rohneselmerasker5rohneselmerasker1rohneselmerasker2rohneselmerasker3rohneselmerasker4

Ford imponerer med gunstig rentekampanje på bestselgeren Mach-E: – Vi leverer på dagen!

RøhneSelmer Asker og Bærum,er i disse dager aktuelle med en gunstig kampanje på råtassen Mach-E, som gir kunden en fastrente på kun 0,25 prosent – inkludert service i fem år, dekkhotell i tre år og gratis bytte av hjul.

Hos Ford-forhandleren RøhneSelmer Asker og Bærum, er Mustang Mach-e fortsatt stjernen i rampelyset. Den hypermoderne råtassen har blitt en stødig publikumsfavoritt takket være en god kjørekomfort, overlegen rekkevidde, firehjulstrekk og god bagasjeplass. Nå lokkes stadig flere til å prøvekjøre den elektriske sportsbilen, godt hjulpet av en svært lav rentekampanje på utrolige 0,25 prosent rente – og en unik mulighet til å få bilen allerede samme dag!


– Vi er i den situasjonen at vi kan levere bil raskt, og folk kan komme inn hit og få med seg en Mach-E på dagen. Man får en ganske stor pakke når man kjøper en Mach-E; man får ikke bare bilen, vinterhjul og så er det «ha det bra». Man får fem års gratis service, gratis dekkhotell i tre år og gratis bytte av hjul – i tillegg til rentekampanjen. Så det er en ganske god pakke man får nå, konstaterer plassjef Fredrik Simensen med et smil.



Full pakke
Mach-E er som skapt for nordmenn, med henger- og takboksfeste, firehjulstrekk og god bagasjeplass. Fra bilen ble lansert for to år siden, har den mest populære utgaven Mach-E Long Range 4x4, kun økt med 15 000 kroner etter moms og avgifter, noe som er veldig unikt i forhold til mange nye bilmodeller som i snitt har gått opp 50 000 kroner i pris. Ifølge Fredrik er det svært mange firmaer som har kastet seg over Long Range-utgaven, spesielt på grunn av den lange rekkevidden.


– Det er en tøff og moderne bil, men vil man ha en enda tøffere bil, så har man GT-versjonen. Mach-E er en bil som folk bare prøve! Det er en fantastisk god bil som har utstyret folk etterspør; en stor, fin skjerm med et godt ryggekamera, og gode seter. Ford gjorde noe riktig med Mach-E, for man skal ikke surre for mye med Mustang-varemerket, fastslår Fredrik muntert.


Med en offensiv Ford i bakgrunnen, forventer RøhneSelmer Asker og Bærum at det blir enda mer trykk rundt Mach-E i tiden fremover, og Fredrik mener at de kommer til å ta et enda større marked takket være den unike leveringsdyktigheten og ikke minst evnen til å levere full pakke.


Vil bli størst på varebil
Det er ikke bare Mach-E som gjør det bra hos den velrennomerte Ford-forhandleren i Asker og Bærum. For yrkesbilkundene har den nye e-Transit blitt tatt godt imot, og på bare to uker solgte RøhneSelmer Asker og Bærum 100 biler av nye Custom 4x4 Diesel med automat – den tradisjonelle yrkesbilen i sin nye, mer moderne drakt.



– Det er mange forskjellige firmaer som har gått for en e-Transit, spesielt transportfirmaer. Bilen har veldig mange muligheter, og man kan fint bygge et mobilt dyrlegesenter om man vil – den bilen kan brukes til alt, understreker Fredrik.



Ford har nemlig et mål om å bli størst i Norge på varebil, og for å stille enda sterkere på varebilmarkedet har de nå lansert e-Custom med lang rekkevidde og firehjulstrekk. Og for firmaer som ønsker en solid og robust pickup, så har Ford fortsatt Raptor – en skikkelig råtass og en arbeidshest av en pickup.


– Den har gitt oss mange salg, og folk vil gjerne prøve den, for den er jo et blikkfang! Raptor har fått mange gode skussmål – spesielt fra anleggsbransjen. Folk får faktisk litt sjokk når de ser inn i bilen, for den ser ut som en personbil med stor skjerm og fine linjer, skryter Fredrik.


RøhneSelmer Asker og Bærum har også flere flotte familiebiler i sin bilpark, og Fredrik trekker spesielt frem den store og romslige syvseteren Explorer Hybrid.



Har et blått hjerte
Splitter nye Ford Explorer som blir leveringsklar i starten av 2024, er derimot ikke like stor som hybridvarianten, men som en mellomstor SUV passer den nye Explorer perfekt inn i Fords sortiment.


– Det er en bil vi egentlig har manglet både på størrelse og form, og den kommer til å få en riktig pris i markedet. Den vil få en god rekkevidde, og kommer uten tvil til å slåss mot XC40, Toyota bz4x, id.4 og Q4 e-tron. Den har alt folk etterspør, og vil komme med mye utstyr, store skjermer, og to forskjellige utstyrsgrader; Explorer og Explorer Premium.


Det er mye som skjer i Ford nå om dagen. Med en rekke lanseringer av elektriske modeller i alle segmenter og egne produksjonslinjer for batterier, har Ford bevist at de er en bilprodusent som aldri står stille. Slik har de oppgjennom årene skapt en lojal kundebase, med bilførere som aller helst velger Ford.



– Folk som har kjørt Ford er kanskje de aller mest lojale bilkundene! Vi ser at mange av våre kunder har vært kunder her på huset i alle år, og jeg føler at mange av kundene våre har et blått hjerte; det skal være Ford, avslutter Fredrik Simensen med et smil.

Les mer...

2023-05-01 14.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv