164042 AD0164042 AD164042 AD1164042 AD2Skjermbilde 2017-10-31 kl. 15.41.09

Admit tilbyr ditt komplette personalverktøy

Har du mistet oversikten over lover og regler i bedriften? Fortvil ikke, Admit AS i Ålesund har løsningen. Som Sticos-partner kan de tilby Sticos Personal, et komplett HR-, HMS- og personalsystem.

HR-konsulent Amalie Mathiesen og Admit kan tilby et komplett personalverktøy. Det skybaserte produktet fra Sticos gjør det enklere for både ledere og ansatte å holde kontroll på dette omfattende området.


– Fordelene er mange og gjør det enklere for brukeren. En har kontroll, oversikt, det blir økt effektivitet, forbedret HMS-system og tilgjengelighet. Derfor er kombinasjonen Sticos Personal og Admit sin rådgiving en verdifull besparelse for bedriften, påpeker Mathiesen.


164042 AD2


Personalhåndbok

– Et av de viktigste redskapene er personalhåndboka. Boka har fokus på alt fra arbeidsforhold, lønn, ferie, permisjon, pensjon og forsikring, fravær ved sykdom og mye mer. Rett og slett mange tema en arbeidsgiver eller ansatt lurer på, sier HR-konsulenten i Admit. Hun viser til at med personalhåndboka på plass vil en finne de fleste svar i denne.


– En kan også redigere og tilpasse egne preferanser på sin egen arbeidsplass, påpeker Mathisen. Personalhåndboka vil uansett regulere alle forhold på arbeidsplassen. Hun viser til at boka vil alltid være oppdatert på lover og regler.


Lederhåndboka

Et annet godt hjelpemiddel er lederhåndboka, naturligvis for ledereFor av og til må en hanskes med vanskelige situasjoner, der det kan være lurt å kjenne til regelverket.


164042 AD0


– Det kan være saker som personalsamtaler, konflikthåndtering, advarsler og oppsigelser. Da er det nyttig å ha en lederhåndbok å støtte seg til. Den er også viktig med tanke på råd og tips om ansettelser, rekruttering, få mest mulig ut av en medarbeidersamtale og mye annet, sier hun. HR-konsulenten i Admit er ikke i tvil om at der er et veldig godt hjelpemiddel.


HMS

Arbeidsmiljøloven må naturligvis følges på arbeidsplassen. Dette er også med tanke på forebygging.


– Arbeidstilsynet kan komme på døren når som helst. Har en brukt HMS-håndboka er en innenfor når det gjelder gode planer. Dette gjelder både avvik, lover og regler innenfor HMS. Det er et godt system for internkontroll, påpeker Mathisen. Hun forteller at de ansatte kan logge seg inn på Sticos og rapportere avvik fortløpende.


164042 AD1


HR

For å gjøre jobben enklere både for de ansatte og ledelsen, så tilbyr Sticos Personal en brukervennlig portalløsning for registrering og godkjenning av fravær og ferieplanlegging. Dette gir god oversikt, kontroll og forutsigbarhet for alle parter. Siden det er en HR-funksjon, så har en mulighet til å laste opp informasjon om kompetansen sin, og legge denne inn på profilen sin. Det kan for eksempel være ulike kursbevis, som gjør at ledelsen kan gjøre en kompetansekartlegging av de ansatte.


En kan kjøpe hele pakken eller enkeltprodukt, alt etter behovet, oppsummerer Amalie Mathiesen, som kan friste med svært gode tilbud.

Les mer...

2017-11-01 09.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv