185040w4185040w1185040w2185040w3185040w5185040w6

– Folk sier at de får en bedre hud!

Sørkoreanske hudpleieprodukter revolusjonerer og imponerer i hudpleiebransjen.

– I Sør-Korea er målet å få en sunn og frisk hud som gløder. Hudpleien må være så god at du ønsker å vise frem huden fremfor å skjule den. I Norge har fokuset lenge vært på god dekkevne og hvor godt man kan skjule huden. Målet er en så plettfri hud at dekkende sminke er unødvendig sier Susanne Eliza Enger, medeier av nettbutikken Soél.no. 


Sammen med søsteren Helene Enger, tok Susanne en helomvending i karrieren og startet med salg av koreanske, naturlige hudpleieprodukter. Søstrene Enger er begge utdannet barnevern-pedagoger, men valgte å satse helhjertet på koreansk hudpleie etter å ha prøvd de fantastiske produktene. 


– Vi har alltid vært interessert i nyheter innenfor hud og hudpleieprodukter, og vi hadde fått med oss at koreansk hudpleie var veldig i vinden. Jeg har alltid hatt en sensitiv hud og prøvd utallige produkter, men aldri funnet en hudpleieserie som ga synlige resultater og var tilpasset sensitiv hud.


185040w1


Det gjorde at Susanne googlet seg frem til hvordan hun kunne få tak i litt mer spennende hudpleieprodukter. Slik kom hun over merket Klairs hvor også flere av produktene var kåret til best i test. I et land med over 10000 forskjellige merker, er dette et trangt nåløye å nå igjennom. Søstrene bestilte og prøvde, og ble mildt sagt svært overrasket over den høye kvaliteten på produktene. Like overrasket ble de over at ingen i Norge hadde tatt inn produktene og gjort de enklere å få tak i. Noen måtte jo være den første, og dermed ble nettbutikken Soel.no født. 


– Sør-Korea ligger 10 til 15 år foran resten av verden i forskning på hud og hudpleie, og de er et land som setter av egne midler i statsbudsjettet til forskning på hud. Vi tok kontakt med Klairs, og fikk agentur på salg i Norge, forteller Helene.


Egentlig var det ikke helt etter planen at de skulle starte en nettbutikk. Tanken var nemlig at de skulle være forhandler til andre butikker og nettbutikker. Men søstrene fant fort ut at å starte egen nettbutikk var det lureste valget i starten. 


– Vi var nok litt naive og nybegynnere i denne bransjen og tenkte at dette vil alle ha! Vi var jo så fornøyde selv, ler Susanne.


De mange produktene de bestilte, kom med fly rett fra Sør-Korea. Det begynte med merket Klairs, men i dag har de agentur på to andre sørkoreanske merker. Og selv om nordmenn flest er vanedyr, var det likevel overraskende mange som våget seg på å prøve noe helt nytt.  


185040w6


I dag selges produktene i flere av Norges største nettbutikker og salget har tatt helt av. Sist ute var Komplett apotek. Apotekbransjen i Norge har strenge retningslinjer og krav til produktene de selger, så dette gir kundene en stor trygghet.


– Det er veldig mange som har sensitiv hud, spesielt i Norge hvor vi har et tøft klima. Produktene til Klairser helt uten kunstig parfyme, alkohol og fargestoffer, og de er ikke testet på dyr. De er helt naturlige og veldig rene produkter, samtidig som de inneholder mange nye og effektive ingredienser som vi ikke er vant med i Norge, men som gjør at de fungerer. Folk sier at de får en bedre hud, fastslår Susanne. 


Søstrene Enger var altså de første i Norge som begynte med salg av en koreansk hudpleieserie, og nå får stadig flere øynene opp for dette. I disse dager venter søstrene spent på beskjed fra en stor kjede som ønsker å selge produktene i sine butikker.


Tilbakemeldingene fra kunder som har handlet i Soéls nettbutikk er utelukkende positive, og de daglig mail fra fornøyde kunder som opplever forbedring i huden. Mange er også overrasket over at det er en rimelig hudpleieserie. 


Mottoet til søstrene er at de ikke vil selge noe de ikke kunne solgt til sin beste venn. Slik blir det fornøyde kunder av.


– Vi er så trygge på disse produktene, og vi er absolutt ingen selgere, ler søstrene. 


185040w5

Les mer...

2018-11-16 08:45

201029w5

Fenomenal mottakelse for Gumpens Auto Grenland

Artikkel På åpningsdagen fikk Gumpens Auto Grenland besøk av over dobbelt så mange gjester som de hadde regnet med. Siden oppstarten i november 2018, har de 106 ansatte ved det svære anlegget i Melkevegen 10 i...
202002w3

Slik får du en enklere byggeprosess

Artikkel Totalentreprenøren Grødem Bygg, tar seg av kontakten med underleverandører – for en enklere og mer ryddig byggeprosess for kunden.

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv