185040w4185040w1185040w2185040w3185040w5185040w6

– Folk sier at de får en bedre hud!

Sørkoreanske hudpleieprodukter revolusjonerer og imponerer i hudpleiebransjen.

– I Sør-Korea er målet å få en sunn og frisk hud som gløder. Hudpleien må være så god at du ønsker å vise frem huden fremfor å skjule den. I Norge har fokuset lenge vært på god dekkevne og hvor godt man kan skjule huden. Målet er en så plettfri hud at dekkende sminke er unødvendig sier Susanne Eliza Enger, medeier av nettbutikken Soél.no. 


Sammen med søsteren Helene Enger, tok Susanne en helomvending i karrieren og startet med salg av koreanske, naturlige hudpleieprodukter. Søstrene Enger er begge utdannet barnevern-pedagoger, men valgte å satse helhjertet på koreansk hudpleie etter å ha prøvd de fantastiske produktene. 


– Vi har alltid vært interessert i nyheter innenfor hud og hudpleieprodukter, og vi hadde fått med oss at koreansk hudpleie var veldig i vinden. Jeg har alltid hatt en sensitiv hud og prøvd utallige produkter, men aldri funnet en hudpleieserie som ga synlige resultater og var tilpasset sensitiv hud.


185040w1


Det gjorde at Susanne googlet seg frem til hvordan hun kunne få tak i litt mer spennende hudpleieprodukter. Slik kom hun over merket Klairs hvor også flere av produktene var kåret til best i test. I et land med over 10000 forskjellige merker, er dette et trangt nåløye å nå igjennom. Søstrene bestilte og prøvde, og ble mildt sagt svært overrasket over den høye kvaliteten på produktene. Like overrasket ble de over at ingen i Norge hadde tatt inn produktene og gjort de enklere å få tak i. Noen måtte jo være den første, og dermed ble nettbutikken Soel.no født. 


– Sør-Korea ligger 10 til 15 år foran resten av verden i forskning på hud og hudpleie, og de er et land som setter av egne midler i statsbudsjettet til forskning på hud. Vi tok kontakt med Klairs, og fikk agentur på salg i Norge, forteller Helene.


Egentlig var det ikke helt etter planen at de skulle starte en nettbutikk. Tanken var nemlig at de skulle være forhandler til andre butikker og nettbutikker. Men søstrene fant fort ut at å starte egen nettbutikk var det lureste valget i starten. 


– Vi var nok litt naive og nybegynnere i denne bransjen og tenkte at dette vil alle ha! Vi var jo så fornøyde selv, ler Susanne.


De mange produktene de bestilte, kom med fly rett fra Sør-Korea. Det begynte med merket Klairs, men i dag har de agentur på to andre sørkoreanske merker. Og selv om nordmenn flest er vanedyr, var det likevel overraskende mange som våget seg på å prøve noe helt nytt.  


185040w6


I dag selges produktene i flere av Norges største nettbutikker og salget har tatt helt av. Sist ute var Komplett apotek. Apotekbransjen i Norge har strenge retningslinjer og krav til produktene de selger, så dette gir kundene en stor trygghet.


– Det er veldig mange som har sensitiv hud, spesielt i Norge hvor vi har et tøft klima. Produktene til Klairser helt uten kunstig parfyme, alkohol og fargestoffer, og de er ikke testet på dyr. De er helt naturlige og veldig rene produkter, samtidig som de inneholder mange nye og effektive ingredienser som vi ikke er vant med i Norge, men som gjør at de fungerer. Folk sier at de får en bedre hud, fastslår Susanne. 


Søstrene Enger var altså de første i Norge som begynte med salg av en koreansk hudpleieserie, og nå får stadig flere øynene opp for dette. I disse dager venter søstrene spent på beskjed fra en stor kjede som ønsker å selge produktene i sine butikker.


Tilbakemeldingene fra kunder som har handlet i Soéls nettbutikk er utelukkende positive, og de daglig mail fra fornøyde kunder som opplever forbedring i huden. Mange er også overrasket over at det er en rimelig hudpleieserie. 


Mottoet til søstrene er at de ikke vil selge noe de ikke kunne solgt til sin beste venn. Slik blir det fornøyde kunder av.


– Vi er så trygge på disse produktene, og vi er absolutt ingen selgere, ler søstrene. 


185040w5

Les mer...

2018-11-16 08.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv