182038

– Vi er blitt litt kjent for ordentlig utført arbeid

Re Bygg AS i Revetal har blomstret i en stadig voksende bransje i over 15 år på grunn av én ting; renommé.

Et veletablert firma med integritetsdrevne snekkere som fokuserer på kundetilfredshet er Re Byggs oppskrift på suksess. Eier og styrets leder Odd Hermansen har over 30 år samlet erfaring i bransjen, og har aldri opplevd å gå uten arbeid.

– På 80-tallet dukket det opp byggefirma over alt, men de fleste forsvant igjen med én gang. Jeg holdt nesa over vannet så vidt det var, og nå går vi aldri tom for arbeid, sier Hermansen stolt.

Ikke kjørt seg nisje-fast
Re Bygg har unngått å jobbe seg inn i en nisje i bransjen, og tar like gjerne på seg nybygg som restaureringer og tilbygg.

– Vi gjør alt som har med både nytt og gammelt å gjøre. I tillegg setter vi opp hytter, vi har bygget noen både på fjellet og en øy utenfor Kragerø. Vi har gjort det litt av gimmiken å gjøre en bra jobb på alt vi gjør, sier han.

Som lokalt byggefirma er Hermansen opptatt av fornøyde kunder som kan spre budskapet videre.

– Om du får dårlig rykte på en slik plass, så er det ikke noe mer du kan gjøre. Jeg er laga sånn at jeg jobber gjerne et skift om dagen og et om kvelden. Det er ikke noe jeg gjør for pengene, men det har blitt en livsstil, forklarer han.

Kunsten å snekre
Fire snekkere har Hermansen med som en del av teamet på Re Bygg As, og har vært nøye med å ha med fagfolk på laget som utfører tilfredsstillende arbeid.

–Før så lærte man faktisk det å snekre, men de husene er nesten kun av gips. Det er nesten ikke noen igjen som kan snekrekunsten, sier Hermansen oppgitt.

Re Bygg tar flere eldre hus som oppdrag som ofte krever en erfaren hånd for å kunne renoveres i riktig stand.

– Vi er borte i mye gamle hus som er lafta slik det var i gamle dager, og så er det kledd igjen både utenpå og inni. Vi er jo stadig borte i det.

Ring i god tid
Hermansen råder nye kunder å ta kontakt i god tid før arbeidet må utføres.

– Vi kan dessverre ikke begynne dagen etter de ringer, vi har litt bestillingstid og 2018 er allerede ferdig booka. Det er veldig bra at folk vil bruke oss, sier han med et smil.
– Nå har vi masse å gjøre frem til ferien og ser frem til en bra sesong, sier styrets leder.

Les mer...

2018-04-11 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Re Bygg AS
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    952 58 478
  • Adresse:
    Harestien 13
    3174 Revetal
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv