185005w6185005w5185005w4185005w2185005w3

Det viktigste for et vellykket festarrangement

– For å få til en vellykket fest må du tenke på volumet på lokalet, for det er ikke bare-bare å starte i gang en fest.

Lars Inge Sveineseid Mikkelsen fant ut allerede i 12-årsalderen at det var lyd og lys han ville drive med. Han spilte plater på den lokale ungdomsklubben og irriterte seg over at det ikke fantes noen som drev med riktig lyd. Den dag i dag er det fortsatt vanskelig å finne profesjonelle aktører innen lys- og lydanlegg til eventer, festivaler og fester, men med 30 års erfaring og en ildsjel som brenner for kvalitetsmessig lyd og lys på arrangementer, kan du stole på Prima Lyd og Lys.


– Vi har et fint slagord i Prima Lyd og Lys; «ingen jobb for stor, ingen jobb for liten», smiler Mikkelsen, daglig leder i Prima Lyd og Lys.


185005w2


Alt innen lyd og lys

I Prima Lyd og Lys er de kun to fast ansatte, men leier inn arbeidskraft ved behov. Selskapet ble startet i 2008 på Karmøy, og de startet en avdeling i Drammen i 2011 som fungerte som hovedkontor. I dag er tilholdsstedet Holmestrand - en strategisk avgjørelse på grunn av en stadig økende kundekrets fra Vestfold.


– Vi kan tilby alt innen lyd, lys, scene og event. På eventbiten kan vi tilby telt, scene og alt til festen - til og med mat! Vi har det du trenger til en festival eller fest, som egne bartendere og sikkerhet, forsikrer en stolt innehaver.


Flere av Mikkelsens kunder har kommet tilbake år etter år, det ene vellykkede arrangementet etter det andre. Det gjør selvfølgelig at Prima Lyd og Lys ser sitt snitt i å utvide tjenestene og løsningene de tilbyr.


– Det har gått kjempebra! Vi utvider og utvider, for det blir bare mer og mer å gjøre. Det aller nyeste vi tilbyr nå er en festivalpakke der vi tilbyr lyd, lys og alt man trenger til en festival. Det har vært en stor suksess, så nå har vi utvidet med flere leverandører, kan Mikkelsen fortelle.


Utvidelsen av tjenester inkluderer blant annet booking av artister og dj-er til arrangementer og festivaler. Den folkekjære Rune Rudberg er én av artistene som Prima Lyd og Lys samarbeider med og som du enkelt kan booke gjennom Prima Lyd og Lys.


185005w6


Alt-mulig-mann

Nå i oktober, arrangerer restauranten Pavarotti i Stokke, oktoberfest for de ølglade. Der fikk Prima Lyd og Lys hovedansvaret for hele arrangementet. Mikkelsen poengterer likevel at han mer enn gjerne tar oppdrag også utenfor Østlandet.


– Jeg er flyttbar! Men det lengste vi har vært er nok Finnmark, på en samefestival. Det var veldig gøy, sier han med et smil.


– I 2019 har vi faktisk utvidet med å få i gang en gammel festival fra Holmestrand som jeg startet i 2005, som heter Holmestrand Sommerfestival. Det jobber jeg en del med nå. Det meste er på plass, men vi mangler de store artistene, avslører Mikkelsen.


Han omtaler seg selv som en rådgiver og alt-mulig-mann i bedriften. Det har blitt mange turer frem og tilbake mellom kontoret og lageret, og flere skal det bli. Mikkelsen brenner for det han holder på med, og det synes godt. 


– Som lydtekniker, daglig leder og bookingansvarlig, er det mange som har spurt meg om hvordan vi får inn innsalget vi trenger for å drive et lydfirma. Men vi har kompetanse, og det er veldig viktig. I tillegg har jeg brukt veldig mye tid på å finne de rette produktene.


Høyttalere små som store, laser- og diskolys og alt av sceneutstyr du kan tenke deg å trenge til arrangementet, er nøye utvalgt av Mikkelsen med tanke på kvalitet og utførelse. Selv om han er en veteran i bransjen, kommer det alltid nye løsninger innen teknikk, lys og lyd - og det er alltid noe nytt som skal læres.


– Man lærer hele tiden, man kan ikke si at man er utlært. For er man utlært, da har man ikke noe i denne bransjen å gjøre!


185005w3


Hva er viktig å tenke på når man skal arrangere en fest eller festival?

– Det første jeg spør kundene mine om, er: hva er budsjettet? Hva ønsker dere å ha? For å få til en vellykket fest må du tenke på volumet på lokalet, for det er ikke bare-bare å starte i gang en fest, råder Mikkelsen.  


– Det er bare å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe så fort vi kan, selv om vi har det hektisk. Vi begynner allerede å bli fullbooket ut 2019, så vær kjapt ute - og ikke ring oss rett før arrangementet starter, oppfordrer han med glimt i øyet.

Les mer...

2018-10-17 14:45

201007w3

Folk reiser fra fjern og nær for å få behandling på Salong Bellezza

Artikkel Skjønnhetssalongen Bellezza, har satt sammen en meny tilpasset det salongeier Anita er aller best på. – Det er viktig for meg å være god på de behandlingene jeg har, forteller hun.
201023w5

Slik får du maksimal frihet i ferien

Artikkel Med en bobil kan du legge opp ferien din akkurat slik du vil, og flytte deg dit finværet er. – Grunnen til at folk velger bobil, er friheten. Det er bare å sette seg inn og kjøre av gårde!

  Kontaktinformasjon

  • Prima Lyd og lys AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   40765799
  • Adresse:
   Tordenskjoldsgate 2,
   3080 Holmestrand
  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv