195025w2195025w1195025w3195025w4195025w5195025w6

Andvik Propellers får båten din til å gå optimalt

Mange vet ikke selv at propellen deres kunne trengt en justering, sier Simen Andvik. Ved hjelp av Andvik Propellers kan du få optimalisert propellen din på under to uker.

På bare to år har Simen Andvik gjort hobbyen til en heltidsjobb. 26-åringen fra Porsgrunn reparerer propeller og undervannshus gjennom firmaet Andvik Propellers. Selv om mange vil kalle han et talent, liker han ikke å bruke det ordet selv.


– Kanskje man kan si at jeg forstår propeller?, foreslår han.



Andvik Propellers har 5 av 5 stjerner på Facebook, og Simen blir i kommentarene beskrevet som «dette er en kar som kan sine saker om propeller, både teori og praksis».


– Folk er veldig fornøyde med arbeidet mitt, for jeg har vært heldig og truffet riktig på samtlige propeller, sier han blygt.


– Kundene setter pris på det tette samarbeidet man får hos meg. I tillegg har jeg kort leveringstid, noe som står høyt hos kundene. 


Simen har en leveringstid på maks 2 uker, til sammenligning med noen konkurrenter som har betraktelig lenger leveringstid i sesong.


Over all forventning

Simen er opptatt av at man ikke bør kaste propeller, og forteller at man både kommer bedre og billigere ut av å fikse på den man allerede har.


– Man ender opp med en helt spesiell propell som er tilpasset din båt, sier han.


Han sier at mange har en tendens til å si seg fornøyd med en propell som fint kan gjøres bedre.


– Mange vet ikke selv at propellen kunne trengt en liten justering. Man merker det på vibrasjoner, turtallet eller dersom man ikke oppnår den farten båtprodusenten lover, forteller han, og oppfordrer alle til å optimalisere propellen sin.



Simen har selv drevet med båtracing i over 13 år, og det er også der han har hentet inspirasjonen og interessen fra.


– Jeg kjørte mot en som hadde en bedre propell enn meg, og da bestemte jeg meg for å prøve å optimalisere min egen propell enda mer. Det ga gode resultater, forteller han.


Da andre så hvor gode propeller Simen klarte å lage, ville flere ha hjelp fra ham. Etter kort tid hadde han så mye å gjøre at Andvik Propellers ble et faktum. De to første årene har gått over all forventning.


Ekspanderer

Simen tar oppdrag fra både privatpersoner og for bedrifter. I dag holder han til i et lite verksted hjemme i hagen, men planene for ekspandering er allerede i boks. Da blir det et nyere og større lokale, og innen kort tid flytter han til Skjerkøya i Bamble.


– Det er allerede for lite her. I det nye lokalet kommer jeg ut til båtfolket, og vil kunne komme i kontakt med folk som jeg ikke får kontakt med her jeg er nå. Det tror jeg absolutt vil gi en liten boost, sier han spent.



Les mer...

2020-01-29 11.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Mer informasjon

    Kontaktinformasjon

    • ANDVIK PROPELLERS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      99 44 19 52
    • Adresse:
      Elvebakken 6, 3919 Porsgrunn / Skjerkøyveien 54, 3962 Stathelle
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv