164042 AD0164042 AD164042 AD1164042 AD2Skjermbilde 2017-10-31 kl. 15.41.09

Admit tilbyr ditt komplette personalverktøy

Har du mistet oversikten over lover og regler i bedriften? Fortvil ikke, Admit AS i Ålesund har løsningen. Som Sticos-partner kan de tilby Sticos Personal, et komplett HR-, HMS- og personalsystem.

HR-konsulent Amalie Mathiesen og Admit kan tilby et komplett personalverktøy. Det skybaserte produktet fra Sticos gjør det enklere for både ledere og ansatte å holde kontroll på dette omfattende området.


– Fordelene er mange og gjør det enklere for brukeren. En har kontroll, oversikt, det blir økt effektivitet, forbedret HMS-system og tilgjengelighet. Derfor er kombinasjonen Sticos Personal og Admit sin rådgiving en verdifull besparelse for bedriften, påpeker Mathiesen.


164042 AD2


Personalhåndbok

– Et av de viktigste redskapene er personalhåndboka. Boka har fokus på alt fra arbeidsforhold, lønn, ferie, permisjon, pensjon og forsikring, fravær ved sykdom og mye mer. Rett og slett mange tema en arbeidsgiver eller ansatt lurer på, sier HR-konsulenten i Admit. Hun viser til at med personalhåndboka på plass vil en finne de fleste svar i denne.


– En kan også redigere og tilpasse egne preferanser på sin egen arbeidsplass, påpeker Mathisen. Personalhåndboka vil uansett regulere alle forhold på arbeidsplassen. Hun viser til at boka vil alltid være oppdatert på lover og regler.


Lederhåndboka

Et annet godt hjelpemiddel er lederhåndboka, naturligvis for ledereFor av og til må en hanskes med vanskelige situasjoner, der det kan være lurt å kjenne til regelverket.


164042 AD0


– Det kan være saker som personalsamtaler, konflikthåndtering, advarsler og oppsigelser. Da er det nyttig å ha en lederhåndbok å støtte seg til. Den er også viktig med tanke på råd og tips om ansettelser, rekruttering, få mest mulig ut av en medarbeidersamtale og mye annet, sier hun. HR-konsulenten i Admit er ikke i tvil om at der er et veldig godt hjelpemiddel.


HMS

Arbeidsmiljøloven må naturligvis følges på arbeidsplassen. Dette er også med tanke på forebygging.


– Arbeidstilsynet kan komme på døren når som helst. Har en brukt HMS-håndboka er en innenfor når det gjelder gode planer. Dette gjelder både avvik, lover og regler innenfor HMS. Det er et godt system for internkontroll, påpeker Mathisen. Hun forteller at de ansatte kan logge seg inn på Sticos og rapportere avvik fortløpende.


164042 AD1


HR

For å gjøre jobben enklere både for de ansatte og ledelsen, så tilbyr Sticos Personal en brukervennlig portalløsning for registrering og godkjenning av fravær og ferieplanlegging. Dette gir god oversikt, kontroll og forutsigbarhet for alle parter. Siden det er en HR-funksjon, så har en mulighet til å laste opp informasjon om kompetansen sin, og legge denne inn på profilen sin. Det kan for eksempel være ulike kursbevis, som gjør at ledelsen kan gjøre en kompetansekartlegging av de ansatte.


En kan kjøpe hele pakken eller enkeltprodukt, alt etter behovet, oppsummerer Amalie Mathiesen, som kan friste med svært gode tilbud.

Les mer...

2017-11-01 09.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv