toyotatrondheim3toyotatrondheim1toyotatrondheim2toyotatrondheim5toyotatrondheimny

Bransjens beste servicebedrift: Nordens største bilselskap satser stort i Trondheim

Toyota Trondheim, har en lang og sterk historie – med en sterk merkevare i front. Nå satser Toyota stort, og det er en spennende reise vi har foran oss. – Det kommer veldig mange nyheter fra Toyota og Lexus fremover, lover daglig leder Stian Torgersen.

Toyota har en sterk og nærmest urokkelig posisjon i Trondheim. Før Toyota Trondheim ble kjøpt opp av Bilia i 2016, gikk de nemlig under navnet Hell Bil; en Toyotaforhandler som har solgt Toyotabiler til trøndere i nesten 60 år.


– Vi har jobbet veldig mye med å bearbeide markedet og levere god service. Det vil jeg si vi er ganske godt kjent for i regionen. Det er en lang og sterk historie, med en sterk merkevare, og da vi byttet navn fra Hell Bil til Toyota Bilia, fikk vi en veldig god og profesjonell eier som kan bil, forteller daglig leder Stian Torgersen om eierskiftet.


Kontinuerlig forbedring
Hos Toyota Trondheim står verdiene til Toyota alltid sentralt i alt man foretar seg. Med ledeordene respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring, harmonerer dette godt med Bilias visjon om å bli bransjens beste servicebedrift.


På bildet: Varebil med (fra venstre) daglig leder Stian Berg Torgersen, næringsselger John Wilmann, og bak markedssjef Jon Robert Rønnes.


– Vi kan hele tiden bli bedre på alle mulige områder, og i Toyota-familien er det mye som henger sammen med japansk kultur og japanske begreper – deriblant kaizen, som betyr kontinuerlig forbedring, utdyper han.


Toyota Bilia har fem avdelinger i Midt-Norge; Toyota Orkanger, Toyota Levanger, Toyota Stjørdal, Toyota Trondheim, og Lexus Trondheim. Toyota Trondheim består av hele 94 ansatte, og her har man blant annet en brukt- og nybilavdeling, næringssalgsavdeling, skade- og lakkavdeling, dekkhotell, serviceavdeling, bilpleieavdeling og glasservice. Det er med andre ord ikke helt uten grunn at Stian kaller det for en «one-stop shop».


– Her kan du stoppe og få gjort alt med bilen! Vi jobber hardt for å være en totaltilbyder av tjenester, og vi prøver å leve opp til å være bransjens beste servicebedrift, understreker Stian.


– Vi kan også tilby ekspresservice til samme pris. Da er det to mekanikere som tar service på bilen, og det tar maks en time, opplyser markedssjef Jon Robert Rønnes.


Gammel klassiker i ny drakt
Da den suverene SUVen bZ4X ble lansert i fjor, fikk den flotte elbilen en svært god mottakelse. Her i Trondheim ble Toyotas første elbil tatt godt imot, og salgssjef Roald Nilsen kan fortelle at man får utrolig mye bil for pengene med bZ4X.


På bildet: bZ4X med selger Nina Booth, næringsselger John Wilmann og salgssjef Roald Nilsen.


– De som har fått bilen er strålende fornøyde, og det er moro å lese alle de positive kommentarene på nettet. Etter noen få justeringer har bZ4X blitt en enda bedre bil som er god å kjøre; med spesielt gode vinteregenskaper. Kjørekomforten er fantastisk bra, prisen er veldig fornuftig og designet er jo utrolig tøft, konkluderer Roald.


Det er mange som gleder seg til den gamle slageren Land Cruiser kommer i ny drakt neste år. Ifølge næringsselger John Wilmann har Toyota Trondheim allerede fått mange henvendelser fra kunder som ønsker å være først ute. De første utgavene av Land Cruiseren vil få et enda mer retro utseende med runde lykter, og kommer i et svært begrenset opplag. Salget av den gamle klassikeren starter allerede i oktober.


– Mange ønsker å reservere bilen nå, selv om prisen ikke er offentliggjort enda. Jeg tror man har truffet veldig godt på designet, og det er tross alt mange som har kjørt en Land Cruiser og har følt seg som en konge på veien. Dette blir en helt ny bil der det meste er oppgradert, og vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med den, uttrykker John og smiler.


På bildet: Nye Land Cruiser


Med garantiordningen Toyota Relax, kan den nybakte Toyota-eieren dessuten senke skuldrene og bli godt ivaretatt av et system som gir sine kunder mange fordelaktige goder.


– Vi har ti års garanti på bilene våre, og det er det ingen andre som er i nærheten av å ha! Så lenge man tar service hos et autorisert Toyota-verksted før bilen er fylt fem år, så får man ett års garanti på bilen helt til den er ti år, utdyper Stian om den fordelaktige ordningen.


Jon legger til at Toyota også er kjente for sine mange finansieringsmuligheter.


– Vi har et eget finansselskap i ryggen, og med den gode lagspilleren Toyota Financial Service, får kundene våre gode rentevilkår, poengterer han.


Fornøyde bileiere
Lexus er Toyotas premiummerke, som blant annet har gjort det stort med den elektriske SUVen RZ. Her ved Toyota Trondheim har man solgt mange RZ-modeller på grunn av den gjennomgående kvaliteten, og ifølge brand manager Tor Andre Weiseth vil det komme mange spennende nyheter fra Lexus i tiden fremover.


På bildet: Helelektriske Lexus RZ 450e.


Og med en kundetilfredshet langt over gjennomsnittet, er det meste mulig for de to japanske bilmerkene – som aldri slutter å videreutvikle seg.


– Vi har veldig fornøyde bileiere! Lexus har vunnet bilbransjens største kundeundersøkelse; autoindeks, 12 år på rad, og Toyota har vært på pallen i alle år. Det sier litt om den gode kvaliteten, avslutter Stian Torgersen, som er utrolig stolt av å være en del av Toyota- og Lexus familien.På bildet: Lexus har vunnet bilbransjens største kundeundersøkelse Autoindeks 12 år på rad. Fra venstre, selger Mona Marie Næss og Brand Manager Tor Andre Weiseth.
Les mer...

2023-09-01 17.00

prosesspilotene1

Stor CRM-aktør skaper gevinst for bedrifter med helhetlige og digitale systemer

Artikkel ProsessPilotene AS, har fokusert på skreddersydde CRM-system som skaper en gevinst for bedrifter. – Plattformen vår passer til alle, konstaterer salgs- og markedssjef Tor Kristoffersen.
premani2

3D-visualisering skaper en lettere hverdag for boligutbyggere

Artikkel Med slagordet «effektivitet skaper kreativitet», skaper den kreative duoen i Premani AS en komplett visualisering i 3D. Den forenkler salgsprosessen for en utbygger – enten målet er å søke om byggetillatelse,...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • TOYOTA TRONDHEIM & LEXUS TRONDHEIM
  • Hjemmeside (Toyota Trondheim)
  • Hjemmeside (Toyota Lexus)
  • Telefon:
   98 29 49 00 (Trondheim), 98 29 49 80 (Levanger), 98 29 49 60 (Orkanger), 98 29 49 30 (Stjørdal), 93 48 55 00 (Lexus Trondheim)
  • Adresse:
   Trondheim: Leangen Alle 4, 7044 TRONDHEIM, Levanger: Høgskolevegen, 7600 LEVANGER, Orkanger: Løypstrengen 14, 7300 ORKANGER, Stjørdal: Tuftenvegen 2, 7502 STJØRDAL,
  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv