wagnerkjøkken1wagnerkjøkken2wagnerkjøkken6wagnerkjøkken4wagnerkjøkken3wagnerkjøkken7wagnerkjøkken8

Kjøkkenløsningene som treffer alle

Nøyer du deg med en Grandiosa, eller er du kanskje en person som disker du opp med en treretters til middag? Ulike mennesker har ulike behov på kjøkkenet, og Wagner Kjøkken har kjøkkenløsningene som treffer alle!

Hos Wagner Kjøkken i Arendal, finner du hele 550 kvadratmeter med kjøkken i alle priskategorier, og et personell som gjør alt for å matche riktig kjøkken med riktig kunde. Da eier og kjøkkendesigner Tobias Sørensen, startet butikken for syv år siden, var ideen og selve tanken bak Wagner Kjøkken, å ha god plass til kjøkkenutstillinger.  


– En vanlig kjøkkenforhandler har vanligvis rundt 250 kvadratmeter, men vi må ha plass til litt av hvert siden vi har flere merker, forteller Tobias innledningsvis.  


Spennende for kundene
De er nøye med å bytte ut utstillingen relativt ofte; 5-6 kjøkken i året, som ikke står utstilt lengre enn maks et halvt år.  


– Vi ser at det blir mer spennende for kundene, som kan komme innom ofte og se at det er nye ting, smiler Tobias.  


Trendene på kjøkkenet i 2021, er ifølge Tobias noe preget av byggebransjen. Folk vil som oftest ha store vindusflater med mye lys inn når de bygger nytt, og trenden på kjøkkenfronten er derfor sort og mørk kjøkkeninnredning som en delikat kontrast mot det lyse. – De fleste som har plass til det vil ha en kjøkkenøy – og de som ikke har plass til det vil ha en kjøkkenøy! Da prøver vi å få det til å passe, konstaterer den løsningsorienterte kjøkkendesigneren. 


Wagner Kjøkken nekter nemlig å være som alle andre. Istedenfor å prakke et kjøkken på en kunde som egentlig ikke trenger et avansert kjøkken, legger de vekt på å avdekke kundens behov ved en behovsanalyse, og matche kunden med et kjøkken som passer perfekt i forhold til behov og budsjett.  


Ulike kjøkken for ulike behov
– Alle lager mat veldig forskjellig, og det handler om å finne ut av behovet til kunden; er det en småbarnsfamilie eller to voksne som har vinkvelder? Det er veldig forskjellige behov. Et «standardkjøkken» kontra kjøkken som folk «bor i», er en splittet kundegruppe, sier Tobias og forklarer nærmere: 


– Folk som vil ha et mer gjennomtenkt kjøkken, bruker ofte en del penger på det. Men nøyer du deg med «Grandis» i ovnen, trenger det ikke å bli så dyrt.  


Visste du at kjøkkenet er det rommet i huset der vi tilbringer aller mest tid? Og at et vanlig kjøkken for 40 år siden hadde en helt annerledes planløsning enn dagens åpne og gjestfrie løsninger? Det kan føles som en jungel av ulike løsninger og leverandører, men her hos Wagner Kjøkken finner omtrent alle et kjøkken som de liker! 
– Å finne riktig kjøkken til kunden blir lettere siden vi har så mange forskjellige leverandører. Det er som å gå på en Coop Obs-butikk; du har alt på ett sted, sier Tobias med et stort smil.  


Her finner du nemlig hele fire svært forskjellige merker; KEO, Schüller, Next125 og Drømmekjøkkenet. Alle dekker de hvert sitt segment, og her i butikken har merkene hver sin dedikerte selger som er ekspert på hvert sitt merke. 


– KEO tar et budsjettmarked, og er kjent for å ha ferdig sammensatte møbelelementer til en veldig gunstig pris og med veldig kort leveringstid. Der kommer bestillingene komplett, med benkeplater og hvitevarer på én leveranse. Alt er veldig nøye - typisk tysk presisjon der alt blir sjekket hele veien.   God kvalitet over hele linja
High-end-merket Nex125 er merket som henvender seg til kundene som vil ha et skikkelig luksuskjøkken med design i fokus. De har masse forskjellige skroghøyder og spesialtilpasninger, og et design som preges av rette, fine linjer og et moderne uttrykk. Kvaliteten tilsier at du kan ha kjøkkenet i 50 år om du ønsker det.  


– Schüller er søsterselskapet til Next. De har rimeligere kjøkken og et gigantisk utvalg fra klassisk til moderne i masse farger! Og så har vi det svenske Drømmekjøkkenet, også kjent som Ballingslöv som er flinke på klassisk kjøkken, men også moderne. Det er typisk nordiske kjøkken med god kvalitet og mye utvalg i skuffer, forteller Tobias om merkene de representerer.   
De har egne montører som er behjelpelige med montering av kjøkkenet mot en ekstra avgift; en tjeneste som Tobias anbefaler på det sterkeste før dem som har null erfaring med montering. 


Wagner Kjøkken får mye skryt av kundene for at de får det de har blitt lovet, når de er blitt lovet det. I tillegg blir mange overrasket over at de endelig finner alt de trenger på én plass! Det er nemlig ikke bare flotte kjøkkenløsninger man finner hos Wagner Kjøkken, man selger også flotte og gode garderobeløsninger og baderom som er helt tilpasset kundens ønsker.  


– Vi er en komplett leverandør, understreker Tobias avslutningsvis. 

Les mer...

2021-08-01 14.00

luxia2

Bransjens belysningspartner: Luxia gir næringsbygg og offentlige bygg den rette belysningen

Artikkel Luxia er bransjens belysningspartner, med et stort utvalg av innendørs- og utendørsbelysning. De legger stor vekt på det visuelle og funksjonelle – og snur seg raskt for å imøtekomme kundenes ønsker.
skienrørorgflis3

Slik unngår du å gå i baderomsfella: De beste tipsene for et varig bad

Artikkel Skien Rør og Flis har en mangeårig erfaring med rørleggertjenester, baderom og flis, og gir ofte forslag til løsninger og baderomsinnredning som står seg over tid. – Mange vil gjerne ha løsninger som ikke...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv