185005w6185005w5185005w4185005w2185005w3

Det viktigste for et vellykket festarrangement

– For å få til en vellykket fest må du tenke på volumet på lokalet, for det er ikke bare-bare å starte i gang en fest.

Lars Inge Sveineseid Mikkelsen fant ut allerede i 12-årsalderen at det var lyd og lys han ville drive med. Han spilte plater på den lokale ungdomsklubben og irriterte seg over at det ikke fantes noen som drev med riktig lyd. Den dag i dag er det fortsatt vanskelig å finne profesjonelle aktører innen lys- og lydanlegg til eventer, festivaler og fester, men med 30 års erfaring og en ildsjel som brenner for kvalitetsmessig lyd og lys på arrangementer, kan du stole på Prima Lyd og Lys.


– Vi har et fint slagord i Prima Lyd og Lys; «ingen jobb for stor, ingen jobb for liten», smiler Mikkelsen, daglig leder i Prima Lyd og Lys.


185005w2


Alt innen lyd og lys

I Prima Lyd og Lys er de kun to fast ansatte, men leier inn arbeidskraft ved behov. Selskapet ble startet i 2008 på Karmøy, og de startet en avdeling i Drammen i 2011 som fungerte som hovedkontor. I dag er tilholdsstedet Holmestrand - en strategisk avgjørelse på grunn av en stadig økende kundekrets fra Vestfold.


– Vi kan tilby alt innen lyd, lys, scene og event. På eventbiten kan vi tilby telt, scene og alt til festen - til og med mat! Vi har det du trenger til en festival eller fest, som egne bartendere og sikkerhet, forsikrer en stolt innehaver.


Flere av Mikkelsens kunder har kommet tilbake år etter år, det ene vellykkede arrangementet etter det andre. Det gjør selvfølgelig at Prima Lyd og Lys ser sitt snitt i å utvide tjenestene og løsningene de tilbyr.


– Det har gått kjempebra! Vi utvider og utvider, for det blir bare mer og mer å gjøre. Det aller nyeste vi tilbyr nå er en festivalpakke der vi tilbyr lyd, lys og alt man trenger til en festival. Det har vært en stor suksess, så nå har vi utvidet med flere leverandører, kan Mikkelsen fortelle.


Utvidelsen av tjenester inkluderer blant annet booking av artister og dj-er til arrangementer og festivaler. Den folkekjære Rune Rudberg er én av artistene som Prima Lyd og Lys samarbeider med og som du enkelt kan booke gjennom Prima Lyd og Lys.


185005w6


Alt-mulig-mann

Nå i oktober, arrangerer restauranten Pavarotti i Stokke, oktoberfest for de ølglade. Der fikk Prima Lyd og Lys hovedansvaret for hele arrangementet. Mikkelsen poengterer likevel at han mer enn gjerne tar oppdrag også utenfor Østlandet.


– Jeg er flyttbar! Men det lengste vi har vært er nok Finnmark, på en samefestival. Det var veldig gøy, sier han med et smil.


– I 2019 har vi faktisk utvidet med å få i gang en gammel festival fra Holmestrand som jeg startet i 2005, som heter Holmestrand Sommerfestival. Det jobber jeg en del med nå. Det meste er på plass, men vi mangler de store artistene, avslører Mikkelsen.


Han omtaler seg selv som en rådgiver og alt-mulig-mann i bedriften. Det har blitt mange turer frem og tilbake mellom kontoret og lageret, og flere skal det bli. Mikkelsen brenner for det han holder på med, og det synes godt. 


– Som lydtekniker, daglig leder og bookingansvarlig, er det mange som har spurt meg om hvordan vi får inn innsalget vi trenger for å drive et lydfirma. Men vi har kompetanse, og det er veldig viktig. I tillegg har jeg brukt veldig mye tid på å finne de rette produktene.


Høyttalere små som store, laser- og diskolys og alt av sceneutstyr du kan tenke deg å trenge til arrangementet, er nøye utvalgt av Mikkelsen med tanke på kvalitet og utførelse. Selv om han er en veteran i bransjen, kommer det alltid nye løsninger innen teknikk, lys og lyd - og det er alltid noe nytt som skal læres.


– Man lærer hele tiden, man kan ikke si at man er utlært. For er man utlært, da har man ikke noe i denne bransjen å gjøre!


185005w3


Hva er viktig å tenke på når man skal arrangere en fest eller festival?

– Det første jeg spør kundene mine om, er: hva er budsjettet? Hva ønsker dere å ha? For å få til en vellykket fest må du tenke på volumet på lokalet, for det er ikke bare-bare å starte i gang en fest, råder Mikkelsen.  


– Det er bare å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe så fort vi kan, selv om vi har det hektisk. Vi begynner allerede å bli fullbooket ut 2019, så vær kjapt ute - og ikke ring oss rett før arrangementet starter, oppfordrer han med glimt i øyet.

Les mer...

2018-10-17 14.45

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • Prima Lyd og lys AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      40765799
    • Adresse:
      Tordenskjoldsgate 2,
      3080 Holmestrand
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv