185026w1185026w2

- Det viktigste vi gjør er å få andre til å føle seg vel med seg selv

Kundene til Tønsberg Hud & Laserklinikk kommer med store forventninger, og et ønske om å finne ro.


- Jeg startet klinikken da jeg var 22 år, og har nå drevet den i femten år, forteller daglig leder Maria Hinnaland.

Klinikken er i stadig utvikling. For tre år siden ble Hinnland interessert i hvordan man kan drive hudpleieforbedringer gjennom laserbehandlinger. Hun tok en etterutdannelse for å bli laserterapeut, og byttet da også navnet på klinikken til Tønsberg Hud & Laserklinikk. Klinikken har fire hudterapeuter og en laserterapeut. Våre lasere kan blant annet fjerne blodkar, pigmentflekker, permanent hårfjerning, arr på kropp og i ansikt, tannbleking strekkmerker, fjerne neglesopp og fotvorter. Det reduserer også linjer og rynker og har en god anti-age effekt på huden.


Laser er fantastisk og presist utstyr å jobbe med, sier Maria Hinnaland.


- Vi har også en velværeavdeling der man kan få hudpleie og hudforbedring, massasje, spa behandling, spray-tan, brasiliansk voksing for menn og kvinner, fotpleie, vippeløft og mye annet spennende. Vippeløft er en av våre mest populære behandlinger akkurat nå, og vi har fulle kundelister så å si hele tiden, smiler hun.


Hinnaland forteller at fordelen med Tønsberg Hud og Laserklinikk er roen som ligger i lokalet. På Kilen Gaten 18 i Tønsberg ligger klinikken avsondret fra byen, med gratis kundeparkering og lite støy fra forbipasserende kjøretøy. Inn i lokalet er det en lun atmosfære, med duft fra rene, naturlige oljer og avslappende musikk. Rundt oss er det varme benker for spabehandlinger og et behagelig lys som passer for settingen. Hit kommer kundene med store forventninger og et ønske om å finne mental og fysisk ro.


- Det viktigeste vi gjør er å få andre mennesker til å føle seg sett og vel med seg selv. Flere av behandlingene våre gir kundene våre selvtillitsløft uten like. Å fjerne eller forbedre hudproblemer kan være skavanker som kunden har hatt i årevis, og det kan da føles veldig fint å få en behandling som fjerner eller reduserer plagene. 


Tønsberg Hud & Laserklinikk har tre lasere med en ren og intens lyskilde. Laserterapeuten bestemmer effekten av behandlingen basert på laserens bølgelengde og energinivå. Hinnaland forklarer at det ligger svært lave risikoer ved bruk av laserbehandling på hud. Vi har tett samarbeid med laserfirma og ansvarlig lege.


- Med laserbehandlinger får vi et naturlig resultat, du får en forsterkning av huden uten bruk av kirurgi og injeksjoner, forklarer daglig leder.


Ved nyttår skal klinikken oppgradere til et større lokale, fremdeles med gratis kundeparkering. Daglig leder velger nå ut ny tapet og annen interiør. Etter en inspirerende arbeidsuke i Bali, vet hun blant annet at hun skal sette opp fuglekvittermusikk på toalettene. 


- Det nye lokalet skal bli stemningsfullt og lekkert, med blant annet en kjempeflott lysekrone, håndlagde tapeter og lun atmosfære smiler hun.

Les mer...

2018-11-08 12.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • Tønsberg Hud & Laserteknikk AS
    • Epost
    • Facebook
    • Telefon:
      33312224
    • Adresse:
      Kilengaten 18,
      3117 Tønsberg
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv