lagerforalle3lagerforalle1lagerforalle2lagerforalle4lagerforalle8lagerforalle7lagerforalle6lagerforalle5billagring for allelagerforalle9

Lagersuksessen: Kort ventetid på skreddersydde lagerseksjoner

Den landsdekkende lagerutvikleren Lager For Alle AS, har fått stor suksess med sine flotte lagerseksjoner som kan skreddersys etter eget ønske og som kan ferdigstilles på kort tid.

Sven Otto Røhne-Jakobsen og Espen Bergerud Lundberg hadde jobbet sammen i 14 år med import og salg av elektroprodukter før de i august 2019 klekket ut en unik konseptidé. Den gikk ut på at privatpersoner og bedrifter nå kunne eie sitt eget lagerbygg istedenfor å leie.– Vi har blant annet vært med på å styre lys, varme og elektro, og prosjekter tekniske installasjoner for sykehus, skoler og lignende, så vi kjente veldig godt til byggeprosesser, forteller daglig leder Sven Otto om den verdifulle erfaringen som overgikk i eget firma.


Lagersuksessen
– Vi bestemte oss for å satse på ideen vår; vi laget brosjyrer og lanserte nettside, og fikk til slutt klarsignal fra banken. I mars 2020 var vi klare for å lansere det første prosjektet på Ringdalskogen i Larvik og var kjempespente, sier prosjektleder Espen med et smil. Siden det var pandemi fikk vi nøye oss med å dele ut brosjyrer i postkasser istedenfor å ha åpningsfest, humrer han.


Lager For Alle fikk en god relasjon til tomteselgeren på Ringdalskogen, og de fikk straks tips på flere tomter mot Østlandet. Det ene førte til det andre, og ett næringsområde ble fort til flere.– Vi solgte alle lagerseksjonene i Ringdalskogen og fortsatte med andre områder; blant annet en ekstra tomt på Røyken. Etter hvert fikk vi opsjon på en tomt på Kongsberg, som ble solgt veldig raskt, forklarer Sven Otto.– Opsjoner er jo en trygghet, legger Espen til. Da vi startet opp visste vi nesten ikke at det gikk an å få opsjoner, men vi har klart å få det på nesten alle prosjektene våre, opplyser han.


Ekspanderer kraftig
Lager For Alle er tro mot sine faste entreprenører, og benytter de anerkjente entreprenørene Cosmic Bygg AS i Sandefjord og Seltor AS med flere avdelinger på Østlandet og SH Total AS fra Nord-Vest- landet når lagerseksjonene skal bygges.


I dag kan Lager For Alle tilby lagerseksjoner i Barkåker, Ringdalskogen, Kongsberg, Røyken og Mjøndalen, og de ekspanderer dessuten kraftig med stadig flere lokasjoner både i Nord og i Vest.– Vi har to bygg i Kristiansund og ett sentralt i Bodø. Og så har vi et prosjekt i Leknes i Lofoten, forteller Espen.


– Vi har også vært i Finnmark, og vi ser klart og tydelig at behovet er der, opplyser Sven Otto.


De to gründerne forholder seg nøkterne til deres store suksess, og fremholder at de er jordnære personer som aller helst går i collegegensere og liker å småprate med kundene sine.


– Vi får alltid god relasjon til kunder og entreprenører. Vi gjør alle salgene selv, og vi er ute og snakker med kundene, følger de opp og informerer dem om fremdrifter i prosjektet. Vi prøver å skape en trygghet hos kundene våre, og vil at de skal ha en fin opplevelse, forsikrer Espen.


– Med den veksten vi nå har fått, så har vi fått med flere folk på laget. Eivind Floberg har lang erfaring med eiendomsutvikling, og er ansatt som prosjektleder. I tillegg har vi Anders Schau som holder tråden i det finansielle.


Lager For Alle bruker mye tid på at lageret skal se strøkent og fint ut, noe man blant annet oppnår ved å bruke gjennomtenkte løsninger for alle fag. Espen anslår at 99,9 prosent av kundene deres er storfornøyde når de kommer inn i lagerseksjonen og ser det ferdige produktet.– Lagerseksjonene er godt belyst og har en veldig fin overflate på betongen. Jeg tror alle blir veldig positivt overrasket; de tror det er et klassisk lagerbygg og så får de noe som er mye finere!


Spennende fremtid med tidsriktig konsept
Lager For Alle har nylig lansert det nye konseptet «Billagring for alle», der man importerer lagringsbukker til biler for å utnytte arealet til lagerseksjonene på best mulig måte. Lagringsbukkene gjør det mulig å stable tre biler i høyden, og selges som en opsjon.Kun fire år etter oppstarten bikker Lager For Alle AS snart en årlig omsetning på 500 millioner kroner, og ekspanderer med stadig nye områder og konsepter. Det levnes med andre ord ingen tvil om at Lager For Alle går en svært spennende fremtid i møte, selv om konkurransen er blitt merkbar.


– Konkurransen er selvfølgelig mye tøffere nå enn da vi startet opp, men vi begynner å få et navn, og kan vise til mange prosjekter. Vi har dessuten alltid overholdt tidsfrister og holder de prisene vi går ut med. Folk vet at de kan stole på oss, konstaterer de begge gründerne, som har føttene godt plantet på jorda.

Les mer...

2023-09-01 11.45

reliable3

Rask levering av trygge sprinklersystem fra anerkjent leverandør

Artikkel Fra New York til Norge: Reliables sprinklerprodukter har banet vei for en tryggere tilværelse for nordmenn siden 1973.
Mindeblikk2

Kvalitetsbevisst blikkenslagerbedrift hever standarden til blikkenslageryrket

Artikkel Med et slagord som lyder «kvalitet, enkelt og greit», er Minde Blikk AS en blikkenslager som er nøyaktig til fingerspissene og som bryr seg om å levere høy kvalitet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv