rohneselmerasker5rohneselmerasker1rohneselmerasker2rohneselmerasker3rohneselmerasker4

Ford imponerer med gunstig rentekampanje på bestselgeren Mach-E: – Vi leverer på dagen!

RøhneSelmer Asker og Bærum,er i disse dager aktuelle med en gunstig kampanje på råtassen Mach-E, som gir kunden en fastrente på kun 0,25 prosent – inkludert service i fem år, dekkhotell i tre år og gratis bytte av hjul.

Hos Ford-forhandleren RøhneSelmer Asker og Bærum, er Mustang Mach-e fortsatt stjernen i rampelyset. Den hypermoderne råtassen har blitt en stødig publikumsfavoritt takket være en god kjørekomfort, overlegen rekkevidde, firehjulstrekk og god bagasjeplass. Nå lokkes stadig flere til å prøvekjøre den elektriske sportsbilen, godt hjulpet av en svært lav rentekampanje på utrolige 0,25 prosent rente – og en unik mulighet til å få bilen allerede samme dag!


– Vi er i den situasjonen at vi kan levere bil raskt, og folk kan komme inn hit og få med seg en Mach-E på dagen. Man får en ganske stor pakke når man kjøper en Mach-E; man får ikke bare bilen, vinterhjul og så er det «ha det bra». Man får fem års gratis service, gratis dekkhotell i tre år og gratis bytte av hjul – i tillegg til rentekampanjen. Så det er en ganske god pakke man får nå, konstaterer plassjef Fredrik Simensen med et smil.Full pakke
Mach-E er som skapt for nordmenn, med henger- og takboksfeste, firehjulstrekk og god bagasjeplass. Fra bilen ble lansert for to år siden, har den mest populære utgaven Mach-E Long Range 4x4, kun økt med 15 000 kroner etter moms og avgifter, noe som er veldig unikt i forhold til mange nye bilmodeller som i snitt har gått opp 50 000 kroner i pris. Ifølge Fredrik er det svært mange firmaer som har kastet seg over Long Range-utgaven, spesielt på grunn av den lange rekkevidden.


– Det er en tøff og moderne bil, men vil man ha en enda tøffere bil, så har man GT-versjonen. Mach-E er en bil som folk bare prøve! Det er en fantastisk god bil som har utstyret folk etterspør; en stor, fin skjerm med et godt ryggekamera, og gode seter. Ford gjorde noe riktig med Mach-E, for man skal ikke surre for mye med Mustang-varemerket, fastslår Fredrik muntert.


Med en offensiv Ford i bakgrunnen, forventer RøhneSelmer Asker og Bærum at det blir enda mer trykk rundt Mach-E i tiden fremover, og Fredrik mener at de kommer til å ta et enda større marked takket være den unike leveringsdyktigheten og ikke minst evnen til å levere full pakke.


Vil bli størst på varebil
Det er ikke bare Mach-E som gjør det bra hos den velrennomerte Ford-forhandleren i Asker og Bærum. For yrkesbilkundene har den nye e-Transit blitt tatt godt imot, og på bare to uker solgte RøhneSelmer Asker og Bærum 100 biler av nye Custom 4x4 Diesel med automat – den tradisjonelle yrkesbilen i sin nye, mer moderne drakt.– Det er mange forskjellige firmaer som har gått for en e-Transit, spesielt transportfirmaer. Bilen har veldig mange muligheter, og man kan fint bygge et mobilt dyrlegesenter om man vil – den bilen kan brukes til alt, understreker Fredrik.Ford har nemlig et mål om å bli størst i Norge på varebil, og for å stille enda sterkere på varebilmarkedet har de nå lansert e-Custom med lang rekkevidde og firehjulstrekk. Og for firmaer som ønsker en solid og robust pickup, så har Ford fortsatt Raptor – en skikkelig råtass og en arbeidshest av en pickup.


– Den har gitt oss mange salg, og folk vil gjerne prøve den, for den er jo et blikkfang! Raptor har fått mange gode skussmål – spesielt fra anleggsbransjen. Folk får faktisk litt sjokk når de ser inn i bilen, for den ser ut som en personbil med stor skjerm og fine linjer, skryter Fredrik.


RøhneSelmer Asker og Bærum har også flere flotte familiebiler i sin bilpark, og Fredrik trekker spesielt frem den store og romslige syvseteren Explorer Hybrid.Har et blått hjerte
Splitter nye Ford Explorer som blir leveringsklar i starten av 2024, er derimot ikke like stor som hybridvarianten, men som en mellomstor SUV passer den nye Explorer perfekt inn i Fords sortiment.


– Det er en bil vi egentlig har manglet både på størrelse og form, og den kommer til å få en riktig pris i markedet. Den vil få en god rekkevidde, og kommer uten tvil til å slåss mot XC40, Toyota bz4x, id.4 og Q4 e-tron. Den har alt folk etterspør, og vil komme med mye utstyr, store skjermer, og to forskjellige utstyrsgrader; Explorer og Explorer Premium.


Det er mye som skjer i Ford nå om dagen. Med en rekke lanseringer av elektriske modeller i alle segmenter og egne produksjonslinjer for batterier, har Ford bevist at de er en bilprodusent som aldri står stille. Slik har de oppgjennom årene skapt en lojal kundebase, med bilførere som aller helst velger Ford.– Folk som har kjørt Ford er kanskje de aller mest lojale bilkundene! Vi ser at mange av våre kunder har vært kunder her på huset i alle år, og jeg føler at mange av kundene våre har et blått hjerte; det skal være Ford, avslutter Fredrik Simensen med et smil.

Les mer...

2023-05-01 14.45

Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
optice5

Vedlikeholdende ventilasjonsrens minsker brannfaren på kjøkkenet

Artikkel Optice AS utfører ventilasjonsrens over hele Norge, med fokus på kommunale bygg, hoteller og restaurantkjøkken samt borettslag/sameier. – Mange branner i storbyene har startet på kjøkkenet, forteller...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv