182044182044df182044p182044pfj182044psa

Tradisjonskost i solide porsjoner

Savner du ekte husmannskost blant alle funkisrestaurantene? Olsen på Bryn har gode, enkle og ujålete retter på menyen. Kom innom for flesk og duppe eller karbonader – og et livlig konserttilbud i helgene.

Ekte tradisjonell husmannskost – slik beskriver eier Tom Olsen menyen på restauranten som ligger nederst i Groruddalen i Østensjøveien. Olsen tok selv over restauranten som foreldrene startet i 1988 – den gangen med navnet Rogers Bistro.

– Vi gjør ting enkelt her. Kan vi kalle det enkel kvalitet? ler Olsen.

Restauranten har en lunsj- og middagsmeny som får nordmenn til å minnes hjem til mors tradisjonelle matlaging. Her finner du flesk og duppe, karbonader, kjøttkaker og svinekoteletter med løk-, brun- og peppersaus – akkurat som hjemmelaget.
182044psa

– Min mor kommer fra Kina , derfor har vi også kinesisk mat, sier Olsen.

I ”ekte Shanghai taste” på menyen finnes blant annet Chopsuey, Gong Bao og smakfull kylling i sursøt saus.

– Vi har holdt oss til den samme menyen siden oppstart for 17 år siden – hvorfor forandre på en vinner, smiler Olsen.

Fra viser til hardrock
Restauranten har plass til rundt 100 spisegjester og 130 konsertgjester – og i helgene kommer artister og band fra fjern og nær for å spille hos Olsen.

– Vi startet med et kulturtilbud i 2011 og har hatt stor suksess, så vi har bare fortsatt, sier han.

Fredag og lørdag forandres restauranten til konsertspillested, og har vært vert for blant annet artister som Chris Thomson, Manfred Man, Ole Paus, Ram, Trine Rein og Jørn Hoel og Stein Albrigtsen med band.

– Vi har alt fra visesangere til hardrock, sier restauranteieren fornøyd.

I april gjester Mannskoret Olsen Restaurant som har et repertoar som spenner seg fra sarte viser til klassisk norsk rock og beinhard punk – absolutt verdt et besøk forteller Olsen.

Promotert av Geir Schau
– Vi prøver å finne en modell på hvordan vi kan trekke yngre folk til oss også så de kan oppleve den gode, gamle, såkalte brune folkelige atmosfæren hos oss.

Olsen på Bryn er å finne på sosiale medier med meny og konsertprogram. Olsen forteller at Geir Schau også liker å nevne restauranten og dens kulturtilbud på Radio Norges morgenshow Morgenklubben med Loven & Co.

– Han godeste Geir promoterer jo rett som det er på radioen og det er jo råbra. Så han har vært en stor del av oppbyggingen av Olsen – det må jeg si.


182044pfj

Les mer...

2018-04-17 10.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv