183022jfkd183022183022f

Kjøpesenter der man kan både bo og handle

Lurabyen kjøpesenter har akkurat passert 1-årsdagen. I tillegg til å være et senter som dekker alle behov fra boller til stikkontakter, har de kanskje Norges beste parkeringsløsning.

Dørene åpnet 11. mai 2017 for Lurabyen kjøpesenteret i Sandnes. Senteret huser store butikker som Rema 1000, Jula og Elektroimportøren. Kort fortalt er de et senter som inneholder det meste du har behov for. 


– Senteret var tidlig tenkt å være et handelssenter med store butikker, og vi har fått til en god mix av de store og kjente butikkene sammen med de mindre og unike. Jeg er utrolig stolt over at vi har de aktørene som er hos oss i dag, sier senterleder Gunhild Dalen.

Parkeringsløsningen er også kanskje noe av det beste ved senteret. Kunder parkerer gratis inntil to timer, og fem kroner per halv time utover det. Systemet er billettløst, og man kan velge å betale ved senterets betalingsautomat, på internett eller via en app, eller man kan vente til faktura kommer i posten. Det beste er at man får aldri bot.


– Vi får mye skryt for parkeringen, også for at hele plassen er under tak. Vi har mye vær og vind så det er absolutt en fordel for kunden å kunne gå tørrskodd til og fra bilen, sier Dalen.

Et godt og variert utvalg av tilbud var baktanken til senteret. Hos Maki Bar får du spennende mat som vil løfte smaksløkene. Hos Mester Grønn får du dekorasjoner til hverdag og fest, mens Vitusapotek tar seg av alle dine medisinske og hudpleiebehov.

Elektroimportøren er størst på elektromateriell for både privat og bedrift, og hjelper deg med ditt oppussingsprosjekt og setter deg i kontakt med elektriker for å utføre arbeidet.


– Jula har alle artikler fra katalogen i butikken hos oss som er ganske imponerende. Folk kommer gjerne langveisfra for å handle her, sier senterleder.

Noen ledige lokaler finnes fortsatt hos Lurabyen, og senterleder forteller at de jobber med noen aktører for å fylle plassene.


– Vi håper selvfølgelig at vi skal få leiet ut i løpet av kort tid, men det tar litt tid å finne de gode leietakerne som passer sammen med oss, sier hun.


På taket av senteret finnes det per i dag to blokker. En blokk er Rundeskogen Bo- og aktivitetssenter for Sandnes kommune. Den andre blokken er en boligblokk med 42 leiligheter, hvor godt over halvparten er solgt allerede.


– Det er prosjektert to boligblokker til, samt en tredje blokk som er tenkt som et utvidet servicetilbud med kanskje legekontor, tannlege eller helsestasjon. I Lurabyen skal man kunne finne det man trenger under samme tak, sier Dalen.  

Les mer...

2018-05-22 08:45

195010w4

Fotografen som ble boligstylist

Artikkel Et brett med nylaget frokost ligger på den oppredde sengen, roser står i vasen på kjøkkenbordet, og leiligheten ser ryddig ut. På lik linje med mennesker, kan hus, leiligheter og fritidsboliger stilles...
195016w3

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv