191003w1191003w2

– Nyere smaker enn det som har vært

Prøve noe nytt uten at det blir for sært? Delikatessebutikken Matlykke i Sandefjord gir deg smaker fra forskjellige steder i Europa, men ivaretar norske smaksløker. – Vi legger sjelen vår i alt fra sausene til salaten.

I disken på butikken i Torggata 18 ligger både norske, italienske og spanske pølser. Både ferske og vellagrede oster lager en aromatisk stemning. Men best av alt er det som skjer på kjøkkenet i delikatessebutikken – der blir salater, snitter, smørbrød, suppe og sjokoladekaker laget fra bunnen, noen ganger med en spennende vri, og alltid fortreffelig smakfullt. 


– Vi er opptatt av friske smaker, og bestiller du for eksempel tapas hos oss så skal du smake at det er kjøttboller og bruschetta. Tilbakemeldingen vi får er at vi virkelig får frem smakene, sier daglig leder Hege Fjeldstad Larsen, som tidligere har jobbet sammen med kokker som Terje Ness, Tom Victor Gausdal, Lars Barmen og Ole Martin Alfsen.


Prisnivået på lunsjmenyen i butikken er lagt slik at du gjerne kan kose deg med focacciaen og salaten flere ganger i uken, som du for øvrig også får hver 11. gratis. 


– Vi har gjort det slik at vi får litt mer besøk, og det gjør også at folk er litt mer obs på at vi er her og bruker oss til flere anledninger, sier Larsen. 


Foruten kafémenyen er Matlykke AS store på catering. Stor og liten tapasmeny, snitter, klassiske koldtbord og en himmelsk flerrettersmeny kan de diske opp med. 


– Vi kan lage alt fra tre til fem retter, alt fra 100 til 500 mennesker så lenge alt ligger til rette for det, sier daglig leder.

Hvis kunden skal ha selskap hjemme så kjører de maten ut, ellers har de flotte lokaler i Jernbanealleen 24 med rettigheter. 


– Vi har fått ny konditor her som lager utrolig vakre bryllupskaker og de saftigste kakene jeg har smakt!

Sjokoladekaken som kan bestilles fra 10-60 personer har blitt nevnt i omtaler mer enn én gang på butikkens facebooksider og er vel verdt et forsøk. 


Kortreist og sunn mat er også et hovedfokus for butikk- og cateringbedriften. Norske råvarer blir flittig brukt i sesong, og gjennom samarbeid tilbyr de en Grete Roede-middag en gang i uka. 


– I 2019 tror vi det blir ennå større fokus på sundt kosthold, og vi tilbyr også noe som vi kaller treningsmat i samarbeid med Crossfit Sandefjord, sier Larsen, og legger til at butikken ligger lett tilgjengelig med en time gratis parkering. 


– Jeg må få si at Sandefjord-folk er veldig flinke altså, og vi merker at så lenge vi leverer et godt produkt så kommer de!


191003w2

Les mer...

2019-01-21 13:00

204019w4

Volvo tar innersvingen på konkurrentene med sin nye elbil

Artikkel Splitter nye Volvo XC40 er en rå elbil som forventes å ta innersvingen på konkurrentene. – Interessen for bilen er ekstremt stor, sier John Skjelvaag, plassjef i Bilia Drammen.
204016w3

Ferdig sammensatt kvalitetskjøkken imponerer

Artikkel Keo er den nye utfordreren på kjøkkenet. En utfordrer som virkelig imponerer. – Det har blitt veldig godt mottatt, forteller Kjell E. Olsen, daglig leder og eier av Keo Drammen.

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    Tone.3

    Skjønnhetseksperten

    Tone Vid Skipá

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv