193033w6193033w1193033w2193033w3193033w4193033w8193033w7193033w5

– Man må være mer tilstede

90 prosent av alle møbelkjøp starter over nettet. Da er det ekstra viktig for de fysiske møbelbutikkene å henge med i utviklingen. Slik håndterer en kjede som Fagmøbler den økende konkurransen med nettbutikkene.

– Jeg liker å si at Fagmøbler er for folk flest; uansett om du er ung eller gammel. Vi kommer aldri til å bli billigst, men det er ikke tanken vår heller. Det vi er flinke på er servicen og kvaliteten.


Og med den innledningen starter samtalen vår med sunnmøringen Gunnar Sandnes, i en sofa myk som en sky. Sandnes kommer fra «møbelbyen» Sykkylven, og har selv drevet med møbler i rundt 20 år. I 2015 kom han over den unike sjansen å ta over lokalet her i Ingeniør Rybergs gate 44, og flyttet deretter til Drammen for å drive Fagmøbler Drammen. 


– Samtidig byttet jeg side. Før var jeg på leverandørsiden som produsent, informerer han oss, og smiler.



Trygg handelsplass
Fagmøbler-kjeden består av en rekke butikker rundt omkring i Norge. Mange av butikkene har eksistert en god stund, og butikkene på bygda er ofte familieeide. I mange tilfeller blir Fagmøbler en fast handelsplass for familie, bekjente og venner – akkurat like hjemmekjært og trivelig som det høres ut.


– Hva er det kundene kan forvente seg når de kommer inn døra her?


– Du skal gjøre en trygg handel og møte kompetente salgskonsulenter som kan hjelpe deg med de fleste tingene. Vi har mange faste kunder som kommer igjen – selv om gata her er full av konkurrenter, sier Sandnes med et lite smil, og ser ut mot gata. 


Når det kommer til service og kvalitet, ønsker Fagmøbler å alltid ligge ett skritt foran nettbutikkene. Sentralt satses det på moderne, flotte hjemmesider og en god markedsføring – lokalt sørger de frittstående butikkene for å oppdatere butikkene med innbydende innhold og oppussing ved behov. Til tross for at netthandelen har tatt over en del av markedet til de fysiske møbelbutikkene, så frykter ikke møbelveteranen Sandnes for fremtiden. På ingen måte.


– Det gjelder å være på! Nettbutikkene gjør at man må være mer tilstede. Vi må være på hugget hele tiden. Og vi kjører litt annerledes enn andre, for vi fokuserer mindre på pris og mer på service og kvalitet. 



– Hva vil dere gjøre for å trekke kunder hit istedenfor til netthandelen?


– Vi lytter alltid til kunden. Vi må jo bare henge med og prøve å ha de mest holdbare trendene, fastslår Sandnes. 


Kontroll fra a til å
Sandnes understreker at Fagmøbler Drammen tilbyr et bredt spekter av norsk- og nordiskproduserte møbler. Når møblene skal kjøres ut til kundene, foregår det alltid i regi av dem selv – aldri med innleide sjåfører. Slik garanterer Fagmøbler at leveransen kommer helt frem til kunden, uten skader eller forsinkelser.


Fagmøblers brede kolleksjon har fått betegnelsen tidløs design av mange. For noen få år siden ble møblene hos Fagmøbler sett på som litt trauste, men nå ønsker de å nå ut til flere kundegrupper ved å tenke bredere, mer vågalt og fargerikt. Men det er de skreddersydde løsningene som gjør dem helt unike. 


Modulbar
Ved hjelp av et innovativt 3D-verktøy i form av en såkalt modulbar som finnes i de fleste Fagmøbler-butikkene, kan du bygge din drømmesofa og skreddersy oppbevaringsmøbler ut ifra egne mål og ønsker.


– Vi er flinke på skreddersydde løsninger, der kundene kan komme med et spesifikt mål og gå etter egne ønsker, avslutter Sandnes.


Les mer...

2019-06-27 12.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv