dinbruktbil1dinbruktbil2dinbruktbil6dinbruktbil5dinbruktbil4dinbruktbil3

Slik gjør du det beste og tryggeste bruktbilkjøpet

Dinbruktbil.no avdeling Porsgrunn, gransker bruktbilene nøye, og utbedrer eventuelle feil før de selger dem videre – alltid med en trygg og god garantiordning. – Kundene kan være sikre på at bilen er i orden når de får den, forsikrer avdelingsleder Jan Rune Orkås.

Dinbruktbil.no er et familieforetak som ble startet av Jan Rune Orkås’ onkel, og består av to avdelinger; på Klepp og her i Porsgrunn. 


– Onkelen min har holdt på i mange år med bil, både som nybilselger og bobilselger. Derfor har vi også noen bobiler, og kommer til å satse mer på det fremover, forteller Jan Rune innledningsvis.  


Trygg bobil- og bruktbilhandel 
I dag selger Dinbruktbil.no bobiler fra 200 000 til 1,5 millioner kroner, og leverer selvsagt bobilene med alle mulige tester for en trygg handel.   – Bobilene leveres med fukttest, funksjonstest, gasstest, tilstandsvurdering, nyrenset interiør og polert på utsiden, slik at kundene kan være sikre på at bobilen er i orden når de får den, fastslår den ærlige avdelingslederen og bruktbilselgeren. 


Uansett om det er en bobil eller personbil du er ute etter, så er Jan Runes overordnede mål at du skal føle deg helt trygg på ditt bruktbilkjøp hos Dinbruktbil.no. Derfor bruker de god tid på sine innkjøp for å velge ut de beste bruktbilene med den rette historikken, og de ser alltid på hvor mange servicer bilen har hatt og at bilen har blitt tatt godt vare på i løpet av årene, av tidligere eiere.  – Det aller viktigste er innkjøpet. Jo eldre bilene blir, jo viktigere blir det at det er varianter som er pålitelige. Det finnes jo så mange biler av så mange typer, så vi må forsøke å velge biler som vi mener er trygge og gode kjøp for våre kunder. Om vi for eksempel ser en Yaris 2015-modell som har gått 12 000 kilometer og hatt seks servicer på de 12 000 kilometerne, da vet vi at det sannsynligvis er en god bruktbil, og slår til, smiler Jan Rune.  


Viktige klargjøringsmomenter  
Dinbruktbil.no tilbyr innbytte av alle type biler, og når de får inn en bruktbil – enten ved innbytte eller eget innkjøp, så er klargjørings- og evalueringsprosessen alltid like viktig. – Når bilen har kommet inn, evaluerer vi karosseriet og interiøret, og sjekker om det skal monteres DAB, skiftes hjul og slike ting. Alle bilene kan selges med DAB, og om vi kan montere med integrering, så gjør vi det, ellers er det en vanlig adapter med trådløs fjernkontroll, forteller Jan Rune.  


Deretter skrives annonsen, og bilen sendes til klargjøring hos samarbeidspartneren Bilstudio AS på Nenset, og tilbake hit for å ta bilder av den. Og for en så trygg og sikker bruktbilhandel som mulig, tilbyr Dinbruktbil.no taksering av bilen og utbedring av eventuelle feil og mangler, hos samarbeidspartnerne Willy Bamle Mekonomen og GB Autotech SjekkPunkt i Skien. 


– Da kan jeg dokumentere tilstanden på bilen ved inntak og salg, og forsikre meg om at alt er i orden, og at feil og mangler er utarbeidet i henhold til en tredjeparts vurdering av alder og kilometer siden bilen ikke er ny. Det er viktig å sørge for at den er i orden og at det er mye bil igjen, understreker han.  


Generøs bruktbilgaranti 
Dinbruktbil.no er også kjente for å ha en uvanlig generøs garanti på sine bruktbiler, og de leverer 12 måneders garanti på de fleste bilene – tegnet gjennom det anerkjente forsikringsselskapet Carprotect AS.  


– Vi gir inntil tre års garanti på biler som er under åtte år gamle, og to års garanti på biler som er inntil 13 år gamle. Du vet aldri med en bruktbil, så vi passer på å ta inn biler som har god historikk, vi sørger for at feil og mangler avdekkes og utbedres før levering, og så tegner vi garantien i tillegg, for å gjøre det så trygt som det går an å få blitt. Derfor har vi aldri lavest pris, men vi sørger for at pakka er god, understreker Jan Rune.  For Jan Rune, er det å bygge tillit hos bruktbilkjøperen, noe av det aller viktigste. Kanskje er det nettopp derfor mange av Dinbruktbil.nos kunder kommer tilbake for en andre og tredje bruktbilhandel.  


– Å få kunden til å forstå at du er 100 prosent ærlig og helt transparent, det er det det handler om! At folk skjønner at produktet er ærlig og redelig er det vi fokuserer på her, og som jeg mener er vår sterkeste side, smiler Jan Rune avslutningsvis. 


Les mer...

2022-01-01 15.15

bilserviceegersund5

– Ford er trygghet

Artikkel Ford-forhandleren Bilservice Egersund, røper at Ford nå letter på sløret og presenterer sine syv kommende elektriske Ford-modeller. – Den første kommer allerede i år, avslører daglig leder og medeier Johnny...
teknomaskin4

Trygg og lokal aktør gir deg det beste bobil- og campingvogn-kjøpet

Artikkel Tekno Maskin har vært fast inventar i Oppaker i Nes kommune i en årrekke, der de har oppfylt lokalbefolkningens bobil- og campingvogndrømmer helt siden 1978.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  Arkiv