fargerikekvinesdal1fargerikekvinesdal2fargerikekvinesdal3fargerikekvinesdal4fargerikekvinesdal8fargerikekvinesdal7fargerikekvinesdal6fargerikekvinesdal5

– Vi kan farger

Fargerike Kvinesdal er faghandelen som sikrer kundene gode råd, kvalitetsprodukter og fargevalg som står i stil med innredningen.   – Folk kan kjenne seg trygge på at vi kan farger, understreker daglig leder Evy Hamre Eftestøl.

Evy Hamre Eftestøl har god erfaring med farger og interiør, både gjennom faglig utdannelse i interiøryrket, og en lang yrkeserfaring i stillingen som daglig leder hos Fargerike Kvinesdal, der hun har jobbet i store deler av livet. 


Fargerike Kvinesdal ble startet av Evys foreldre for nesten 30 år siden, og for 13 år siden overtok Evy driften av fargehandelen på Åmot industriområde i Kvinesdal. Fargerike Kvinesdal har helt siden starten vært medlem i Fargerike, og Evy har bare gode ting å si om medlemskapet i Fargerike-kjeden. 


– Det er veldig greit å være med i en landsdekkende kjede. Fargerike er Norges største fargehandel, noe som er en stor trygghet for kundene. Samtidig står man sammen i en kjede, fastslår Evy. Gode råd og gode produkter
Slik som hos en ekte fargehandler, får man kvalitetssikrede produkter og gode råd om bruken av produktene hos Fargerike Kvinesdal.  


– Vi har de samme tingene som de andre fargerike-butikkene, og så har vi litt sesongbaserte produkter og nisjeting som sengetøy, dyner, puter og tresko. Småmøbler og tilbehør som pledd og pynt er også noe vi har satset en del på, i tillegg til det vanlige som finnes i en malebutikk, forteller Evy.  Fargerike Kvinesdal selger selvsagt maling fra den store malingsaktøren Jotun, men de har også egne merkevarer, både på innvendig og utvendig maling, i tillegg til helt egne serier på tepper og laminat- og parkettgulv.  


– Tepper er fortsatt inn, spesielt på tanke på lyddemping, men de siste årene har vi fokusert mer på gulv som parkett, laminat og klikkvinyl. Dette er noe som Fargerike har jobbet mye med får å ta mer markedsandeler, forklarer Evy. Evy forteller videre at Fargerike Norge også har en flott og oversiktlig nettbutikk, der kundene kan orientere seg på priser og varenes tilgjengelighet, før de kommer inn til butikken.  


Store på solskjerming
– De siste årene har det blitt mer og mer populært med solskjerming, og vi har økt salget betraktelig fra vi begynte med Luxaflex. Vi er opptatt av å vise kundene hva vi kan tilby av gode løsninger. 


– Folk bruker kanskje ikke like mye gardiner som før, og det er ofte derfor de trenger solskjerming. Vi selger mye av plisségardiner og lameller, men også motoriserte gardiner og løsninger til smarthjem, forteller Evy. 


Som en ekstra tjeneste i forbindelse med solskjerming, reiser Evy gjerne ut på befaring og tar mål, og hun kan også være behjelpelig med råd og veiledning i forhold til interiør og innredning i hjemmet.  – Mange ganger er det bra å komme på befaring, for da kan vi selv se hva som passer til vinduene. Og så unngår vi reklamasjoner fordi kundene måler på feil plass, legger hun til.  

Evy synes at det aller beste med å jobbe i fargebransjen, er at man aldri blir utlært. Fargerike-kjeden er nemlig flinke til å sørge for faglig påfyll, blant annet ved å tilby e-læringskurs der de ansatte får oppdatert seg med ny fagkunnskap. 


– Vi går hele tiden på kurs og oppdaterer oss, så folk kan kjenne seg trygge på at vi kan farger. Vi kan det vi driver med, rett og slett, understreker Evy med et smil.  

Les mer...

2022-09-01 10.30

everlite1

Satser stort på det norske markedet med nyutviklede overlys og skreddersydde røykluker

Artikkel Med egne produksjonslokaler og mer enn 50 års erfaring, leverer Everlite skreddersydde løsninger innen overlys, røykluker og rekkverk. Kundegruppen omfatter alt fra entreprenører og arkitekter til varehus...
aionbygg5

Tømrerfirma sikrer lønnsomhet i alle ledd

Artikkel Aion Bygg er tømrerfirmaet som sikrer kunden et effektivt og lønnsomt prosjekt med LEAN-metoden. – Produktivitet lønner seg for alle, konstaterer daglig leder Martin Zanibekov.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv