svanetønsberg1svanetønsberg2svanetønsberg3svanetønsberg4svanetønsberg5

Slik tilpasser du kjøkkeninnredningen

Svane Kjøkkenet er kjøkkenmerket med et tidløst design, gode løsninger og med store muligheter for individuelle tilpasninger. – Det er ikke et flatpakket kjøkken som er skrudd sammen på fabrikk, presiserer Tone Cottingham, medeier i Svane Kjøkkenet Tønsberg.

Kjøkkenløsningene til Svane Kjøkkenet er et lidenskapelig stykke dansk håndverk med skreddersøm. Svane Kjøkkenet befinner seg i segmentet medium pluss, og det er kjøkken som er laget for å vare. Lenge.– Vi når et mer kjøpekraftig segment, og vi har et enda større fokus på varighet enn for eksempel IKEA – som fokuserer mest på kule kjøkken med trendbegrenset levetid, forteller Tone Cottingham, medeier i Svane Kjøkkenet Tønsberg. 


Rom for individualitet
Hun presiserer at Svane Kjøkkenet har et langt større sortiment enn konkurrentene i forhold til produktstørrelser og tilpasningsmuligheter, noe som også gir dem rom for mer individuelle løsninger.


– Vi tenker over hva som kan stå seg over mange år; vi ser på boligens stil og prøver å få tak i det kundene kan være glad for å leve med over en lengre tid, sier hun og utdyper:


– Vi prøver å få inn mote i ting som er lettere å skifte ut; som lamper, farger på veggen og løse hyller – for kjøkkenet må du tåle å leve med i kanskje 15 år, smiler Tone.


Medeier Cecilie Brakstad nikker bekreftende, og forteller at de ønsker å styre vekk fra årlige trender som bare var et blaff.– Som artige ventilatorhetter og stilige håndtak som du kanskje går lei av etter en stund, smiler Cecilie.


Stresser aldri
Tone poengterer at de aldri er ute etter raske salg og at de aldri stresser frem en kjøkkenløsning for kunden. Slikt genererer fornøyde kunder, og de får ofte tilbakemeldinger på at de har kommet frem til smarte løsninger som kunden selv ikke har tenkt på før.


– Vi blir godt kjent med kunden. Vi har jo et prosjekt sammen i mange måneder, og det skal bli det aller beste som kunden kan få! Vi bruker den tiden som kreves for å få til det resultatet vi føler vi kan stå inne for, fastslår Tone.


– Vi har en policy på at om kunden kommer inn med en egen tegning, så kopierer vi ikke den bare for å matche pris – vi ser på om det er noe vi kan gjøre for å løfte løsningen! Vi vil jo gjerne tilføre noe.2019 var et sterkt år for Svane Kjøkkenet Tønsberg. Mot slutten av året hadde de et overskudd på nesten to og en halv million. De hadde allerede regnet med en nedgang i 2020 på grunn av færre prosjektleveranser, men til tross for korona og en kalkulert omsetningsnedgang, ble andre halvår av 2020, alt annet enn svakt omsetningsmessig.


– Effekten av kundestrømmen i mai, så vi i september. Det er rekordhøye tall, og 45 prosent av fortjenesten, lander på de siste fire månedene. Vi hadde en sterk desember, og det var full fart inn i juleuka, sier Tone med et stort smil.


Grunn til optimisme
Midt i nedstengningen av Norge våren 2020, skjedde det noe spesielt. Tone og Cecilie fikk muligheten til å overta driften av Svane Kjøkkenet Drammen, da den forrige eieren måtte gi seg. Ledelsen i Danmark hadde stor tiltro til at Tone og Cecilie kom til å forvalte butikkdriften på best mulig måte.


Det betyr at de i 2021 skal styre driften av to spennende butikker, noe som både hun og Cecilie ser positivt på. Begge håper og tror at den hjemmekjære trenden vil fortsette å vare, selv etter korona-epidemien.


– Jeg tror at all tiden vi har måttet tilbringe hjemme har vekket en helt annen bevissthet rundt våre hjem. Det er blitt viktigere at det er et godt sted å være. Jeg tror det er reell grunn til optimisme – det er ikke bare det at jeg er optimistisk av natur, uttrykker Tone. I 2021 er forhåpningene at byggeprosjektene settes i gang igjen. Byggeprosjekt var nemlig en stor del av Svane Kjøkkenet Tønsbergs omsetning i 2019, og de ser allerede frem til boligprosjektet på Grindløkken på Nøtterøy i 2021, der de skal bidra med kjøkkenleveranser.


– Vi er veldig takknemlig for å være én av de bransjene som på et vis har vunnet. Selv om vi syns det har vært et i overkant stort arbeidstrykk iblant, er det jammen godt at det er sånn, smiler en lettet Tone avslutningsvis.


Les mer...

2021-02-01 09.45

Stratum3d3

Effektivt verktøy med store muligheter: Slik kan bedrifter spare penger på å printe ut egne maskindeler

Artikkel STRATUM3D, er en profesjonell leverandør av 3D-printere og 3D-scannere til prosessindustrien, bilindustrien, automasjon, offshore, prototyping og mange flere type industrier. – En bedrift kan spare mye...
forhandlerhaferdighus8

Rekordomsetning for fremoverlent ferdighusaktør med riktig kundefokus

Artikkel Forhandler HA Ferdighus AS, er et selvstendig forhandlerkontor av Hedalm Anebyhus, som leverer spesialhus til ferdighuspriser, som tilpasses og tegnes opp fra bunn. Med en omsetning som øker for hvert...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv