toyotatrondheim3toyotatrondheim1toyotatrondheim2toyotatrondheim5toyotatrondheimny

Bransjens beste servicebedrift: Nordens største bilselskap satser stort i Trondheim

Toyota Trondheim, har en lang og sterk historie – med en sterk merkevare i front. Nå satser Toyota stort, og det er en spennende reise vi har foran oss. – Det kommer veldig mange nyheter fra Toyota og Lexus fremover, lover daglig leder Stian Torgersen.

Toyota har en sterk og nærmest urokkelig posisjon i Trondheim. Før Toyota Trondheim ble kjøpt opp av Bilia i 2016, gikk de nemlig under navnet Hell Bil; en Toyotaforhandler som har solgt Toyotabiler til trøndere i nesten 60 år.


– Vi har jobbet veldig mye med å bearbeide markedet og levere god service. Det vil jeg si vi er ganske godt kjent for i regionen. Det er en lang og sterk historie, med en sterk merkevare, og da vi byttet navn fra Hell Bil til Toyota Bilia, fikk vi en veldig god og profesjonell eier som kan bil, forteller daglig leder Stian Torgersen om eierskiftet.


Kontinuerlig forbedring
Hos Toyota Trondheim står verdiene til Toyota alltid sentralt i alt man foretar seg. Med ledeordene respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring, harmonerer dette godt med Bilias visjon om å bli bransjens beste servicebedrift.


På bildet: Varebil med (fra venstre) daglig leder Stian Berg Torgersen, næringsselger John Wilmann, og bak markedssjef Jon Robert Rønnes.


– Vi kan hele tiden bli bedre på alle mulige områder, og i Toyota-familien er det mye som henger sammen med japansk kultur og japanske begreper – deriblant kaizen, som betyr kontinuerlig forbedring, utdyper han.


Toyota Bilia har fem avdelinger i Midt-Norge; Toyota Orkanger, Toyota Levanger, Toyota Stjørdal, Toyota Trondheim, og Lexus Trondheim. Toyota Trondheim består av hele 94 ansatte, og her har man blant annet en brukt- og nybilavdeling, næringssalgsavdeling, skade- og lakkavdeling, dekkhotell, serviceavdeling, bilpleieavdeling og glasservice. Det er med andre ord ikke helt uten grunn at Stian kaller det for en «one-stop shop».


– Her kan du stoppe og få gjort alt med bilen! Vi jobber hardt for å være en totaltilbyder av tjenester, og vi prøver å leve opp til å være bransjens beste servicebedrift, understreker Stian.


– Vi kan også tilby ekspresservice til samme pris. Da er det to mekanikere som tar service på bilen, og det tar maks en time, opplyser markedssjef Jon Robert Rønnes.


Gammel klassiker i ny drakt
Da den suverene SUVen bZ4X ble lansert i fjor, fikk den flotte elbilen en svært god mottakelse. Her i Trondheim ble Toyotas første elbil tatt godt imot, og salgssjef Roald Nilsen kan fortelle at man får utrolig mye bil for pengene med bZ4X.


På bildet: bZ4X med selger Nina Booth, næringsselger John Wilmann og salgssjef Roald Nilsen.


– De som har fått bilen er strålende fornøyde, og det er moro å lese alle de positive kommentarene på nettet. Etter noen få justeringer har bZ4X blitt en enda bedre bil som er god å kjøre; med spesielt gode vinteregenskaper. Kjørekomforten er fantastisk bra, prisen er veldig fornuftig og designet er jo utrolig tøft, konkluderer Roald.


Det er mange som gleder seg til den gamle slageren Land Cruiser kommer i ny drakt neste år. Ifølge næringsselger John Wilmann har Toyota Trondheim allerede fått mange henvendelser fra kunder som ønsker å være først ute. De første utgavene av Land Cruiseren vil få et enda mer retro utseende med runde lykter, og kommer i et svært begrenset opplag. Salget av den gamle klassikeren starter allerede i oktober.


– Mange ønsker å reservere bilen nå, selv om prisen ikke er offentliggjort enda. Jeg tror man har truffet veldig godt på designet, og det er tross alt mange som har kjørt en Land Cruiser og har følt seg som en konge på veien. Dette blir en helt ny bil der det meste er oppgradert, og vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med den, uttrykker John og smiler.


På bildet: Nye Land Cruiser


Med garantiordningen Toyota Relax, kan den nybakte Toyota-eieren dessuten senke skuldrene og bli godt ivaretatt av et system som gir sine kunder mange fordelaktige goder.


– Vi har ti års garanti på bilene våre, og det er det ingen andre som er i nærheten av å ha! Så lenge man tar service hos et autorisert Toyota-verksted før bilen er fylt fem år, så får man ett års garanti på bilen helt til den er ti år, utdyper Stian om den fordelaktige ordningen.


Jon legger til at Toyota også er kjente for sine mange finansieringsmuligheter.


– Vi har et eget finansselskap i ryggen, og med den gode lagspilleren Toyota Financial Service, får kundene våre gode rentevilkår, poengterer han.


Fornøyde bileiere
Lexus er Toyotas premiummerke, som blant annet har gjort det stort med den elektriske SUVen RZ. Her ved Toyota Trondheim har man solgt mange RZ-modeller på grunn av den gjennomgående kvaliteten, og ifølge brand manager Tor Andre Weiseth vil det komme mange spennende nyheter fra Lexus i tiden fremover.


På bildet: Helelektriske Lexus RZ 450e.


Og med en kundetilfredshet langt over gjennomsnittet, er det meste mulig for de to japanske bilmerkene – som aldri slutter å videreutvikle seg.


– Vi har veldig fornøyde bileiere! Lexus har vunnet bilbransjens største kundeundersøkelse; autoindeks, 12 år på rad, og Toyota har vært på pallen i alle år. Det sier litt om den gode kvaliteten, avslutter Stian Torgersen, som er utrolig stolt av å være en del av Toyota- og Lexus familien.På bildet: Lexus har vunnet bilbransjens største kundeundersøkelse Autoindeks 12 år på rad. Fra venstre, selger Mona Marie Næss og Brand Manager Tor Andre Weiseth.
Les mer...

2023-09-01 17.00

oxeprosjekt1

Innovativt prosjektselskap skaper fremtidens næringsbygg

Artikkel Prosjektstyringsselskapet Oxe Prosjekt AS, har en prosjektlederrolle og jobber i tett samarbeid med byggherrer og entreprenører med oppussing, modernisering og optimalisering av næringsbygg. – Holdningen...
emap3

Ny nettbutikk: Prisvinnende kartselskap leverer detaljerte og eksklusive kart til ditt behov

Artikkel Kartselskapet eMap, var med på å revolusjonere kartografien på 90-tallet. Nå har de startet nettbutikken Finekart.no, og satser for fullt på salg av veggkart og kartbøker.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • TOYOTA TRONDHEIM & LEXUS TRONDHEIM
  • Hjemmeside (Toyota Trondheim)
  • Hjemmeside (Toyota Lexus)
  • Telefon:
   98 29 49 00 (Trondheim), 98 29 49 80 (Levanger), 98 29 49 60 (Orkanger), 98 29 49 30 (Stjørdal), 93 48 55 00 (Lexus Trondheim)
  • Adresse:
   Trondheim: Leangen Alle 4, 7044 TRONDHEIM, Levanger: Høgskolevegen, 7600 LEVANGER, Orkanger: Løypstrengen 14, 7300 ORKANGER, Stjørdal: Tuftenvegen 2, 7502 STJØRDAL,
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv