185053w1185053w2185053w3185053w4185053w5

Hudpleieren fraråder kjøp av hudpleieprodukter på nett

Vi handler stadig mer på nett, også noe så individuelt som hudpleieprodukter. – Personlig veiledning kan du ikke få på nettet, sier hudpleier Kristin Gulliksen.

Stovner Hud og Fotpleie inne på Stovner senter, har vært fast inventar på kjøpesenteret i lang tid. Salongeier Kristin Gulliksen, har drevet salongen siden 1991, og har vært vitne til hvordan skjønnhetstrender har kommet og gått gjennom de 28 årene hun har jobbet der. 


– Vi merker at massasje har tatt seg opp veldig de siste årene. Man blir veldig stiv i nakke og rygg av å se ned hele tiden, sier Gulliksen og sikter til dagens omfattende bruk av nettbrett og mobiltelefoner. 


Hos Stovner Hud og Fotpleie kan du få utført hudpleie, fotpleie, manikyr, farging av vipper og bryn, massasje, fotsoneterapi, voksing og hårfjerning – utført av salongens syv dyktige medarbeidere som alle har lang fartstid i bransjen. 


Forebyggende med fotpleie

– Det er faktisk fotpleie som er mest populært, og det har det alltid vært, avslører Gulliksen. 


I salongen jobber det fire fotterapeuter for å dekke det store behovet for fotpleie. Siden Stovner eldresenter ligger rett i nærheten av salongen inne på kjøpesenteret, er det en del eldre som kommer for å pleie føttene sine hos Stovner Hud og Fotpleie. 


– Det er fantastisk deilig med fotpleie, du må nesten bare prøve det selv! Mange klarer ikke å pleie føttene sine selv, mens andre har sukkersyke og må være ekstra påpasselige. Det kan også være til stor hjelp for idrettsfolk som ofte sliter med inngrodde negler.  


185053w2


Personlig veiledning av hudpleieprodukter

Salongen har et håndplukket utvalg av produkter fra fine kvalitetsmerker som de har stor tro på. Merkene Dermalogica, Elizabeth Arden PRO, Dr. Schrammek, BareMinerals og Gewohl, har gode produkter som du får kjøpt over disk i salongen. Med produktene følger selvsagt anbefalinger og en personlig veiledning av en av salongens erfarne hudpleiere. Om du skulle få en allergisk reaksjon av et produkt du har kjøpt, er det bare å levere produktet tilbake. 


Dette er gode eksempler på en service du neppe får dersom du velger å klikke hjem produktene hos en nettbutikk.

– Det vi ser er at netthandelen tar over salg i butikk. Når kundene handler på nett, går det dessverre ut over oss, sukker Gulliksen. 


– Derfor har vi valgt å tenke annerledes ved kundebehandling. Personlig veiledning kan du ikke få på nettet. Alle har forskjellig hudtyper, derfor er det viktig at du får et produkt som passer akkurat deg og din hud. 


Ellers, så skjer det alltid noe nytt i hudpleieverdenen. Det aller nyeste i salongen akkurat nå er ProPeel kjemisk peeling fra Dermalogica. Det er en avansert, profesjonell og dyptgående peeling som krever at den som utfører behandlingen er nødt til å gjennomgå et kurs på forhånd.


185053w5


Hudrens er viktig

Hudpleier Gulliksen forteller at det bare for 20-25 år siden ble sett på som litt merkelig å gå til en hudpleiesalong. Hun er glad for at tidene har forandret seg og at alle og enhver nå kan føle at de kan gå inn i en hudpleiesalong uten at omgivelsen ser rart på deg. 


– Du må ikke ha et problem for å ta hudpleie. Hos en hudpleier lærer du deg å ta vare på huden, stelle den og få råd om hva du kan gjøre selv. Det handler mye om velvære, å slappe av og lande i hverdagen.


– Det viktigste med huden er å rense huden nøye. Begynner man der, da kommer man langt, sier hudpleieren med et smil. 


Hun har sett mange eksempler gjennom alle årene hun har jobbet som hudpleier. Veldig mange er rett og slett ikke flinke nok til å ta vare på huden sin, og felles for mange er at de hopper over den akk så viktige rutinen; daglig rens.

– Om du kjøper en dyr dag- eller nattkrem, så vil den ikke hjelpe om du ikke har renset huden på forhånd, for kremen vil ikke trenge ned. Renseprosedyren er veldig viktig, for da vil kremen fungere bedre, sier Gulliksen. 


Stovner Hud og Fotpleie har stort sett mye å gjøre hele året, og gavekort er en bestselger. Gulliksen poengterer at de alltid har plass til nye kunder, og oppfordrer avslutningsvis menn til å tørre og prøve hudpleie. 


– Vi har en del menn som er innom salongen for fotpleie, men hvis du spør om de vil prøve hudpleie, da svarer de oftest: ja, men jeg er pen nok som jeg er! Sier hun med en god latter.


185053w1

Les mer...

2018-12-05 08.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv