181075pøo181075181075pia181075ølk

Du - en naturlig formidler?

"Jeg har aldri klart å stå foran et publikum og snakke". Har du hørt deg selv si dette? Bli utfordret av Stemmeprakt AS.

– Det er kjempeviktig å bli hørt. Hvis du ønsker å nå gjennom i denne verden som støyer, må du gjøre noe annet enn alle andre. Med Få det sagt-konseptet utvikler vi den enkelte til å bli en trygg formidler slik at de er interessante å lytte til. En god del av øvelsene er basert på forskning og disse har også mange helsemessige fordeler som skaper positivt utslag for både den enkelte og bedrifter.


– I tillegg opplever folk både glede og mestring. Jeg har fått masse gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Mange rapporterer om at de utvikler seg og gjør ting de ikke visste at de kunne.


181075ølk


Paro N. Lyngmo har en imponerende variert bakgrunn, både hva gjelder interesser, utdanning og arbeidserfaring. Alt dette tar hun med seg inn i arbeidet i Stemmeprakt AS, selskapet hun driver i Bodø.


Driften er todelt: en musikalsk og kreativ del hvor Lyngmo og hennes ansatte jobber som artister, sangpedagoger, kordirigent for bedriftskor og produsent. Kundene er både private og bedrifter.  


«Få det sagt»- konseptet, den andre delen, utgjør hovedkjernen i Stemmeprakt AS. Her handler det om å integrere pust, stemme og formidling slik at man blir en hel formidler med ro, tilstedeværelse og overskudd. Målet er å skape en relasjon som får publikum til å lytte og ha tillit til deg som formidler. Dette skaper større gjennomslagskraft.


181075


– En typisk kunde her er folk som jobber som direktører, sjefer og ledere. Felles for dem er at de ønsker å ha større gjennomslagskraft eller har behov for å presentere mye, samt prestere godt i sitt virke. I tillegg har vi kunder som har total sceneskrekk og velger bort jobber hvor de vet at de må være synlig, forklarer Lyngmo.


Hun imøtekommer mange forskjellige behov: noen ganger er det bedrifter som vil lære stressmestring, stemmebruk og formidling, mens andre ønsker mer én-til-én coaching for hver av sine ansatte. Noen trenger å roe ned, andre trenger å gire opp eller å bli bevisst uheldige mønster.


181075pia


– I Stemmeprakt jobber vi også med hvordan man kan perfeksjonere konkrete foredrag, så det blir totalt sett et utrolig bredt spekter. Dette gjør vi gjennom å holde foredrag, individuelle timer, coaching, workshops og firmadager med bedrifter.


– Overføringsverdien er enorm! Det er ikke slik at man bare bruker det man lærer på jobb, for vi er hele mennesker og å bli god som formidler krever selvutvikling. Det vil derfor ha verdi på flere nivå, i all kommunikasjon, som ambassadør for bedriften og for den enkelte ved at du kan oppleve mer overskudd og glede.

Les mer...

2018-02-13 14:30

194022w1

Vil skape en miljøvennlig oase midt i Drammen by

Artikkel Eiendomsutvikleren Prosjektas AS, bygger for fremtiden. – Vi har lyst til å bygge bygg som folk har lyst til å bo i - ikke bare oppholde seg i.
194026w2

Sliter du med muskelsmerter eller migrene? Da bør du oppsøke Cryoklinikken Porsgrunn!

Artikkel Hos Cryoklinikken Porsgrunn kan du få redusert både smerter, betennelser og fettceller, ved hjelp av en helt naturlig kuldebehandling.

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv