191003w1191003w2

– Nyere smaker enn det som har vært

Prøve noe nytt uten at det blir for sært? Delikatessebutikken Matlykke i Sandefjord gir deg smaker fra forskjellige steder i Europa, men ivaretar norske smaksløker. – Vi legger sjelen vår i alt fra sausene til salaten.

I disken på butikken i Torggata 18 ligger både norske, italienske og spanske pølser. Både ferske og vellagrede oster lager en aromatisk stemning. Men best av alt er det som skjer på kjøkkenet i delikatessebutikken – der blir salater, snitter, smørbrød, suppe og sjokoladekaker laget fra bunnen, noen ganger med en spennende vri, og alltid fortreffelig smakfullt. 


– Vi er opptatt av friske smaker, og bestiller du for eksempel tapas hos oss så skal du smake at det er kjøttboller og bruschetta. Tilbakemeldingen vi får er at vi virkelig får frem smakene, sier daglig leder Hege Fjeldstad Larsen, som tidligere har jobbet sammen med kokker som Terje Ness, Tom Victor Gausdal, Lars Barmen og Ole Martin Alfsen.


Prisnivået på lunsjmenyen i butikken er lagt slik at du gjerne kan kose deg med focacciaen og salaten flere ganger i uken, som du for øvrig også får hver 11. gratis. 


– Vi har gjort det slik at vi får litt mer besøk, og det gjør også at folk er litt mer obs på at vi er her og bruker oss til flere anledninger, sier Larsen. 


Foruten kafémenyen er Matlykke AS store på catering. Stor og liten tapasmeny, snitter, klassiske koldtbord og en himmelsk flerrettersmeny kan de diske opp med. 


– Vi kan lage alt fra tre til fem retter, alt fra 100 til 500 mennesker så lenge alt ligger til rette for det, sier daglig leder.

Hvis kunden skal ha selskap hjemme så kjører de maten ut, ellers har de flotte lokaler i Jernbanealleen 24 med rettigheter. 


– Vi har fått ny konditor her som lager utrolig vakre bryllupskaker og de saftigste kakene jeg har smakt!

Sjokoladekaken som kan bestilles fra 10-60 personer har blitt nevnt i omtaler mer enn én gang på butikkens facebooksider og er vel verdt et forsøk. 


Kortreist og sunn mat er også et hovedfokus for butikk- og cateringbedriften. Norske råvarer blir flittig brukt i sesong, og gjennom samarbeid tilbyr de en Grete Roede-middag en gang i uka. 


– I 2019 tror vi det blir ennå større fokus på sundt kosthold, og vi tilbyr også noe som vi kaller treningsmat i samarbeid med Crossfit Sandefjord, sier Larsen, og legger til at butikken ligger lett tilgjengelig med en time gratis parkering. 


– Jeg må få si at Sandefjord-folk er veldig flinke altså, og vi merker at så lenge vi leverer et godt produkt så kommer de!


191003w2

Les mer...

2019-01-21 13.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv