rohneselmerasker5rohneselmerasker1rohneselmerasker2rohneselmerasker3rohneselmerasker4

Ford imponerer med gunstig rentekampanje på bestselgeren Mach-E: – Vi leverer på dagen!

RøhneSelmer Asker og Bærum,er i disse dager aktuelle med en gunstig kampanje på råtassen Mach-E, som gir kunden en fastrente på kun 0,25 prosent – inkludert service i fem år, dekkhotell i tre år og gratis bytte av hjul.

Hos Ford-forhandleren RøhneSelmer Asker og Bærum, er Mustang Mach-e fortsatt stjernen i rampelyset. Den hypermoderne råtassen har blitt en stødig publikumsfavoritt takket være en god kjørekomfort, overlegen rekkevidde, firehjulstrekk og god bagasjeplass. Nå lokkes stadig flere til å prøvekjøre den elektriske sportsbilen, godt hjulpet av en svært lav rentekampanje på utrolige 0,25 prosent rente – og en unik mulighet til å få bilen allerede samme dag!


– Vi er i den situasjonen at vi kan levere bil raskt, og folk kan komme inn hit og få med seg en Mach-E på dagen. Man får en ganske stor pakke når man kjøper en Mach-E; man får ikke bare bilen, vinterhjul og så er det «ha det bra». Man får fem års gratis service, gratis dekkhotell i tre år og gratis bytte av hjul – i tillegg til rentekampanjen. Så det er en ganske god pakke man får nå, konstaterer plassjef Fredrik Simensen med et smil.Full pakke
Mach-E er som skapt for nordmenn, med henger- og takboksfeste, firehjulstrekk og god bagasjeplass. Fra bilen ble lansert for to år siden, har den mest populære utgaven Mach-E Long Range 4x4, kun økt med 15 000 kroner etter moms og avgifter, noe som er veldig unikt i forhold til mange nye bilmodeller som i snitt har gått opp 50 000 kroner i pris. Ifølge Fredrik er det svært mange firmaer som har kastet seg over Long Range-utgaven, spesielt på grunn av den lange rekkevidden.


– Det er en tøff og moderne bil, men vil man ha en enda tøffere bil, så har man GT-versjonen. Mach-E er en bil som folk bare prøve! Det er en fantastisk god bil som har utstyret folk etterspør; en stor, fin skjerm med et godt ryggekamera, og gode seter. Ford gjorde noe riktig med Mach-E, for man skal ikke surre for mye med Mustang-varemerket, fastslår Fredrik muntert.


Med en offensiv Ford i bakgrunnen, forventer RøhneSelmer Asker og Bærum at det blir enda mer trykk rundt Mach-E i tiden fremover, og Fredrik mener at de kommer til å ta et enda større marked takket være den unike leveringsdyktigheten og ikke minst evnen til å levere full pakke.


Vil bli størst på varebil
Det er ikke bare Mach-E som gjør det bra hos den velrennomerte Ford-forhandleren i Asker og Bærum. For yrkesbilkundene har den nye e-Transit blitt tatt godt imot, og på bare to uker solgte RøhneSelmer Asker og Bærum 100 biler av nye Custom 4x4 Diesel med automat – den tradisjonelle yrkesbilen i sin nye, mer moderne drakt.– Det er mange forskjellige firmaer som har gått for en e-Transit, spesielt transportfirmaer. Bilen har veldig mange muligheter, og man kan fint bygge et mobilt dyrlegesenter om man vil – den bilen kan brukes til alt, understreker Fredrik.Ford har nemlig et mål om å bli størst i Norge på varebil, og for å stille enda sterkere på varebilmarkedet har de nå lansert e-Custom med lang rekkevidde og firehjulstrekk. Og for firmaer som ønsker en solid og robust pickup, så har Ford fortsatt Raptor – en skikkelig råtass og en arbeidshest av en pickup.


– Den har gitt oss mange salg, og folk vil gjerne prøve den, for den er jo et blikkfang! Raptor har fått mange gode skussmål – spesielt fra anleggsbransjen. Folk får faktisk litt sjokk når de ser inn i bilen, for den ser ut som en personbil med stor skjerm og fine linjer, skryter Fredrik.


RøhneSelmer Asker og Bærum har også flere flotte familiebiler i sin bilpark, og Fredrik trekker spesielt frem den store og romslige syvseteren Explorer Hybrid.Har et blått hjerte
Splitter nye Ford Explorer som blir leveringsklar i starten av 2024, er derimot ikke like stor som hybridvarianten, men som en mellomstor SUV passer den nye Explorer perfekt inn i Fords sortiment.


– Det er en bil vi egentlig har manglet både på størrelse og form, og den kommer til å få en riktig pris i markedet. Den vil få en god rekkevidde, og kommer uten tvil til å slåss mot XC40, Toyota bz4x, id.4 og Q4 e-tron. Den har alt folk etterspør, og vil komme med mye utstyr, store skjermer, og to forskjellige utstyrsgrader; Explorer og Explorer Premium.


Det er mye som skjer i Ford nå om dagen. Med en rekke lanseringer av elektriske modeller i alle segmenter og egne produksjonslinjer for batterier, har Ford bevist at de er en bilprodusent som aldri står stille. Slik har de oppgjennom årene skapt en lojal kundebase, med bilførere som aller helst velger Ford.– Folk som har kjørt Ford er kanskje de aller mest lojale bilkundene! Vi ser at mange av våre kunder har vært kunder her på huset i alle år, og jeg føler at mange av kundene våre har et blått hjerte; det skal være Ford, avslutter Fredrik Simensen med et smil.

Les mer...

2023-05-01 14.45

stoltelektro1

Stolt over stor suksess med ny solcellesatsing

Artikkel Det er med en stor porsjon yrkesstolthet at elektroinstallatøren Stolt Elektro AS kan presentere sin egen merkevare Kortreistkraft.no – en dedikert avdeling som installerer, distribuerer og monterer solcelleanlegg...
abrakulelagersenteret4

Kulelagerspesialisten i Midt-Norge som bistår industrien med levering, montering og vedlikehold av kulelager

Artikkel Kulelagerspesialisten ABRA Kulelagersenteret AS, leverer kulelager til industrien – fra verdens beste produsenter. Siden 1962 har man hatt fokus på å tilby en kundeopplevelse helt utenom det vanlige. ...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv