mobilekjeller5mobilekjeller1mobilekjeller2mobilekjeller3mobilekjeller8mobilekjeller7mobilekjeller6mbo

Vekker oppsikt med nye bilmodeller

Moderne, fremtidsrettede elbiler med lang rekkevidde og god størrelse. Hva mer kan du ønske deg av drømmebilen? Mobile Kjeller, har de aller nyeste bilmodellene fra Hyundai og Mazda: – Vi er heldige som har to merker som ligger langt foran!

Mobile Kjeller er et komplett bilhus som tar seg av alt fra smått til stort med autorisert merkeverksted for merkene Mazda, Hyundai og Opel. Her finner du dessuten et stort delelager, en skadeavdeling og lakkverksted. 


Da de startet opp her i 2011, var Mobile Kjeller forhandler av tre merker; Mazda, Hyundai og Opel. I dag selger de Mazda og Hyundai, og daglig leder Tom Espeland og salgssjef Trond Høitomt, er stolte av modellpalletten til de to merkene.  – Vi har et veldig spennende sortiment, og er heldige som har to merker som ligger langt foran! Spesielt Hyundai, de mener alvor, og er rett og slett kjempespennende, mens Mazda er et kvalitetsmerke med premiumfølelse, forteller en engasjert salgssjef på nybil; Trond Høitomt. 


Skiller seg ut på mange måter
Da Mobile Kjeller endelig fikk æren av å ta imot den etterlengtede Hyundai IONIQ 5 nå i sommer, ble ikke interessen rundt den futuristiske råtassen noe mindre.  


–  Vi hadde en stor interesseliste lenge før vi lanserte bilen, så interessen for IONIQ 5 har vært og er veldig stor for denne bilen. Nå som mange ser den i bybildet merker vi en enda større pågang, smiler Trond. – Mange ventet på å få se den, så det var viktig å få bilen inn til butikken. Nå ser vi at mange biler ser tilsynelatende like ut i størrelse- og rekkevidde, og det er da vi begynner å oppdage de store forskjellene. Der er vi glade for at vi har nettopp IONIQ 5, for den skiller seg ut på veldig mange positive måter, sier daglig leder Tom Espeland.  


Tom mener at det spesielt er ladeteknologien som er utmerkende for IONIQ 5, der ladekapasiteten er i en helt annen liga i forhold til konkurrentene.  


– Den har 800 volts lading, som er unikt i den klassen! Den lader utrolig fort, og det er de etter hvert mange hurtigladerne rundt omkring, som gjør at du får den effekten. IONIQ 5 kommer også med et gratis abonnement hos ladenettverket IONITY som gjør at du får veldig billig lading, opplyser Trond.  


– Dette er hovedbilen for mange. Det er ikke snakk om at dette «bare» er en bil nummer to, som mange andre elektriske biler. Du kan trekke 1 600 kilo hengervekt med den bilen, så det er en bil for alle egentlig, påpeker Trond.  


Har flere bestselgere 
Nå er det riktignok ikke alle som har behov for en så stor bil som IONIQ 5, og da kan KONA være et godt alternativ. Den er litt mindre i størrelse, og har like lang rekkevidde som IONIQ 5 – faktisk til og med lengre, ifølge salgssjef Trond.  


Han trekker også frem de ladbare hybridene Hyundai Tucson og Santa Fe som to andre bestselgere ved Mobile Kjeller, der den store 7-seteren Santa Fe er et overraskende trekkplaster.  – Vi har solgt mye av Tucson i forhold til den gamle modellen, og selv om Santa Fe er en større bil i en annen klasse, har jeg faktisk aldri solgt så mange Santa Fe som nå, i løpet av den tiden jeg har jobbet her, sier Trond og smiler. 


Mazda har sine gullkorn, de også. Mazda MX-30 har fått god mottakelse her i traktene, og Tom merker at mange nordmenn er svært lojale mot det japanske bilmerket.  


– Mazda har satt seg veldig godt i Norge med blant annet CX-5, men vi har hatt en veldig bra mottakelse på MX-30, der den opplevde kvaliteten er helt fantastisk! Den er støysvak og nydelig å kjøre. Den er helt super – og ekstremt prisgunstig, skryter Tom. 


Spennende år i møte for Hyundai og Mazda 
Trond er minst like imponert som sin kollega over MX-30-en:  


– Man snakker om at man får millionkomfort til under 240 000 kroner – det er helt rått! Og for dem som ikke har behov for den store rekkevidden og stort sett lader hjemme, så holder den for de aller fleste i hverdagen.  


Allerede neste år vil Hyundai komme med IONIQ 6, og mens IONIQ 7 ventes i 2023. Men Trond og Tom lover at vi også går noen spennende år i møte når det gjelder nylanseringer fra Mazda, selv om Mazda er kjent for å holde fremtiden hemmelig… – Det er veldig spennende med alt som skjer i bilbransjen nå om dagen, smiler Tom avslutningsvis 

Les mer...

2021-10-01 10.15

p7prosjekt8

Ettertraktet totalleverandør innen næring, samferdsel og offentlige bygg tilbyr tjenester i alle prosjektfaser

Artikkel Som en pålitelig og ettertraktet leverandør av tjenester som prosjektutvikling, prosjekt- prosjekterings- og byggeledelse, briljerer P7 Prosjekt AS med sin overlegne kompetanse. – Vi har lykkes godt,...
forhandlerhaferdighus8

Rekordomsetning for fremoverlent ferdighusaktør med riktig kundefokus

Artikkel Forhandler HA Ferdighus AS, er et selvstendig forhandlerkontor av Hedalm Anebyhus, som leverer spesialhus til ferdighuspriser, som tilpasses og tegnes opp fra bunn. Med en omsetning som øker for hvert...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv