182026182026d182026di182026dof182026dp182026dpa182026dpad182026dø

Et toppmoderne treningssenter i landlige omgivelser

I landlige omgivelser ligger det toppmoderne treningssenteret Revetal Treningssenter. – Vi er et skikkelig moderne treningssenter i forhold til mange i de store byene.

Revetal Treningssenter AS drives nå av Johannes Holm og kona Hanne Johansen-Holm. I 2016 fikk de tilbud om å ta over et slitt treningssenter som hadde sett bedre dager. De hadde jobbet på treningssenter tidligere, og visste hva det var snakk om. Johannes Holm hadde jobbet på treningssenter i tolv år før han takket ja til å ta over lokalet på landet, men likevel var det en omveltende tid for paret.

182026dof
– Vi fikk tilbud om å ta over fra en tidligere kollega som drev datidens Revetal Treningssenter. Vi var klin gærne og sa ja. Og vi har ikke angra ennå, selv om det var mye jobb i begynnelsen, forteller Johannes.

– Vi er et skikkelig moderne treningssenter, i forhold til mange rundt om i de store byene. Vi har det beste og nyeste utstyret på markedet, og det er mange treningssentre som ikke er i nærheten av å ha det som vi har, og det er veldig kult i forhold til at vi er et treningssenter utpå landet.

– Og vi kan tilby akkurat det samme som Sats, Elixia og de andre store sentrene. Vi har stor bemanning og kan tilby alt fra personlig trening, styrke og kondisjon til saltrening med zumba, yoga, puls og stretching, for å nevne noen.

Etter at paret tok over har det som før var et slitt og avleggs treningssenter, er forandringene til å ta og føle på. Kundetilfredsheten er høy, og de får god score på renholdet, som de utfører selv.

– Vi har også mange seniorer som går her hos oss, og det er veldig artig! De lager et godt miljø, og de får knekkebrød, kaffe og sånn etter trening, forteller Hanne.

Folk som kanskje vil begynne å trene på et treningssenter men som av ulike grunner ikke helt tør, er et kjent fenomen for treningssenterparet. Dette ønsker de å si til dem som er usikre:

– Det er mange som tror man må være i god form for å komme hit, men det er jo stikk motsatt. Det er hit du skal gå for å komme i form og få veiledning, vi har kunnskapen slik at du unngår skader, og her får du oppfølging hele veien, sier paret.

– Det er også veldig lite fokus på hva man har på seg. Folk trener i alt mulig - men olabukse anbefales ikke, sier Johannes med et smil.

Det moderne treningssenteret bærer preg av varmen fra lokalbefolkningen. Alle kjenner alle, det er et godt miljø på treningsenteret, og folk er åpne og ærlige. I tillegg arrangerer de jevnlig konkurranser på treningssenteret, der man kan vinne en måneds gratis trening. Slikt skaper engasjement og prat.

– Vi har også uteløp nå på våren, legger Johannes til.


– Nå vil vi gjerne nå ut til bedrifter i forhold til bedriftsavtaler. Bedrifter kan også leie timer i sal, som er bevist at skaper friske ansatte og fører til et bedre arbeidsmiljø, oppfordrer han.


182026dø



Les mer...

2018-04-04 14.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Revetal Treningssenter AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      901 13 624
    • Adresse:
      Gamleveien 3 3174 Revetal
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv