30

skousenskien4

Norges hyggeligste og ærligste faghandel på hvitevarer konkurrerer på pris

Artikkel Hos Skousen Hvitevarer Skien er det kunden som er i fokus. De legger stor vekt på å alltid tilby riktig produkt til riktig person – til riktig pris. – Vi presser aldri på kundene et produkt de ikke har...
trenogmat7

Slik kan du kombinere mat og trening på en helt ny måte

Artikkel Tren og Mat har løsningen for deg med en aktiv livsstil, som ikke alltid har tid til å lage næringsrik og sunn mat selv. Med Tren og Mats spesialtilpassede måltider, er din kropp sikret et næringsinntak...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv