zentrumautocar2zentrumautocar1zentrumautocar3zentrumautocar4zentrumautocar5

– Vi selger ikke en bil, vi selger en opplevelse

Zentrum Autocar på Dal, er en ryddig og seriøs bruktbilforhandler i et marked der mange mindre aktører har fått et ufortjent rykte. – Alle bilene vi selger kommer med tilstandsrapport og garantier, fastslår daglig leder Badar Zaidi.

Hos bruktbilforhandleren Zentrum Autocar på Dal, går alt ryddig for seg. Her selger man kun bruktbiler med alle garantier – og selvsagt en tilstandsrapport man kan stole på. Bruktbilselgeren Badar Zaidi ved Zentrum Autocar, har nemlig et brennende engasjement for å verne om de mindre bruktbilforhandlernes rykte. Han mener det foregår en stille krig mellom store merkeforhandlere som vil tjene store penger, og små bruktbilforhandlere som prøver å overleve i en bransje der mange mindre aktører opplever å bli overkjørt av de store.


– De såkalte bruktbilsjappene har fått et ufortjent dårlig rykte, på grunn av at noen få har gjort mye gærent. Men så har de store «haiene» fått et godt rykte siden mannen i gata ikke tør å gå i krig med dem, for det har de ikke penger til, forteller Badar.Utbredt ansvarsfraskrivelse
Det Badar forteller om, er at flere store merkeforhandlere selger bruktbiler som er langt dyrere enn de burde være, og at de fraskriver seg alt ansvar dersom noe skulle oppstå med bilen. Ansvarsfraskrivelsen skjer i form av manglende garanti og tilstandsrapport, noe som går ut over bruktbilkunden som kjøper en dyrere bruktbil helt uten sikring.


– Hvis denne såkalte «outleten» fortsetter i fremtiden, så ender det med at vi som driver med bruktbiler fra før blir de seriøse aktørene, og de store kommer til å bli de useriøse aktørene med omdømmetap. En bruktbil skal jo komme med en tilstandsrapport. Det nytter ikke å si at de har mindre kunnskap om bilen, for de har jo eget verksted og kan fikse egen tilstandsrapport. Det er ansvarsfraskrivelse i høyeste grad, mener Badar.


Han synes også det er urettferdig at merkeforhandlerne slipper unna med mye, mens de små bruktbilforhandlerne blir sett ned på om de gjør én liten feil. Badar understreker at det heldigvis ikke er alle store merkeforhandlere som utnytter kundene, og at det finnes mange seriøse aktører som informerer tydelig om eventuelle mangler og feil, og som dessuten leverer bruktbilene med tilstandsrapport og garanti.


Et velfortjent rykte
Zentrum Autocar har i hvert fall alt på det tørre, og deres gode rykte manifesterer seg i en gjennomsnittlig kundetilfredshet på fem av fem stjerner. De bruker nemlig den bransjeledende bruktbilgarantien Carprotect, som er kjente for sine gode vilkår.– Og selvsagt kjøper vi alltid det beste! Alle bilene vi selger har tilstandsrapport, og alle bilene har vært på teknisk kontroll. Selv om bilene kommer til oss med NAF-tester, sender vi dem til verkstedet her for ny teknisk kontroll der alle avvik skal fikses. Vi bruker mye penger på riktige garantier for at det skal være god kvalitet, for vi selger ikke en bil, vi selger en opplevelse, fastslår Badar med et smil.


For å ha flere bein å stå på, samarbeider Zentrum Autocar med Cary Bilglass, som er et artig konsept som Badar har stor tro på. Ellers flyter Zentrum Autocar på sitt gode rykte som en liten, men seriøs bruktbilforhandler.– Her skal du bli møtt av hyggelige folk som aldri presser på kunden noe. Nå ser vi også at folk begynner å komme igjen og igjen, så nå har vi kommet dit at vi begynner å leve av navnet vårt, sier en stolt Badar avslutningsvis.

Les mer...

2022-08-01 10.45

spotmarked1

Her finner du overskuddsvarer av god kvalitet til en billig pris

Artikkel Spotmarked AS i Larvik, bugner over av overskuddsvarer til en særdeles god pris. Nå skal suksesskonseptet videreutvikles med flere butikker. – Vi ønsker å ha fem butikker om fem år, sier daglig leder...
adserobil1

Først ute: Ærverdig sportsbilmerke lanserer helelektrisk kabriolet

Artikkel Det gamle sportsbilmerket MG feirer 100 år i 2024, og lanserer markedets aller første elektriske kabriolet. – 100 års-feiringen blir storstilt, og MG lanserer den kule sportsbilen Cyberster for å hedre...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv